Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

Θελω κι εγω να κανω μια ερωτηση!Οσοι εχετε ψωνισει απο το ThroneRecords shop ξερετε αν γινετε να πληρωσεις με Debit Card??Λεει τροποi πληρωμης Pay Pal,IBANK,Western Union,Cash…H απλα να φτιαξω ενα λογαριασμο στο Pay Pal να τελειωνω??

ευχαριστώ pumpkin :slight_smile:

Aν εχεις debit card μπορεις να κανεις λογαριασμο στο Paypal.
Μετα θα εισαι κομπλε.Ψαξε μια (σε αυτο το θρεντ νομιζω) τα
εχουμε πει αρκετες φορες.

Nαι τα εχουμε πει για PayPal εφτιαξα λογαριασμο οποτε τωρα ειμαι ενταξι.Thanks παντως :smiley:

Μου’ρθε το πακέτο σήμερα, αλλά ο τύπος μου τα μπουρδούκλωσε με ένα t-shirt Unearthly Trance που παρείγγειλα. :frowning:
Τα βινύλια άψογα πάντως.

Περι play.com ο λογος… Εκανα πεντε αγορες μεσα στο μηνα και οι 3 ειναι λαθος. Δυστηχως εχω δει πως το προβλημα αυτο ειναι πολυ γενικοτερο τον τελευταιο καιρο και οχι μεμονομενο… Προσοχη λοιπον μεχρι να δουν τι στο καλο φταιει με τις αποστολες τους.

τους πιάνουν κάτι κρίσεις ώρες ώρες και στέλουν ο,τι να ναι. όχι μόνο αυτό, 2 φορές που επέστρεψα κάτι μου πιστώσανε λιγότερα λεφτά απ’ όσα χάλασα. από τότε όταν κάνουν λάθος λέω πως δεν ήρθε το σιντί και το ξαναστέλνουν. ε οι μαλακίες πληρώνονται. δε λέει να κάνουν αυτοί λάθος, να μπαίνεις σε έξτρα ταλαιπωρία και να την πληρώνεις κι από πάνω.

επίσης, είχα κάνει ένα αρνητικό review σε προϊόν τους γιατί δεν είχε ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την εικόνα που είχαν στο σάητ και δεν το δημοσίευσαν. χωρίς να έχω παραβεί κάποιον κανόνα, ή να μου κάνουν παρατήρηση για να το φτιάξω ε.

Κι εγω ειχα προβληματα παλια με play(λαθος cd αρκετες φορες και εκανα οτι εκανε και ο dude).παντως εχω σταματησει να παιρνω απο κει, FREE Shipping και καλες τιμες εχει και στο CD WOW για οποιον ενδιαφερεται…

Το play και σε μένα έχει παρουσιάσει προβλήματα, κυρίως αργεί πάρα πολύ να στείλει κάποια cd.

Ποτε και κανενα προβλημα με το play.
Μια φορα ειχαν αργησει κατι cd αλλα κανανε κανα 10ημερο.
Συνηθως κατω απο βδομαδα.

και γω σχετικα ειμαι οκ

μονο τοτε με το lamb of god - wrath ειχε γαμηθει ο διας
και νομιζω εκανα 2 φορες επαναπαραγγελια

τελευταια βεβαια λιγο το αργει
ιδιως με κατι αυγουστιατικες προσφορες που χει βαλει
(metal mayhem κλπ κλπ) που τα μισα ειναι Out of stock!!!

Ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με Play.Aπλα η τελευταια μου παραγγελεια που ηταν Oportunistic Thieves Of Spring εκανε 3-4 εβδομαδες να ερθει,αλλα εγραφε οτι δεν ειναι διαθεσιμο αμεσως!Αυτο που μου τη σπαει τωρα παντως με το play ειναι οτι εχει αρχισει ΠΑΡΑ πολλα προιοντα να μην ειναι αμεσα διαθεσιμα(Δηλαδη παραδοση σε περιπου 1 εβδομαδα στην Ελλαδα) αλλα ειναι διαθεσιμα σε 1-2 εβδομαδες η 4-5 μερες(Δηλαδη μηνα μεχρι να ερθουν Ελλαδα).Για αυτο ισως να φταει το καλοκαιρι και οι διακοπες!

