Shock Absorber/Tricorn(uk) mini tour athenz/salonika/larisa 7-8-9 maiou

http://www.myspace.com
/shockabsorberband

http://www.myspace.com/thetricorn

Athenz @ an Club παρασκευη 7/5 more tba
Salonika @ 8ball club σαββατο 8/5 more tba
Larisa @ Stage club κυριακη 9/5 more tba

γενικη εισοδος στα λαιβ θα ειναι 8e

more infos will follow

cheerzzz

Ακολουθει δελτιο τυπου

Η B.W.D.P. productions παρουσιάζει την live παρουσίαση του 1ου δίσκου των Shock Absorber από την Θεσσαλονίκη παρέα με τους Βρετανούς Tricorn απ’το Posrtsmouth. Η παρουσίαση θα γίνει σε 3 πόλεις στις 7/8/9 Μαίου σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη κ Λάρισα αντίστοιχα μαζί με ξεχωριστούς special guests σε κάθε πόλη.

… …

Αυτά τα 3 live σηματοδοτούν και την κυκλοφορία του δίσκου των Shock Absorber ο οποίος θα αποτελείται απο 11 κομμάτια και είναι αυτοχρηματοδοτούμενος. O τίτλος του δίσκου θα είναι “Shock Absorber” και τη παραγωγή του δίσκου την ανέλαβε ο Φώτης Δεμερτζής από τα mix studios στη Θεσσαλονίκη, γνωστός για heavy παραγωγές μπαντών όπως οι Firewind/Homo Iratus/Psyco choke/Bull doza κ όχι μόνο.

… …

Οι Shock absorber δημιουργήθικαν απο τον Γιώργο Ματίκα(κιθάρα,W.A.N.T.E.D., πρωην Last Round) και τον Κώστα Τσαγκάρη (κιθάρα, πρωην Sicks Daze) τον Φεβρουάριο του 2006. Ο Κώστας και ο Γιώργος άρχισαν να δουλεύουν πάνω σε κάποια δικά τους κομμάτια και τον Ιούλιο του 2006 ο Αντώνης Καναράς (τύμπανα ,πρώην Last Round) προσχώρησε στο σχήμα. ΄Ενα μήνα μετά το line-up της μπάντας ολοκληρώθηκε με την προσχώριση του Μπέμπη (φωνητικά,Bulldoza,Panx Poutana,Bad Movies) και του Taz (μπάσο).Κοινά σημεία αναφοράς στα ακούσματα των παιδιών ήταν μπάντες σαν τους Black Sabbath, Pantera, Slayer, Entombed, Crowbar, Candlemass και το μουσικό αποτέλεσμα μετά τις πρώτες πρόβες ήταν πολύ βαρύ και καθόρισε κατά πολύ τον ήχο της μπάντας. Η μπάντα συνέχισε να προβάρει ακατάπαυστα μέχρι τον Νοέμβρη του 2006 που μπήκαν στα mix studios να γράψουν το 1ο τους promo το οποίο τελείωσε τον Φεβρουάριο του 2007.Το promo κυκλοφόρισε Μάιο του 2007.

Απ?τον Φεβρουάριο του 2007 και μετά η μπαντα έχει κάνει live σε διάφορες σκηνές στην Θεσσαλονίκη , Αθήνα, Τρίκαλα, Βόλο, Αριδαία κ.α. Στις 15/2/08 η μπάντα έδωσε το 1ο σημαντικό Live-support με τους σουηδούς death-metallers Amon Amarth. Επίσης η μπάντα έχει μοιραστεί το σανίδι με μερικές απ?τις πιο αξιόλογες μπάντες της ελληνικής σκηνής όπως οι Planet Οf Ζeus, Potergeist, Psycho Choke, Lord 13, Routes, Τhe Bliss κ.α.

