αμα ο ταχυδρόμος περνάει μονο τις παρασκευές , μια μέρα καθυστέρηση μπορεί να σημαίνει 1 εβδομάδα παραπάνω…αν σου κάτσει η μέρα…
η και ένα λάθος που θα γίνει μια μέρα νωρίτερα το ίδιο…
η ακόμη και να μην σου κάτσει η παραλαβή σωστά…να σου βγει 1 μέρα αργότερα από τον ερχομό του ταχυδρόμου…όποτε…μια βδομαδα μετά…
Εχθές παρήγγειλα 4 βιβλία. Στο mail που μου έστειλαν με τον κωδικό έλεγαν ότι κάνουν 2-3 εργάσιμες μέρες να τα φέρουν από όταν κάνουν dispatched8O
Δλδ μέσα σε 5 μέρες ίσως και να τα έχεις. Βέβαια δεν περιμένεις τον ταχυδρόμο, πας και τα παίρνεις εσύ από τα ΕΛΤΑ.
Problem:!:
Παρήγγειλα κάτι από το play.com, όμως την επόμενη μέρα μου ήρθε mail πως δεν έγιναν δεκτά γιατί υπήρχε πρόβλημα στα στοιχεία της κάρτας. Πάω και το διορθώνω το πρόβλημα και ξανακάνω τις παραγγελίες. Τώρα όμως έχει στα outstanding orders και αυτά που είχα παραγγείλει αρχικά (status: processing) και αυτά που παρήγγειλα τη δεύτερη φορά (status: order placed). Δηλαδή σαν να έχω παραγγείλει από δυο φορές το κάθε αντικείμενο. Τι κάνω για να έρθει μια φορά το καθένα?
*Επιλογή για ακύρωση της παραγγελίας υπάρχει μόνο σε αυτά που πήρα τη δεύτερη φορά.
Αυτό … Απλά σ εμένα και στα 5 βιβλία που είχα παραγγείλει , είχαν κάνει πάνω από εβδομάδα να τα στείλουν … σε σχέση με τα δισκο-site μου φαίνονται λίγο πιο αργοί .
Τα βιβλία ανάλογα … αν είναι 1 και είναι και ελαφρύ σχετικά , θα στο φέρουν σπίτι . Αν δούνε ότι έχει πολύ πράγμα , θα σε στείλουν να τα πάρεις . ( για εμένα καλύτερα , γιατί πιο δύσκολο να χαθεί . )
Ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάω για το bookdepository.co.uk, όχι για play ή amazon. Απλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Στείλε τους ένα email που να τους λες τι έγινε και να σου ακυρώσουν τη μία από τις δύο παραγγελίες…μου είχε τύχει και εμένα (από άλλο site βέβαια) αλλά τους είπα και μου την ακύρωσαν…
χαιρεται,εχει περάσει μια και βδομάδα.Τι γινέται ακόμα να παραλάβω.Μήπως φταίει το οτι με το που αγόρασα,πλήρωσα,και τώρα δενμ τα στέλνουν?Εσας απο ΗΠΑ πόσες μέρες κάνει?Ούτε καν αυτό απο Αθήνα δεν έχει έρθει…Α και κάτι άλλο.Μόλις βγάλει το φακελάκι που λέει shipped σημαίνει οτι το έστειλαν?Η΄τότε φτάνει?Γιατι ακόμα δεν έχει ΄΄ανάψει’’ το φακελάκι.
μπορεί να μην ανάψει καν το φακελάκι.
shut it και περίμενε 2 βδομάδες ακόμα
δεν σε πιάνω τι να κλείσω?
Δυο βδομάδες,γιατί τοσο αργά?με βαπόρι έρχεται?
Καταρχάς να ξέρεις ότι όταν αγοράζεις από άλλες χώρες χρειάζεται υπομονή!! Το ότι πλήρωσες δεν σημαίνει ότι ο seller θα πάει την ίδια μέρα να στο στείλει, συνήθως τα στέλνουν εντος 2-3 ημερών μετά την πληρωμή.
Από Η.Π.Α. κάνουν συνήθως 2-3 εβδομάδες, αλλά εμένα αρκετές φορές μου έχει έρθει δέματα και σε μια, είναι θέμα τελωνειου, διανομής στο τοπικό σου ταχυδρομείο κτλ.
Τέλος το σηματάκι στο ebay, μην το ‘‘δένεις κόμπο’’ ότι ισχύει πάντα, καθώς αρκετοί sellers δεν το χρησιμοποιούν.
α οκ τοτε περιμένο,ευχαριστώ πάντως.
ναι αλλα ο άλλος απο Αθήνα γιατι αργή τόσο?Οταν πέρνω αντικαταβολή κανουν 4-5 μέρες.
εργασιμες ομως.Βγαλε 28η και Σ/Κ,ποσες μερες εχουν περασει?
Περιμενε κανα 10μερακι εργασιμο και μετα επικοινωνα.
απο 17/10/2010
Ε,η 9η εργασιμη σημερα.Μεχρι τη Τεταρτη θα το χεις λογικα…
Ξέρει κανείς πόσο είναι τα μεταφορικά από το site της βένερέητ;
εδιτ άκυρο το βρήκα
γνώμες για zyklon-b κάποιος?!
Δεν εχω παρει ποτε αλλα δεν εχουν καλο ονομα γενικοτερα…
δηαδή?
γιατι μόλις αγόρασα.#-o
Για Ελλαδα μεσα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα μιας και λογικα
στελνουν αντικαταβολες αλλα αρκετοι ξενοι εχουν πολλα παραπονα.
Πρωτα ρωταμε μετα παραγγελνουμε μεσιε…
ρε παιδία ξέρετε που μπορώ να βρώ αυτο σε [B][U]βινύλιο[/U][/B]? το χριαζομαι πληρώνοντας με [B]αντικαταβολή [/B] ομως…
[B][U]destruction-sentence of death ep[/U][/B]
σκέφτομαι για bowel of noise ή shiva records ομως δεν έχουν οnline καταστημα…
αρα έχετε να μου προτείνετε αλλο μαγαζι ή σαητ?