Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

το κλασικό του δικού μας ταχυδρόμου…
βροχή ή και μετά από βροχή και αφήνει τα πάντα μέσα στο νερό…!!!
μένω σε μονοκατοικία και υπάρχει ανοιχτή αυλή και χώρος για το οτιδήποτε…αλλά όχι…αυτός εκεί…μέσα στα νερά…τρέμω μην έρθει το περιοδικό για τους tool και βρέχει…:?

ρε μαγκες εγω εκανα παραγγελια μεχρι 60 ευρω
στο play

σύνολο εννοείς…
άλλο 60 σύνολο και αλλο αντικείμενο 60 ευρο
περισσότερο δεν στέλνουν αντικείμενα αξίας…

aaa ok!!!

και σε συνεχεία αυτών που λέγαμε…

ήρθε σήμερα ο ταχυδρόμος 8παρα και έφερε:
dream theater - scenes from a memory dvd
wasp - double live assassins cd
revolver magazine - tool special edition

μόνο που δεν τα “έφερε”… τα πέταξε οπως πετάνε τα ρύζια στους γάμους.!!!
ε ρε φίλε, ε…!!! χαλάρωσε…που να μην έλεγε και fragile ο μεγαλος φακελος απο εξω.!!
για το θεό δηλαδή…

και όσο για τους χρόνους παράδοσης…:
cd και dvd απο το play σε 6 μέρες στο σπίτι (όπως πάντα)
αλλά το περιοδικό από αμερικη ήρθε και αυτό σε 6 μέρες.!!! έπαθα πλάκα…ήταν και first class αλλά όχι και έτσι…ούτε γραμμα στην αθηνα δεν μου φτάνει τόσο γρήγορα…!! nice…8)

Έχω κάνει παραγγελία από ιταλικό ντίστρο Παρασκευή, Σάββατο το έχει στείλει και την Τρίτη μου έχει έρθει χαρτί και έχω μείνει μαλάκας με το πόσο γρήγορα ήρθε!8O

Εχει συμβει και σε μενα απο Napalm.Απο play γενικως κανουν καμια βδομαδα αλλα παρελαβα σημερα (27/8) CD που το εστειλαν στις 24/8 8)

A word of advice:
Η έλλειψη εμπιστοσύνης με άτομα συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων μπορεί να έχεις οδυνηρές συνέπειες.
Αναφέρω χαρακτηριστικά:

1. Γιατροί
  2. Δικηγόροι/Συμβολαιογράφοι
  3. Λογιστές
    Ε, σε αυτήν την λίστα έρχονται να προστεθούν ΚΑΙ οι ταχυδρόμοι :stuck_out_tongue:
    Αν θέλετε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σε άρτια κατάσταση και εντός του κτιρίου, οφείλετε να χτίσετε μία προσωπική σχέση με τον διανομέα ΕΛΤΑ της περιοχής σας.

Προτείνω τα παρακάτω (τα οποία και ακολουθώ ευλαβικά)
> Εγκάρδιος χαιρετισμός (σε βαθμό παρεξηγήσεως :p) κάθε φορά που οι δρόμοι σας συναντώνται - εξυπακούεται ότι γνωρίζετε ΗΔΗ το όνομα του/της.
> Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κατάσταση της υγείας του/της καθώς και του στενού οικογενειακού κύκλου.
> Επαινετικά σχόλια όσον αφορά τα καθήκοντα του/της - Μην αμελήσετε να τονίσετε πόσο ευγνώμονες είστε για το έργο που επιτελούν παρά τις αντιξοότητες του επαγγέλματος.
Scoring extra points: Αν τύχει κάποια φορά να παραλάβετε συστημένο γράμμα -κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο- ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προσφέρετε ένα ποτήρι νερό (το γλυκό του κουταλιού/μπισκότο/σοκολατάκι κ.ο.κ είναι προαιρετικό)

