https://www.facebook.com/events/1379064292344597/
:D:D:D
Πολύ καλά live μαζεύονται Μάρτιο και Απρίλιο. Να ακούγαμε άραγε και κάτι από Acrimony…
Αν επαιζαν το Million Year Summer παιζει να παθαινα εγκεφαλικο. Δυστυχως ομως δε νομιζω να υπαρχει περιπτωση
μουσοκαύλες… :drunk:
Ωραία, δυνατή βραδιά με λίγο κόσμο. Πολύ καλό το νέο ακυκλοφόρητο ακόμα άλμπουμ, και τελείωμα με τον υπερύμνο Deathtrip, που μας πήρε το μυαλό. Μούσια και τα μυαλά στα κάγκελα.
Ελπίζω η Ελίνα να φέρει και άλλες τέτοιες μπαντάρες να γουστάρουμε.
Ωπ χαμπάρι δεν πήρα ότι υπάρχει τοπικ…
Στη Θεσσαλονίκη ήταν το πιο οικογενειακό λαιβ εβερ… ζήτημά να ήμασταν 25 ατομα μαζί με τις μπάντες… 10 εισιτήρια να ταν… σαν να παίζουν για τα γενέθλιά σου…
Κατα τα αλλα μπανταρα απίστευτη… ακούσαμε σχεδόν ολο το καινούριο το οποίο πρέπει να ναι ενα τέμπο πιο γρήγορο αλλα γαμαει…
O ήχος γαμήθηκε λίγο στους Korsikov. Επίσης γάμησε όταν τραγούδισε και ο τραγουδιστής των Sadhus μαζί τους.
Οι Sigiriya άψογοι και απίστευτοι performers
Ναι, πέταξε μια σποντούλα η αλήθεια είναι για την Θεσσαλονίκη… Αλλά τι να κάνεις…
Πόσο κόσμο είχε κάτω…??
Γενικά ήταν πολύ κρίμα τέτοια μπάντα να παίζει μπροστά σε 10-15 άτομα… έναν έναν μας ευχαρίστησαν στο τέλος…:lol:
δεν ήταν και καμια κοσμοσυρροή η αλήθεια είναι, αλλά τουλάχιστον ήταν αξιοπρεπή τα πράγματα.
Κάτι λιγότερο από 100 ίσως…
Λογικά ήρθαν με τον νέο στα φωνητικά και καινούριο στο μπάσο. Σκέψεις (κυρίως στη φωνή);
Εμένα η φωνή μ’άρεζε πολύ… Ακόμα και στα παλιά…
Το φοβόμουν η αλήθεια είναι, αλλά ήταν η ευχάριστη έκπληξη…
Πολυ κριμα που φαγαν τετοιο κλασιμο παντως,ειδικα Θεσσαλονικη.
Καινουρια κομματια παιχτηκαν?Καμια αποψη?Μονο το Tribe of the Old Oak εχω ακουσει που ανεβηκε soundcloud και youtube, μ αρεσε αρκετα αλλα μου φανηκε ψιλοδιαφορετικη η κατευθυνση,λιγοτερο στονερ.
Τα νέα κομμάτια εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολύ περισσότερο απο τα παλιά. Έρχεται δυνατή κυκλοφορία
εγώ που φοβάμαι και τον καινούριο δίσκο, και την καινούρια κατεύθυνση, έμεινα ευχαριστημένος από τα καινούρια… ιδιαίτερα 1-2 με ενθουσίασαν κιόλας (ονόματα δεν θυμάμαι για κανένα λόγο).