Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

δεν έχω βγάλει άκρη, το παλεύω καιρό τώρα. αφού έπαψα να μπαίνω σε κάποια φάση μέχρι που κάποιος φορουμίτης μου πε πως αγοράζει κανονικά από κει, οπότε ξαναπροσπάθησα (με την ίδια κατάληξη πάλι). εμένα μου το βγάζει σε όλα πάντως, δεν κάνει εξαιρέσεις…

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει διάφορα σχετικά το τελευταίο καιρό.
Στο ebay αυξάνονται αυτοί που δεν στέλνουν Ελλάδα.
Το blahdvd ή dvdco.uk αύξησε αρκετά τα έξοδα αποστολής.
Το Play έχει ανεβάσει πολύ τις τιμές όταν το βάζεις σε ευρώ.
Τώρα λέτε εσείς για το άμαζον…
Δε νομίζω ότι είναι τυχαία όλα αυτά!

Α! Και σήμερα έκανα την πρώτη αμφισβήτηση συναλλαγής!
Πήραν τα λεφτά αλλά δεν έστειλαν το προϊόν. Ούτε απάντησαν σε mail που τους έστειλα. Βέβαια δεν ήταν σιντί. Καπνός ήταν!

Για να δούμε…

ρε και νόμιζα ήμουν ο μόνος που συνέβαινε αυτό, έβλεπα και ότι φορουμίτες αγόραζαν κανονικά και δοκίμαζα ξανά αλλά πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Άλλαζα διευθύνσεις, κάρτες τα πάντα. Πφφφ, welcome the club dude :frowning:

what the fuck is going on???

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αγορα CD αλλά εκτός από συγκεκριμένα πράγματα (βιβλία, ντιβιντι, μουσική) το amazon.com δεν στέλνει συνήθως σε ελλάδα γιατί πρέπει να περάσουν από τελωνείο (ή κάτι τέτοιο) και είναι η πολιτική τους τέτοια. Αν θες να αγοράσεις cd δοκίμασε το αγγλικό amazon.co.uk

μπηκα στο αγγλικο amazon

και πατησα ενα cd που θελω
alpha galates - stimulus for reason
μου βγαλε οτι υπαρχουν 5 μεταχειρισμενα (used)

τα 4 αποστελλονται απο αγγλια και το 5ο απο γερμανια
κανενα δεν ερχεται ελλαδα
πατησα πανω στα international και domestic delivery rates
και αναφερει οτι παραδοση γινεται μονο σε χωρες που υπαγονται στο amazon marketplace. και φυσικα η ελλαδα δεν ανηκει σε αυτο

το ιδιο παρατηρησα
και οταν πατησα να μου εμφανισει τα καινουργια (new)
στο international και domestic delivery rates
αναφερει το ιδιο

τι σκατα ειναι αυτο?

δεν υπαρχει τροπος
στα αποτελεσματα της ερευνας να μας εμφανιζει μονο οτι αποστελλεται ελλαδα???

Το είδα αυτό που λες με τα amazon marketplace…οπότε μάλλον δεν γίνεται να αγοράσεις και να έρθει ελλάδα… δεν ξέρω…σκατά τα έχουν κάνει…

Και στο amazon.co.uk και στο αμερικανικο εχω την εντυπωση πως αν δεν εχουν το cd in stock,απ τους sellers δεν παιζει να το δεις Ελλαδα.Οσες φορες και γω το δοκιμασα,πηρα πτηνο.Εχω κανα μηνα να παρω απο Αμαζον αλλα μεχρι τοτε ουδεν προβλημα ειχα.Η επομενη μαζικοτατη παραγγελια θα ειναι μετα απο κανα διμηνο(απο Αγγλια παντα),οποτε θα δειξει.

hokam

αν πατησεις στο link που εχω πιο πανω
θα δεις οτι λεει σε ολα τα cd
in stock

οπωτε καπου αλλου ειναι το θεμα

in stock από το ίδιο το amazon λέει…οχι απο τους sellers

Εννοω να το αγορασεις απο δω…

Και απο δω εχεις θεμα?

εγω οτι εχω παρει απο amazon uk ηρ8ε μια χαρα,κανονικα

δοκιμασα μια φορα να παρω απο σελερ, χρεωθηκε κανονικα η καρτα μου, μετα μου εστειλαν μειλ οτι η αφισα που ειχα παρει ηταν μεγαλη και δεν μπορουν να την στειλουν και οτι σε 10 μερες τα λεφτα 8α επιστραφουν στην καρτα μου
εχει περασει ενας μηνας και λεφτα τπτ:lightsabre:

που το βλεπω αυτο

αμα πατησω να αγορασω αυτο που εχει 22 λιρες ειναι ενταξει
αμα πατησω απο κατω που λεει new και used
εχω το προβλημα που ανεφερα παραπανω

οπωτε αν καταλαβαινω καλα
αμα αγορασω απευθειας απο amazon ολα ok
ενω απο διαφορους sellers εχω προβλημα??

αυτό λέμε…

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι μπορεις να το παραγγηλεις απ’οπου εχει το γαλαζιο σηματακι Prime,που συνηθως βεβαια δεν συμφερει.

Αγοράζω συνέχεια από άμαζον, και αγγλικό και αμερικάνικο (<-- συμφέρει τρελά αυτή την περίοδο, λόγω ισοτιμίας, αλλά αργεί λιγουλάκι).
Αυτά που έρχονται Ελλάδα είναι αυτά που γράφουν στη σελίδα του προϊόντος: Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.

Υπήρχαν και πιο χρυσές εποχές , που είχε το ευρώ 1,55-1,6$ …αχχχ …τι θυμαμαι τώρα :roll::stuck_out_tongue:

εγώ πάντως τη συλλογή beatles mono επιχείρησα να πάρω από το αμερικάνικο κι έφαγα πόρτα. ας δοκιμάσει πληζ κάποιος άλλος, έτσι, για να μου φύγει η περιέργεια.

Δοκίμασα …έγω μπορούσα να το πάρω …κατα 99% δλδ … έφτασα μέχρι το τελευταιο στάδιο … 1 click και το τσίμπησα δλδ… :stuck_out_tongue:

thx. θα κάνω νέο account, τι διάολο…