Γενικότερα, αντιγράψτε μία δήλωση εκπροσώπου της Κυβέρνησης κάθε φορά που πρόκειται να ανακοινωθούν “νέα μέτρα αντιμετώπισης” τα οποία θα πλήξουν έναν ή περισσοτέρους κλάδους, και αντικαταστήστε το επάγγελμα με αυτό του Ταχυδρόμου.
Πιστέψτε με, ΔΕΝ θα χάσετε!
Η μόνη φορά που ανησυχώ για το σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι παραγγελίες μου, είναι την περίοδο που ο κύριος Νίκος (είπαμε επενδύουμε στις προσωπικές σχέσεις) παίρνει άδεια και τον αντικαθιστά ένα ρεμάλι της κενωνίας.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες:
Οι χρόνοι παράδοσης του Play.com έχουν βελτιωθεί (τουλάχιστον τις 2 τελευταίες βδομάδες)
Από 5-6 εργάσιμες μέρες, έρχονται πλέον στις 3-4.
Διατηρώ πάντως κάποιες επιφυλάξεις - Ίσως η βελτίωση να είναι παροδική, ο χρόνος θα δείξει…

έλεος όμως οι τύποι στη svart records ε.

δε φτάνει που καθυστέρησαν 10 μέρες να στείλουν τα βινύλια

2010-08-28 02:05:35 Payment accepted
2010-09-07 16:11:45 Shipped

από πάνω δεν ξέρουν και ότι 1+1=2?

έχω παραγγείλει ΔΥΟ γαμημενα βινύλια βον τιλλ και στέλνουν μόνο ένα. οκ, τι να πω.

Mπορεί να έχουν policy για ένα item ανά ιδιώτη.

εμ, και το θυμήθηκαν πότε? αφού πήρα τα λεφτά για 2? : P

και πάλι βέβαια, δε γράφει τίποτα απολύτως στο site τους σχετικά με περιορισμό.

Μια φόρα (και τελευταία!) έκανα παραγγελία από την svart records και αυτό γιατί παρέλαβα το πακέτο μου μετά από περιπου 1,5 μήνα!
Πάντως όταν μου ήρθε το e-mail με την αποχώρηση του πακέτου ένα βινύλιο που το είχα πάρει δύο φορές έλεγε ότι είναι ένα, αλλά τελικά μου ήρθαν και τα δύο.Αν πάντως σου στείλανε μόνο το ένα στείλτους e-mail για refund, στα e-mail απαντούν γρήγορα!

έχει πάρει κανείς απο Terranis Productions?για τους πιο ακραίους του φόρουμ…:stuck_out_tongue:
επίσης το No Remorse κάποια τα έχει (πολύ)ακριβά ή μου φαίνεται?πχ βλέπω σπλίτ count raven/griftegard κ ενώ η psychedoomelic το έχει 7? το εν λόγω μαγαζί το έχει 15?!

Terranis εγω οχι.

dude νομιζω οτι τα von till τα πουλαει και η ισπανικη Throne Records.
Τετοια ωρα τετοια λογια θα μου πεις.:stuck_out_tongue:

Έχω πάρει μια-δυό φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα! Το No Remorse το αποφεύγω γιατί εκτός του ότι είναι πανάκριβο στα περισσότερα πράγματα έχει πολλά μα πολλά bootleg cd !!

+∞ [Ολογράφως: συν άπειρο]

Αναφέρω 2 χαρακτηριστικές περιπτώσεις:
1. (Πριν από χρόοοοοοονια) Heir Apparent - “One small voice” pressαριστό CD με πηγή βινύλιο!!! 8O :-#
Ω, ναι. Τα χρατς-χρουτς έβγαζαν μάτια ή πιο σωστά αυτιά…
Ακόμα και ένας αδαής μπορούσε να διακρίνει τα grid lines, leftovers της κοπής του booklet, tray card κλπ
Πρόκειται ΜΑΚΡΑΝ για την χειρότερη προσπάθεια παραγωγής bootleg, η επιτομή της προχειροδουλειάς κ.ο.κ - θα έπρεπε να τους δοθεί ειδικό βραβείο :stuck_out_tongue:
Κατ’ αναλογία θα μπορούσαμε να παραλληλίσουμε την προσπάθεια αυτή, με τις αντίστοιχες των πλαστογράφων χαρτονομισμάτων τα 2 πρώτα χρόνια του ?.
Για όσους έχουν ασθενή μνήμη ή αγνοούν το γεγονός, θυμίζω ότι αντί για πιεστήρια κλπ, οι επίδοξοι παραχαράκτες χρησιμοποιούσαν απλώς laser εκτυπωτές!
Ε, επόμενο ήταν να τους μπουζουριάσουν - οι διαφορές του αυθεντικού χαρτονομίσματος με το πλαστό ήταν κραυγαλέες.
Fucking PATHETIC που θα έλεγαν και στην Inglaterra.

