Γεια χαρά! Μήπως ξέρει κάποιος κανά site όπου μπορώ να βρώ συναυλίες και εισιτήρια για το εξωρικό; Ενδιαφέρομαι για την ευρώπη κυρίως.
Σώθηκες!!! Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε για τις συναυλίες του εσωτερικού… Εγώ πάντως όταν πάω έξω βλέπω συγκεκριμένα για την χώρα. Για φεστιβάλ πάντως έχει αρκετά το www.metaltravelguide.com
Εξαρτάται από τη χώρα που θες.
Για την Αγγλία τα πιο γνωστά είναι www.ticketmaster.co.uk και www.livenation.co.uk . Για την Αγγλία υπάρχει και το http://www.stargreen.com/ στο οποίο συνήθως έχουν και εισιτήρια για sold out συναυλίες!
Για Ιταλία το www.ticketone.it
Με το οποιο αν βγαλεις ακρη αξιζεις συγχαρητηρια![-X
για σουηδια αν ενδιαφερεσαι μερικα sites ειναι το www.ticnet.se, και το festivalinfo.se για ολη την σκανδιναβια το τελευταιο. Πηγαινεις εκει που λεει konserter
Θα τα ψάξω όλα όσα μου είπατε. Βασικά ενδιαφέρομαι για Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Αγγλία, Ελβετία,Βέλγιο και Ολλανδία
Tou xefeygoun merikes (arketes apo ellada) alla genika exei kalh kalypsh gia olo ton kosmo,
Prin mou thn pesei kanenas moderator gia ta greeklish -genika den ta synhhizw- dieykrinizw pws ayth thn evdomada leipw exwteriko kai bainw me daneiko PC pou den exei ellhnika fonts.
Anexteite me, etsi kai alliws den prolavainw na kanw polla posts:wink:
Αδερφέ μιας και αυτό το τόπικ είναι από αυτά που θα χρειαστεί να ξαναεπισκευτούμε στο μέλλον, αν έχεις να στείλεις τίποτε άλλο στείλτο μου σε pm και στο ελληνοποιώ εγώ…
(μα τι μπαντάρα οι Riot!!!)
8O 8O 8O
Ξέρετε πόσο έχουν τα εισιτήρια για τον Boss στο Μιλάνο;;;…
…
69, 80 και 103 Ευρώ !!! #-o
Πάλι μας τα τρώει η didi…:lol: :lol: :lol:
για λαιβ γερμανιας (κυριως βερολινου)