SinnerBoy - A Tribute to Rory Gallagher

oi sinnerboy στην Ελλαδα
εδω τα μεροι που θα παιξουν http://www.sinnerboy.co.uk/sinnerboy.htm

θα γινει χαμος!!! :wink:

Ανταπόκριση από την εμφάνιση τους στην Αθήνα αύριο 8)

παμε σε λιγες ωρες! :wink:

Tribute μπάντες…Θλιβερό φιανόμενο. Οποιος δεν ξέρει να κάνει δικιά του μουσική, βρίσκει την εύκολη λύση. Ειδικά αμα ειναι πεθαμένος ο άλλος και δε μπορεί να φέρει αντίρρηση, πολύ βολικό.

Δλδ το βρισκεις απιθανο καποιος να παιζει σε μια tribute band και να ειναι και σε αλλη μπαντα να παιζει δικη του μουσικη?

Ναι, ενώ το να παίζουν και καλά “δική τους μουσική” και να κατακλέβουν τη μισή υφήλιο (βλ. Gotthard για παράδειγμα) είναι καλύτερο; :wink:

:?: :!:

:?: :!:[/quote]

Βλ. Gotthard για παράδειγμα των οποίων ένα από τα δύο κομμάτια αποτελούνται από ιδέες άλλων.
Καλά ok, υπερβάλω στο ποσοστό, πάντως είναι πολύ κλέφτες. (Αυτό δε σημαίνει ότι δε μου αρέσουν, ή ότι δεν περάσαμε καλά στο live, έτσι;)

το live ξεκινησε 22:05 κ τελιωσε 01:10 χωρις διαλειμα!!!
απλα τελεια ολα οτι αλλο κ αν πω θα ειναι πολυ λιγο…

waylon μαθε τι ειναι οι sinnerboy κ μετα αλλα ο καθε ενας λεει οτι μ@λ@κι@ του κατεβει…

Τι να μαθω; Οτι ειναι tribute band του Rory Gallagher; Το ξέρω. Η ουσία παραμένει : μπάντα διασκευών. Οσο καλή και να ειναι, παραμένει αυτό που είναι.

Πρεπει να υπαρχουν τετοιες μπαντες ετσι ωστε οταν καποιος μουσικος πεθαινει να εχουμε την δυνατοτητα να ακουσουμε Live τη μουσικη του. Εσυ γιατι χαλιεσε?

παντού υπάρχουν tribute μπάντες…και αυτοί,όσο ξέρω,είναι πολύ καλοί…

Και ρυπανση υπαρχει παντού, τι θα πει αυτό,ότι είναι καλή;