το amazon δεν δέχεται paypal?
Όχι το amazon δεν συνεργάζεται με paypal.
Βαζεις απευθειας τα στοιχεία της κάρτας σου.
για πείτε μερικοί…
από το amazon[B]uk[/B] πόσο καιρό κάνουν τα αντικείμενα να έρθουν…??
Εμένα συνήθως ότι έχω παραγγείλει μου έχει έρθει 2-3 μέρες πρίν από το estimated time που σου δίνει όταν κάνεις την παραγγελία,εκτός από μια φορά που έκανε ένα μήνα!!
Μάλλον είναι θέμα διανομής στο ταχυδρομείο, μπορεί να δίνουν προτεραιοτητα σε άλλα δέματα και να έχει παραπέσει πουθενά…
ok…thanx.
θα δοκιμάσω μια να δω τι παίζει…
Κοιτα πρεπει λιγακι να προσεχεις αν το αντικειμενο ειναι διαθεσιμο.Πχ μερικα που δεν ειναι In stock μπορει να λεει ξερω γω οτι “ειναι ετοιμο για dispatch σε 6-7 μερες”.Επισης εχει τυχει να κανω 2 ξεχωριστες παραγγελιες και η 2η να ρθει σε 2 μερες,ενω η αλλη σε 2 βδομαδες,επειδη τη μια την ειχαν στειλει με κουριερ ενω την αλλη με κανονικο ταχυδρομειο.
Υπαρχει παντως επιλογη για μερικα αντικειμενα(αυτα που δεν ειναι in stock και για αμεση αποστολη) οταν πας ταμειο,να στο στειλουν πχ μεμονωμενο το πακετο ωστε να μην καθυστερει την υπολοιπη παραγγελια.
αποφεύγετε boomkat
απο ebay πόσες μέρες κάνουν να ρθούν?
Επίσης όταν πάω να πληρώσω με κάρτα στο amazon,πατάω add cart βάζω την visa πχ
στο exp day τί βάζω?
Στο μπροστά μέρος της κάρτας, κάτω δεξιά το γράφει με τη μορφή MM/XX (ΜΜ=μήνας,ΧΧ=χρόνος) π.χ. 10/15 δηλαδή 10ος μήνας του 2015.
οκ ευχαριστώ
α και card number είναι οι 16 αριθμοι που έχει στο μπροστά μέρος της κάρτάς ή ο κωδικός?
Αυτό.
[B]hokam[/B] πάντα για αντικείμενα που είναι σε stock εννοώ…
ευχαριστώ πολύ …
όταν λέει shipped στο ebay,και έχει αυτο το σηματάκι,σημάινει ότι ήρθε το δέμα?να πάω στην πόρτα να δώ?
οταν λεει shipped σημαινει οτι το εστειλαν,τωρα ποτε θα ερθει εδω ειναι αλλο θεμα…
οχου ρε γμτ για΄τι οταν στέλνω εγώ φτάνουν σε 3-4 μέρες,ενώ αναγκάζομαι να πειμένω βδομάδες για να παραλαβώ?
γιατι προφανως αυτα ειναι απο εξωτερικο ρε συ
εγω τελευταια φορα που πηρα απο ebay εκαναν 2 βδομαδες
απο ebay,ναι το ένα απο τα δύο είναι εξωτερικό,αλλα το άλλο ειναι απο Αθήνα.
Οι ταχυδρομοι περνουν συγκεκριμενες μερες!Σημερα αποκλειεται να παραλαβεις πακετο καθως ειναι αργια!
συγεκριμένες μέρες δηλαδ΄η?