Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

Μακριά από την[B] Badger Rercords(Ολλανδία)![/B]

Είχα παραγγείλει μερικά βινύλια και τον πλήρωσα 18 αυγούστου.Μέχρι να κάνω την πληρωμή είχαμε κανονικά επικοινωνία αλλά αφου τον πλήρωσα ούτε το tracking number μου έστειλε πότε ούτε απαντούσε στα e-mail μου…Αναγκάστηκα και άνοιξα dispute στο paypal,γιατί μέχρι σήμερα δεν έχω παραλάβει τίποτα και δεν το βλέπω δηλαδή…:twisted:

Μόνο στο [B].co.uk[/B] είναι τα δωρεάν μεταφορικά :slight_smile:

ρε, δεν είπα τπτ για δωρεάν μεταφορικά. δε μου το στέλνουνε καν λέμε :P.

το χα ποστάρει πριν μαθευτεί αυτό με τα δωρεάν μεταφορικά του εγγλέζικου (το οποίο και θα τσεκάρω σύντομα).

sorry τότε, λάθος κατάλαβα.

Ρε παιδιά ξέρεις κάνεις πόσες μέρες περίπου κάνει να έρθει η παραγγελία από το CDWOW???

έχει γίνει despatched (lol) η παραγγελία σου? αν ναι, κάνα δεκαήμερο συνήθως.

ναι, έχει φύγει…απλά έχουν περάσει ήδη 10 εργάσιμες :confused:

Δες αν εχεις επιλογη να track package,ωστε να δεις που βρισκεται.Ενιοτε ειναι λαθος των ΕΛΤΑ(καθυστερουν αρκετα μια και τον ξυνουν αρκετα,αν και βλεπω βελτιωση τα τελευταια χρονια…),ενιοτε μαλακια του κουριερ(εχει τυχει να ρθει,να μην ειμαι και να το πηγαν πισω στα κεντρικα χωρις να με ενημερωσουν οτι ηρθε.Το θεμα λυθηκε με τηλεφωνο μου τελικα.),αλλα και μερικες φορες χρειαζεται τηλεφωνακι-mail στο ιδιο το σαητ ωστε να ρωτησεις απευθειας τι παιζει και πως και που κτλ…

δεν έχει tracking number γιατί το στέλνουν με ρογιαλ μέιλ…οπότε θα μου έρθει ταχυδρομικώς με τα ΕΛΤΑ…αρα προφανώς τον παίζουν τα ΕΛΤΑ…

Εμενα η γνωμη μου ειναι μακρια απο το cdwow, ειδικα αυτοι που αγοραζετε συνηθως limited editions. Ολα τα cd ειναι εισαγωμενα απο αλλες χωρες και δεν ειναι τα αυθεντικα των εταιρεων. Για παραδειγμα εμενα σημερα μου ηρθαν δυο amon amarth επανεκδοσεις σε slipcase (κανονικα σε ντιτζιπακ) απο αργεντινη φτιαγμενο απο μια εταιρια που λεγεται icarusmusic.com.ar . Οτιδηποτε εχουν στο σαιτ ειναι απο αυτη την εταιρια κατα κυριο λογο. Γραφουν πανω και το σημα της metal blade αλλα δε ξερω αν ειναι 100% νομιμα.

αυτό ακριβώς έγινε και σε μένα με το The Guessing Game των Cathedral. ίδια εταιρεία κιόλας. μάλλον όταν έχει 2 φορές το ίδιο cd και βλέπεις ότι το ένα κάνει 8 ευρώ και το άλλο 20+, κάτι τέτοιο παίζει. εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά να ξαναπάρω cd. τους έστειλα και μέηλ και τους το πα ότι είναι σα να κοροϊδεύουν τους πελάτες τους, γιατί στις πληροφορίες για το cd λέει ότι είναι της Nuclear Blast και όχι της Icarus. μου ρθε και σκέτο χωρίς slipcase… η απάντηση συνοδευότανε από μια φόρμα επιστροφής, σιγά μη μπω σε τέτοια διαδικασία…

8O

παίζει τέτοιο θέμα.??
αν είναι έτσι , μιλάμε τεράστια τσατσια…

8O8O8O

Όχι ρε π@υστη! Το έχω παραγγείλει κι εχώ το ltd Guessing Game από το cdwow αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμη επειδή είναι εκτός stock προς στιγμήν. Φτου ρε γαμώτο!
Λέτε να μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία από τη στιγμή που δεν έχει γίνει καν despatched? Θα το ψάξω…

Πάλι καλά που το αναφέρατε. Thanks

[SPOILER]dude, με έκαψες…:p[/SPOILER]

Από άποψη παραγωγής πως είναι?? δλδ ακούγεται καλά ή καταλαβαίνεις τη διαφορά ότι είναι μουφα?? γτ αν αλλάζει μόνο η εταιρία έκδοσης αλλά η μουσική ακουγεται κανονικά γτ να μην τα αγοράσω πιο φτηνά?

μπορεις να την ακυρωσεις,το εχω κανει
σε περιπτωση που ειναι backorder ακομα…

^^

Ω σ’ευχαριστώ πολύ wintersun! :slight_smile:
Θα το κυνηγήσω!

CDWOW για πολύ συγκεκριμένα πράγματα γενικά.
Και μου έχει τύχει να καθυστερήσει να έρθει (2+ βδομάδες).

Γενικά άμα βλέπετε ένα CD και στα 15 ευρώ πχ και στα 8-9 να ψυλλιάζεστε ότι κάτι παίζει και να το ψάχνετε.

Εντωμεταξύ λυθηκε ελπίζω και το θέμα μου με το play.com. Ο γεράκος στο οποίο είχαν φτάσει 3-4 CD μου έπαιρνε συχνά πράγματα από play και η ταχυδρόμα έκανε την φοβερή σκέψη “α, Play.com άρα είναι του συγκεκριμένου” χωρίς καν να μπαίνει στον κόπο να κοιτάει διευθύνσεις και τέτοιες μαλακίες.

Χαίρεται,επειδή μόλις έβγαλα κάρτα,μπορείτε να πείτε κάποια σιτε για να πάρω βινύλια.
Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα πρώτα 5 των sepultura και για το ep το πρώτο tvn enslaved.

Πολλα ζητας :stuck_out_tongue:

Αυτα που θελεις ειναι δυσκολο να βρεθουν πλεον.
Οι πρωτες εκδοσεις ε.Ειδικα το ΕΡ των Enslaved.
Ψαξε ebay για αρχη ή αλλιως google it !

επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει απο ebay,αν πατήσω buy it τότε βάζω κωδικους παυπαλ κτλ και μου το στέλνει ή πρέπει να περιμένω τον χρόνο που έχει.Απαντήστε αναλυτικά μην θεωρείται τους ‘‘ορους’’ δεδομένους.Είμαι ασχετίδης.