Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

Το ξέρω, απλά την πρώτη φορά έκανε γύρω στις 30-35 μέρες και από την επόμενη 15-20.

Ναι, ήταν ενημερωμένος γεράκος!

φαντάσου πόσες φορές του χουνε σκάσει σινδιά του ανθρώπου που το μαθε στο τέλος… :stuck_out_tongue:

1. Το καλοκαίρι ως γνωστόν οι κανονικοί (=μόνιμοι) διανομείς κάνουν χρήση της άδειας τους και αναλαμβάνουν (ΕΥΤΥΧΩΣ προσωρινά) άλλοι

2. Αν το Play.com υιοθετήσει τις συστημένες αποστολές δεμάτων, το shipping cost θα εκτοξευτεί στα ύψη.
Θα μπορούσε να δώσει πάντως μία εναλλακτική επιλογή στον πελάτη, π.χ. free shipping για όσους επιθυμούν standard mail ή μια επιπρόσθετη επιβάρυνση για όσους προτιμούν την ασφάλεια του registered.
Το ίδιο ακριβώς κάνουν -ΧΡΟΝΙΑ τώρα- διάφοροι πωλητές στο eBay (επισημαίνοντας μάλιστα τις χώρες στις οποίες τα κρούσματα “απωλεσθέντων αντικειμένων” είναι πιο συχνά, για να μην πω ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ - περιττό να αναφέρω ότι η Ελλάδα έχει προεξέχουσα και καθόλου τιμητική θέση σε αυτή την ιδιότυπη Hall Of Shame list)

Ναι αυτό για το shipping cost είναι σωστό όπως και η δυνατότητα επιλογής που θα πρέπει να μπει.

ηρ8ε στο βιβλιο απο αμαζον τελικα

τζαμπα γκρινιαζα, 14 μερες εκανε μονο:p

στο cdWow στα 6 ευρω:

Mastodon-Remission
Amorphis-Silent Waters
Immolation-Shadows in the light
Candlemass-King of the grey Island
Katatonia-Viva Emptiness digi
Gorgoroth,Suffocation,Satyricon,Samael,Primal Fear,Darkthrone,Napalma Death etc

και αυτο στο 5 ευρω Rotting Christ-Sanctus Diabolos

για οσους εχουν υπομονη γιατι το cdwow κανει περιπου 2 βδομαδες να σου ερθουν αλλα ολα ειναι κομπλε (Χιλιοτσεκαρισμενο προσωπικα)

Είμαι που λέτε χτες βράδι και κάνω τη συναλλαγή μου μέσω PayPal στην -έμπιστη- Throne Records και βλέπω ότι δεν έχω στείλει το size για ένα μπλουζάκι που έχω παραγγείλει. Οπότε του στέλνω σήμερα το πρωί μέηλ και του λέω τι νούμερο το θέλω και να μου πει πότε θα τα στείλει.

Απάντηση:

Cheers, Kostas!
[…]
There’s no payment from you on my Paypal account whatsoever.

και μιλάμε για συναλλαγή κάπου 80-90 ευρώ.
Αλλάζω 30 χρώματα, με λούζει κρύος ιδρώτας, μια μύγα κάθεται στο χέρι μου, και του στέλνω τα στοιχεία της συναλλαγής.

Καμία απάντηση όλη μέρα. :expressionless:

πριν λίγο:

[SPOILER]

everything’s clear now, Kostas.
I was looking in my orders’ file for KOSTAS instead of KONSTANTINOS.
Is Kosta a nickname of Konstantinos then?

#-o#-o#-o:lol::lol::lol:[/SPOILER]

It’s all Greek to me δεν λενε οι Αμερικανοι ? :stuck_out_tongue:

Εγω προτιμαω το amazon.co.uk γενικα…Το ιδιο και το ebay.

