Sirenia σαββατο 01 δεκεμβριου 2007

Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2007
Αθήνα, ΑΝ CLUB
Τιμή Εισιτηρίου: 25?

Η Sold Out Promotion Live The Live Experience παρουσιάζει
για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συγκρότημα που έχει κατακτήσει
το metal κοινό όλης της Ευρώπης και όχι μόνο.

SIRENIA
+tba

Χα! Μόλις λίγες μέρες μετά ξεκινάει η κοινή ευρωπαϊκή τους περιοδία με … Therion. Φαντάζομαι ότι θα παραπήγαινε…; Ακόμα κι έτσι όμως, καλά θα είναι…:hippy:

καλη φαση. το νεο δε το χω ακουσει ακομα, εχω μεινει στα δυο πρωτα. ξερω πως εχουν βγαλει τα πολλα “αγρια” απο το υφος τους. αν μου αρεσει και το νεο θα τους τιμησω…:slight_smile:

25? μια χαρα ειναι.Αμα μου περισευουν λεφτα θα παω!

το μεταλ κοινο ολης της ευρωπης…:lol3: :lol3:

Μπορείς να σχολιάσεις χωρίς να χλευάζεις;

οταν η ιδια η εταιρεια ουσιαστικα με κοροιδευει με τους αβασιμους χαρακτηρισμους της…γιατι να μην κανω ενα σχολιο λιγο χλευαστικο?

Και τι θα δείξεις με αυτό δλδ; Το πόσο πολλά βαρύς μεταλλάς είσαι; Ούτε εγώ συμφωνώ με το κείμενο, πές το με τρόπο ώστε να γίνει μια νορμάλ συζήτηση κι όχι για να δείξεις ότι τα ξέρεις όλα.

και στο κατω-κατω τι εκανα? δυο smiles εβαλα…δειχνοντας την αντιθεση μου σε αυτο που γραφτηκε.
εσυ τα παρερμηνευεις ολα,αφου δν νομιζω οτι απο τα 2 smiles που εβαλα προκυπτει μια διαθεση να δειξω οτι
ειμαι βαρυς μεταλλας και ολα αυτα που λες…

λεπον, ο eagleheart δεν εχει αδικο, διχως καν να σου δωσει κανεις το λογο ειρωνευτηκες. αν δε σ αρεσει κατι, πες το. αν δηλαδη καποιος σου λεγε “δε μ αρεσει η μουσικη μου ακους”, αου ακουγεται το ιδιο με το “αχχαχαχ, τι βλακειες ακους;”.

και πλακα πλακα το τελευταιο sirenia πηγα καλυτερα εμπορικα απ οσο θα περιμενε κανεις.

πλιζ παιδες ας σταματησει το οφ τοπικ. δεν εχει νοημα. αν ειναι λυστε διαφορες μεσω πμ. ας μη χαλαμε το θεμα.:wink:

Εννοείται πώς δεν προκύπτει μόνο από αυτό, αλλά από τα εν γένει γραφόμενα σου. Αν θές μπορούμε να τα πούμε σε πμ, όπως λέει ο Angmar.

το γεγονός ότι κοστολογούν το An στα 25 ευρώ δεν πείραξε κανέναν? Δλδ πόσο θα έχουν τα Live στα άλλα clubs?

Προσωπικά η τιμή μου φαίνεται πολύ φυσιολογική, ή τουλάχιστο αναμενόμενη. Έχουν γίνει και γαμάτα λάιβ στο Αν.

Ας γκρινιάξουμε καλύτερα για τα 50άρια και τα τα 60άρια, γιατί αλλιώς φαίνεται ότι είμαστε εκτός πραγματικότητας.

Δυστυχώς κάπως έτσι είναι η κλίμακα
25 στο an 35 Gagarin και 50 στα festival. Πάντως θα προτιμούσα να δω τους Sirenia σε κάποιο μεγαλύτερο χώρο με προφανώς καλύτερο ήχο. Θα μου πεις βέβαια θα μάζευαν κόσμο?:-k δεν ξέρω.
τέσπα

[CENTER]Support band
[CENTER]Bare Infinity[/CENTER][/CENTER]

Ματαίωση :frowning:

Ψάχνουν νέα τραγουδίστρια… Ας ειδοποιήσει κάποιος την Τάργια:!:

ματαιώθηκε όντως θα γίνει λέει μέσα στο 2008…έφυγε η τραγουδίστρια λόγω διαφορετικών μουσικών προσανατολισμών…όσοι κ όσες θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες στο site τους…

SATURDAY 10.05.08
SIRENIA

Από το site του An Club.