Ίσως η μεγαλύτερη hard rock μπάντα αυτή τη στιγμή, αλητεία, βρώμα, ριφς, σολος, χαμός στο ίσιωμα.
3η κυκλοφορία αυτή, με πρώτες ακροάσεις νομίζω οτι υστερεί του εκπληκτικου “Switchblade Serenades”. Τσεκάρετε τους, Σουηδοί = εγγύηση.
Ίσως η μεγαλύτερη hard rock μπάντα αυτή τη στιγμή, αλητεία, βρώμα, ριφς, σολος, χαμός στο ίσιωμα.
3η κυκλοφορία αυτή, με πρώτες ακροάσεις νομίζω οτι υστερεί του εκπληκτικου “Switchblade Serenades”. Τσεκάρετε τους, Σουηδοί = εγγύηση.
Κλασσικές freedomofroκίστικες υπερβολές! Δεν έχω προλάβει να τ’ακούσω,αλλά θα το πράξω εντός ημερών και θα επανέλθω με αντικειμενική άποψη!
Bill πες όχι στα μπούτια!!
Η κοπέλα είναι θεά και να σκάσεις!
Καλα, ο,τι και να εβγαινε μετα το Switchblade Serenades θα ητανε λιγοτερο καλο. Αφου το ετοιμαζανε κοντα στα 2+ χρονια, τα μισα κομματια στον δισκο ειναι νεες ηχογραφησεις παλαιοτερων. Γνκ παντως πιστευω πως κανανε ΧΟΝΤΡΕΣ πατατιες, δηλαδη υπογραψανε στη Βικτορι - εισαι ΧΑΡΝΤ ΡΟΚ μπαντα απο την Ευρωπη κι υπογραφεις σε Αμερικανικη Χαρκοροειδη = ΣΥΝΕΛΘΕ. Μπορει να θες απεγνωσμενα να κανεις επιτυχια στην Αμερικη, αλλα η Βικτορι δεν ‘‘το χει’’ να σε στηριξει οπως πρεπει - χωρια του οτι οι μπαντες της δε βολοδερνουν ιδιαιτερα στα Ευρωπαικα κλαμπς. Παρολα αυτα την αποφαση την πηρανε μ ολη την καλη θεληση, γι αυτο κι ισως ‘‘υπερπροσεξανε’’ την παραγωγη στο δισκο, με αποτελεσμα να τους βγει ενα κλικ πλαστικη. Δισκαρα λπν το ‘‘Switchblade Serenades’’, απο τους σημαντικοτερους hard rock δισκους των 00’ς, αλλα αν εχουνε manager, απορω τι τον κρατουν ακομα.
Περισσοτερα οταν ακουσω το καινουργιο.
Το Nailbiter πόσο κομματάρα μπορεί να 'ναι ρε;;