Μια φορα μονο ειχα προβλημα κι αυτο λογω-κλασικα-ΕΛΤΑ,γιατι το στειλαν με αυτο το porta-porta και το πηγαν μερικες πορτες πιο διπλα το δεμα και το αφησαν κιολας οι ηλιθιοι…(μιλαμε για παραγγελια 20+ cd).Κ ευτυχως οπως και στην περιπτωση του Κρισπ,φιλοτιμηθηκε ενας γειτονας και το φερε.Το ειχαν ανοιξει βεβαια και ελειπε ενα σιντι της Patti Smith(Μαλλον επεσα σε γειτονα που σιχαινεται zappa και tom waits,που ηταν τα υπολοιπα…).Πηρα τηλ στα ΕΛΤΑ,τους σιχτιρισα,τους ειπα να αφηνουν σημειωμα εστω η να ζητανε ταυτοποιηση στοιχειων απ αυτον που του παραδιδουν το δεμα και πλεον ολα καλα…(με ενα μικρο βυσμα βεβαια στα ΕΛΤΑ,γιατι σιγα μη μ ακουγαν αλλιως οι κλασικοι κωλοελληνες δημ.υπαληλλοι…)

Ωραίος, αυτά κοιτούσα χθες, είχα καιρό να δω στο cdwow τιμές. Εχει κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες (τα Slayer ανεβοκατεβαίνουν και φθάνουν πολύ χαμηλά).
Καλό site, έχω αγοράσει καμιά 10ριά από κει και το σπουδαότερο deal ήταν το “Edges of wilight” από Tea Party (που δεν το βρίσκεις εύκολα) με 6? και φυσικά το ανεπανάληπτο με το “Wildhoney” (Tiamat) με 2.5?!

Ποιούς τρόπους πληρωμής εχεις ως επιλόγες?

http://www.cdwow.com/

κατεβα στο τελος της σελιδας

Έχει αγοράσει κανείς απ το bookdepository.co.uk ? …Φαίνεται δυνατό για αγορές βιβλίων … βασικά είχα πάρει κάποια στιγμή ένα ισπανόφωνο … αλλά δεν ήρθε …τους το είπα …το ξαναστείλαν … αλλά όσο το είδατε εσείς , άλλο τόσο το είδα και εγώ … :stuck_out_tongue: Και θέλω να δω αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό …

Έχω κάνει πολλές παραγγελίες από το bookdepository.co.uk, (πάνω από 30 τα τελευταία 3 χρόνια) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα…Τώρα δεν ξέρω μήπως έπεσες στην περίπτωση…

Χτυπησες το πακετo με τα 4 βινυλια και το T-Shirt της Throne Records 8O ???

ε ρε γμτ. δεν έχω καταφέρει να αγοράσω από amazon.com. πάντα μου βγάζει το μνμ

We’re sorry. This item can’t be shipped to your selected destination.

τι διάολο. άλλαξα και κάποια στοιχεία του account μήπως έχει φάει φλασιά, αλλά και πάλι δεν.

τελευταια μου βγαζει και μενα ακριβως αυτο το μνμ…ενω στο παρελθον δεν ειχα προβλημα, τωρα δε ξερω τι φλασια εχει φαει…

Αγοράζετε απευθείας απ’ το Amazon ή από τους sellers που συνεργάζονται?
Αν και το μόνο που έχω αγοράσει απ’ αυτούς μέσα στο 2010 είναι το box set των Beatles πριν κάνα 6μηνο.

δοκίμασα και τα 2 κ μου βγαίνει το ίδιο μνμ :frowning:

εγω απο το amazon
εχω ψαξει για προσφορες και μεταχειρισμενα
και παντα μου βγαζει
το ιδιο μηνυμα

μοναχα αμα παω να αγορασω κατι original, δεν εχω προβλημα
αλλα τα βρισκω πιο φθηνα αλλου
οπωτε…

ειναι μαλακια παντως
γιατι βρισκεις κατι τιμες
με 1 και 2 δολλαρια και τρελαινεσαι

αληθεια