… …

Οι φίλοι Tricorn, μας έρχονται από το βιομηχανικό Portsmouth της Αγγλίας και ακροβατούν ανάμεσα σε heavy stoner ηχους. Οι Tricorn κυκλοφόρησαν το 1ο τους ομόνυμο Album τον περασμένο Σεπτέμβριο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές τόσο για αυτό όσο και για το live performanceG studios στη Θεσσαλονίκη. So give us some more…!!! τους. Στα επερχόμενα Live αναμένεται να μας παρουσιάσουν κομμάτια απ?το δίσκο και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή του δίσκου τους στα G studios στη Θεσσαλονίκη. So give us some more…!!!

… …

… …

Στο show της Αθήνας Παρασκευή 7/5/2010 @ Αn Club θα είναι μαζί με τις 2 μπάντες οι εξής Special Guests :

… …

Oι πρόσφατα ξαναενωμένοι Αθηναίοι Mahakala για να μας παρουσιάσουν κομμάτια από τη πιο πρόσφατη EP δουλειά τους “Pact with the devil”. Oι Mahakala έχουν στο ενεργητικό τους πολλά Live με δυνατά ονόματα εντός και εκτός Ελλάδας. Ο σαφώς ανανεομένος ήχος τους αναμένεται πιο βαρύς απο ποτέ!!

Destroy everything, Live forever !!!

… …

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Phase Reverse από Αθήνα. Οι P.R. είναι ένα Power trio που κινούνται σε heavy rock μελωδίες με μια εξαιρετική φωνή η οποία σε ταξιδεύει μερικές φορές μέχρι και το πολυαγαπημένο Seattle. ΄Εχουν στο ενεργητικό τους αρκετές live εμφανίσεις εντός και εκτός Αθήνας και πρόκειται να μας παρουσιάσουν κομμάτια από τη πρόσφατη ομώνυμη δουλειά τους.

… …

Στο show της Θεσσαλονικής Σάββατο 8/5/2010 @ 8ball Club special guest θα είναι:

… …

Οι Hogg με το εξαιρετικά πετυχημένο όνομα από το “Cadillacs and Dinosaurs” είναι μια σχετικά νέα μπάντα από τη Θεσσαλονίκη η οποία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της με τις δυναμικές live εμφανίσεις της μαζί με εγχώριες μπάντες αλλά και με τους θρυλικούς Therapy! Οι Hogg groovάρουν σε heavy rock μονοπάτια που έχουν να κάνουν είτε με την έρημο είτε με το νότο. Μην τους χάσετε

… …

Στο show της Λάρισας Κυριακή 9/5/2010 @ stage Club special guest θα είναι :

… …

Οι Hidden in the basement που είναι μια ανερχόμενη μπάντα από τη Λάρισα και που έχουν ήδη live στο ενεργητικό τους με μπάντες οπως Nightstalker, Cilice, Speedblow κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρισαν την ομώνυμη ΕΡ δουλεία τους.Οι Live εμφανίσεις τους, είναι το δυνατό τους σημείο έχοντας αποσπάσει δυνατές κριτικές τόσο εντός όσο και εκτός Λάρισας.

… …

Oι Stoned Druid μας έρχονται και αυτοί από την Λάρισα και αναμένονται να δώσουν το στίγμα τους ανοίγοντας την συναυλία. Οι S.D. αποτελούν ελπίδα για το μέλλον καθώς το νεαρό της ηλικίας τους μας επιτρέπει να έχουμε προσδοκίες από μια νεαρή -όπως και οι ίδιοι- heavy μπάντα!

… …

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SHOW ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8 euro

Με την υποστήριξη της Spinaloga ρέκορντς,T.F.K. productions και Magic Potion Promotion

Come on join us here
facebook
last fm

Turn off the anger…Turn off the pain
I feel the anger…I feel the pain

P.s.Ερχεται και ααφισετο συντομα

θα μπορουσαν οι φιλτατοι Mods να αλλαξουν τον τιτλο του thread se

Shock Absorber Debut album live presentation w Tricorn (uk) 7/8/9 of may

ευχαριστω εκ των προταιρων

να και το αφισετο με ενα bumpeto

την παρασκευη σε λεω!!