Sister Sin - 05/04 @ 7 Sins

Greece!!
We’re stoked to visit our Brothers and Sisters in Athens for the very first time!
-See you all on April 5th at Seven Sins Club

Από το twitter της μπάντας.

Επίσης σύμφωνα με αυτό, τη συναυλία θα ανοίξουν οι Junkyard 69. Υπόλοιπες λεπτομέρειες δεν έχω δει κάπου.

Σώπα ρε, υπάρχει τελικά φως στον ορίζοντα… Δέησαν να τους κατεβάσουν και στην Ελλάδα… Μώρε μπράβο…!! :smiley:

[B][SIZE=2][FONT=Arial Black]ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SISTER SIN ? LIVE IN ATHENS[/FONT]
[/SIZE][/B]
Από το 2003, οι SISTER SIN της Σουηδίας , έχουν εργαστεί σκληρά για να κερδίσουν τη θέση τους στην κορυφή της Metal σκηνής. Με συνεχείς περιοδείες στο ενεργητικό τους, έρχονται κατευθείαν από τη Σουηδία για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό live. Με τρία θρυλικά άλμπουμ πίσω τους, προορίζουν να εξαπλώσουν τον ήχο σήμα κατατεθέν τους 80?s Metal, με δυνατά beats & riffs που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
Με τη χαρισματική τραγουδίστρια Liv Jagrell, τον Jimmy Hiltula στην κιθάρα, τον Strandh στο μπάσο, τον Dave Sundberg στα τύμπανα και μια ταχέως αναπτυσσόμενη φήμη ως μια επιθετική, ενεργητική liveband σε παγκόσμια κλάση, η μπάντα έχει υπάρξει headliner σε live σε όλη τη Σκανδιναβία, την Ευρώπη και τη Ρωσία, τη Βόρεια Αμερική, όπως επίσης έχει ανοίξει τεράστια ονομάτα, όπως οι Motφrhead, Steel Panther, MSG, In This Moment κλπ. και συμμετείχε στο ?Hottest Chicks in Metal Tour? του Revolver Magazine΄s.Λόγω όλων αυτών, συν και των τριών επικών άλμπουμ, οι Sister Sin έχουν αποκτήσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο!
Μαζί τους, θα εμφανιστούν και οι Junkyard 69, ένα ελληνικό hard rock συγκρότημα από την Αθήνα. Την ομάδα αποτελούν οι Vaine (Vocals), Jersey (Lead Guitars), Phoenix (Rhythm Guitars), Lust (Bass Guitars)και Spades (Drums).
Η μπάντα είναι εξαιρετικά δραστική, κινείται γρήγορα, συνδιάζει στο ύφος της τον κίνδυνο με την εμφάνιση και εγγυάται πλήρη rock’n’roll εμπειρία.
Το line up ολοκληρώνουν οι νέοι αλλά καταπληκτικοί Indiana. Την μπάντα αποτελούν οι Chary Grim (Lead Vocals, Guitars, Saxophone), Lame (Lead Guitars), Achy Chukas (Lead Guitars), JC (Bass Guitars) και Billy Heir (Drums, Percussion).

[SIZE=2][FONT=Arial Black][B]ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ SISTER SIN ? LIVE IN ATHENS[/B][/FONT][/SIZE]

[B][FONT=Comic Sans MS]ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
SEVEN SINS @ ΑΘΗΝΑ

VENUE : SEVEN SINS (ΟΔΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ & ΓΑΜΒΕΤΑ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ)

LINE UP :
SISTER SIN(SWE)
JUNKYARD 69(GR)
INDIANA(GR)

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ MERCHANDISE ΤΩΝ ΣΥΚΓΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 19:30
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13? (ΤΑ ΠΡΩΤΑ 50) - 16?, ΤΑΜΕΙΟ 19?

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 13? ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΞΗΓΑΣ STORE (ΗΦΑΙΣΤΟΥ 24,ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ,1ος ΟΡΟΦΟΣ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ : 1)ΞΗΓΑΣ STORE, 2)NO REMORSE, 3)SHIVA RECORDS, 4)SIRENS RECORDS, 5)METALERA

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ !!![/FONT][/B]

Ε ΟΧΙ!

Μετά είδα τη διοργάνωση ε και λέω, καλύτερα ίσως :Ρ

[B]VIDEO
[/B]

ΟΙ JUNKYARD 69 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ SISTER SIN KAI ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ADRENALIZE !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ JUNKYARD 69:

Βρισκομαστε στην δυσαρεστη θεση,για πρωτη φορα,να ακυρωσουμε την εμφανιση μας με τους Sister Sin…
Ο ενας και μοναδικος λογος ειναι η αποχωρηση του μπασιστα μας πριν λιγες μερες απο την μπαντα,γεγονος το οποιο μας αναγκαζει να δωσουμε προτεραιοτητα στην αναζητηση καποιου αλλου μονιμου μελους των JUNKYARD 69.

ΛΟΓΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ DRUMMER ,H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ SISTER SIN ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ STO SEVEN SINS ,ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!

Τον μάτιασα τον David κατά πως φαίνεται… :stuck_out_tongue: Τον είδα πριν 10 μέρες και του ευχήθηκα καλή συναυλία στην Ελλάδα… :stuck_out_tongue:

Δεν έχει τίποτα το σοβαρό πάντως… Σε 1-2 βδομάδες θα είναι μια χαρά, αλλά κρίμα για όσους ήθελαν να δουν Sister Sin στην Ελλάδα…

[B][SIZE=2]ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ DRUMMER ,H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ SISTER SIN ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ STO SEVEN SINS ,ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ:

This wasnt the kind of news we were referring to the other day but we are very sorry to announce the show in Athens-Greece is cancelled due to illness. Dave has had an serious inflammation to his joints but is under recovery. We did everything we could to find a replacement in short notice or to rescheduele the show without any luck.
-All tickets purchased are refundable!
We hope to be able to come back later this year!
Sorry for any and all inconvenience
/SS[/SIZE][/B]