καλά, αυτά που λέει ότι θα ναι διαθέσιμα σε 1-2 βδομάδες, εννοείται ότι δεν τα χουνε καν…

ναι μερικές φορές λεει χαζομαριτσες…
εχει προϊόντα που έχουν εξαντληθεί σε ολη την αγορά εδω και 2-3 χρόνια και ακόμα λεει οτι θα τα φέρει σε 1-2 εβδομάδες…
'εμένα αυτό που μου την έδωσε είναι που ανέβασε τις τιμές σε πολλά πράγματα που ήθελα…αν και σε σχέση με τα δισκοπωλεία στη λαρισα πάλι είναι μεγάλη η διαφορά

Το μόνο κακό με το play.com είναι οτι δεν σε αφήνει πλέον να αγοράσεις αντικείμενα αξίας άνω των 30 GBP !! Aυτός ο περιορισμός δεν ξέρω γιατί έχει μπεί, αλλά τώρα τελευταία το είδα :

http://www.play.com/Help.html?page=del

Ο εν λόγω περιορισμός υπάρχει τουλάχιστον απ’ την άνοιξη του 2008 όταν και έκανα την 1η μου παραγγελία.
Πιθανολογώ δε, ότι θα πρέπει να επιβλήθηκε αρκετούς μήνες ή και χρόνια πριν.
Απορώ γιατί αναρωτιέσαι πάντως.
Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, οι υπεύθυνοι του Play.com διαπίστωσαν σημαντικές αποκλίσεις σε σχέση με την συμπεριφορά πελατών άλλων κρατών.
Όλα αυτά αφορούν φυσικά τα προβλήματα χαμένων δεμάτων και τις αντίστοιχες αιτήσεις για εκ νέου αποστολές.
Τώρα τα αίτια του φαινομένου αυτού, είναι νομίζω ευνόητα: Τα λαμόγια στην Ελλάδα είναι είδος εν αφθονία.
Μπορεί κάποιοι να επιρρίψουν την ευθύνη αποκλειστικά στα ΕΛΤΑ, μακρυχέρηδες υπαλλήλους κλπ
Ασφαλώς και υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο/πιθανότητα, εγώ πάλι θεωρώ περισσότερο υπόπτους κατά κύριο λόγο τους “βρήκαμε την χήνα που κάνει τα χρυσά αυγά” πελάτες, κατά δεύτερο δε, άλλους ενοίκους ή ακόμα και διερχόμενους από τα κτίρια στα οποία αποστέλλονται τα δέματα.
Δεν είναι ασυνήθιστο ο Ταχυδρόμος να αφήνει την αλληλογραφία ΕΚΤΟΣ της κυρίας εισόδου της πολυκατοικίας (για διαφόρους λόγους, ο κυριότερος εκ των οποίων υποθέτω πως είναι “αν δεν μου ανοίξουν στο πρώτο κουδούνι που θα χτυπήσω, τα αφήνω όπου να 'ναι και να πάνε να συνουσιασθούν”)

χαμένων δεμάτων…by papardelas

αυτός τα κάνει όλα…και το ηλίθιο σύστημα που έχουν…

καλά τα λέει ο -21grams.

οι ταχυδρόμοι θέλουν ένα χέρι ξύλο. εγώ έχω βρει μέχρι και πάνω στο χερούλι της εξώπορτας της πολυκατοικίας αφημένο cd, για όνομα δλδ. εν τω μεταξύ, οπότε του χω ανοίξει από πάνω, ακούω μετά το πακέτο να τρώει τα μούτρα του στα σκαλιά. ήμαρτον ρε φίλε, δεν πετάς σκατά. τους τελευταίους μήνες ή δεν ανοίγω καθόλου και τα σπρώχνει κάτω από την πόρτα (αν είναι του πλέυ χωράνε άνετα) ή κατεβαίνω κάτω και τα παίρνω.

κατά τ’ άλλα, εκτός απ’ την περίπτωση του wrath που ανέφερε και ο signal, δε μου χει τύχει άλλη φορά να μην έρθει cd. μια φορά μόνο είχε αργήσει ένα cd να ρθει κι επειδή πέρασε ο χρονικός ορίζοντας των 21 ημερών, ζήτησα να το ξαναστείλουν και πήρα 2 τελικά. το τραγικό είναι ότι αυτό που έφυγε πρώτο, άργησε περισσότερο! το ταξίδι του κράτησε πάνω από μήνα…

εγώ πάντως έχω πάρει το wire που έκανε 80 ευρώ και μου το στείλανε κανονικα. το πως έφτασε είναι άλλο θέμα βέβαια, το χαν βάλει μέσα σε μια σακούλα τα ζώα και χτυπήθηκε από παντού το κουτί. αντίθετα, το lotr που πήρα πρόσφατα από dvd.co.uk ήρθε πολύ προσεγμένα και πλέον προτιμώ αυτό σε ευπαθείς περιπτώσεις… χαλάλι κ τα μεταφορικα.

Παιδια.Στο account του PayPal τι ειναι αυτο τοl PayPal Balance???

Είχα αγοράσει και εγώ πρίν από κανα τρίμηνο το band of brothers αλλά μου το στείλανε κανονικά (γι’αυτό και αναρωτήθηκα για τον εν λόγω περιορισμό).Δεν το πολυχρησιμοποιώ το play πλέον, αλλά αυτά που λέτε για τους ταχυδρόμους είναι αλήθεια…Πολλές φορές γυρνάω σπίτι από τη δουλειά και βρίσκω πεταμένα δέματα έξω από το σπίτι, το πως δεν μου έχουν πάρει τίποτα είναι θαύμα ακόμα…