2. (Πολύ πιο πρόσφατο - την πάτησε φίλος και αν δεν του το 'λεγα ΑΚΟΜΑ δεν θα το 'χε καταλάβει)
Heavens Edge - s/t
Έχω κάνει ειδική αναφορά αλλού, προτείνω στους ενδιαφερόμενους να περιμένουν την επανέκδοση της Rock Candy Records (που όλο το εκδίδει και ποτέ δεν κυκλοφορεί - το γεφύρι της Άρτας ένα πράγμα, τέλος πάντων)

Εάν τυχόν την πατήσετε ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ.
Δεν λέω περισσότερα γιατί οι προτροπές σε βίαιες αντιδράσεις φαντάζομαι πως είναι αντίθετες με τους κανόνες του forum κλπ κλπ κλπ

Λεπόν γενικά δεν είχα πρόβλημα με τις αγορές μου από το νετ μέχρι πρόσφατα. Από amazon.com θυμάμαι ότι την πρώτη φορά πού 'χα παραγγείλει ότι έκανε μήνα και βάλε να μου έρθει αλλά έστρωσε κι αυτό. Play.com πάντα μέσα σε 10 μέρες είχε φτάσει, μόνο μερικά από CDWOW έκαναν διβδόμαδο (και κάνα-δυο είχαν σπασμένη θήκη).

Ώσπου μέσα στο καλοκαίρι, με παίρνει τηλ ένας γεράκος (νάναι καλά που έψαξε κ το βρήκε) και μου λέει ότι “έχουν παραδώσει σε μένα ένα δέμα από play.com που είναι για σας”. Κοντά μου έμενε, πήγα το πήρα, λέω ενα λάθος έγινε δεν πειράζει.

Τον περασμένο μήνα έκανα παραγγελία 5 cd από play, πάλι τηλ, πάλι ο ίδιος γεράκος, πάλι του είχαν δώσει ένα από τα cd μου! Τα άλλα 4 δεν τα πήρα ποτέ και τους έγραψα να μου τα ξαναστείλουν.

Ε, γαμιούνται και τα ΕΛΤΑ, γαμιέται και το play που δεν τα στέλνει συστημένα.

οτι εχω ψωνισει κατευ8ειαν απο μπαντα εχει ερ8ει γρηγορα/κανονικα κλπ
μια αφισα που πηρα απο amazon αφου μου χρεωσαν την καρτα μετα μου εστειλαν μειλ οτι δεν μπορουν να την στειλουν γιατι ειναι μεγαλη και οτι 8α βαλουν τα χρηματα πισω στην καρτα σε 10 εργασιμες(δεν εχουν περασει ακομη, ελπιζω να μην χρεω8ηκα τζαμπα#-o)
απο play εχω ακουσει να κανουν και τριμηνα να ερ8ουν η΄να μην ερχονται ποτε
και το αμαζον μου αργει:lightsabre:, ενα βιβλιο που εχω παραγγειλει εδω και 10 μερες και ακομη τπτ

Κι αυτο σε λογικα ορια ηταν να ξες.To .com για Ελλαδα με Standard Shipping δινει στο περιπου 13-31 μερες (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596194&#country) και αναλογα με το αντικειμενο και τη διαθεσιμοτητα σου στελνουν και mail που λεει ακριβη ημερομηνια αφιξης(μονο μια φορα δεν εχουν πεσει μεσα σε μενα αλλα ηταν αποκλιση 1-2 μερων).

κρισπ, αλήθεια τώρα σου είπε ο γεράκος ότι είναι από το PLAY.COM? :lol: