Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

εχει ψωνισει καποιος απο nuclear blast, γερμανια?

Πολλές φορές και είναι άψογοι!! Το μόνο κακό είναι πως για κάθε παραγγελία ανεξαρτήτως ποσότητας πληρώνεις ταχυδρομικά 14 ευρώ!

Το αυθεντικό sentence of death βινύλιο βγήκε το 1984. Οπότε για να το βρεις σήμερα πρέπει να βρεις κάποιον που να το πουλάει μεταχειρισμένο. Άρα ή περιμένεις ψάχνοντας στις αγγελίες του ρόκιν, ή πας e-bay.

Reissued by Vinyl Maniacs in 2005 on picture vinyl.

Η Vinyl Maniacs είναι σουηδική, οπότε πάνχλωμο να παίζει αντικαταβολή.

ειτε παρεις 1 cd, ειτε 10…τα μεταφορικα ειναι 14 ευρω, ετσι?

bowel of noise εχει κάποιο email ή τηλέφωνο? ,έιχα δει σε διαφήμιση σε γνωστο περιοδικό,οτι το είχαν

θενκς πάντως

To bowel of noise θυμάμαι είχε site. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.

Προς το παρόν βολέψου με αυτό:

http://www.bowelofnoise.com/

Έχει τα στοιχεία.

Δυστυχώς ναί, οπότε φρόντισε να κάνεις μεγάλη παραγγελία με τίποτα φιλαράκια!

μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζε το online-shop της bowel of noise, το fromhell.gr

ευχαριστω πολυ.
εχει παρα πολλες ευκαιριες που αξιζουν.

οκ σας ευχαριστώ

Nα ρωτήσω κάτι για το άμαζον :

Δεν έχω καταλάβει ποτέ , γιατί ενώ γράφει μια τιμή , έστω 10 λίρες … στο στάδιο πριν από το τελικό … ( πριν γίνει δηλαδή και η μετατροπή σε ευρώ και πριν μπούνε στην τιμή και τα μεταφορικά ) … αλλάζει την τιμή 20-30 λεπτά πάνω ανά cd … κάπου τόσο …δεν θυμάμαι … :-k

Πρέπει να είναι οι φόροι, μάλλον…

Εδώ και καμιά βδομάδα στις παραγγελλίες του αγγλικού άμαζον για Ελλάδα, δεν πληρώνουμε μεταφορικά για αγορές πάνω από 25 λίρες!

Έχει πάρει κανείς hoodie/zipper από shirt killer?
Δεν βρίσκω τα μεταφορικά.

Λοιπόν πήρα ένα φούτερ από την Neurot (bluecollardistro).

Μου γράφει “pending.” αυτό σημαίνει ότι έχουν πάρει τα λεφτά, αλλά δεν το έχουν στείλει ακόμα;

Ναι…έχουν πάρει τα λεφτά αλλά δεν έχει γίνει ακόμα αποστολη και μετά λογικά θα σου γράψει “despatched” (ότι έφυγε απο αυτούς)…

καλημέρα, έχει αγοράσει κάποιος από Garden of exile?Πείτε καμιά γνώμη.Ευχαριστώ.

Σου εύχομαι καλή τύχη…

δεν είχα ποτέ πρόβλημα με neurot…

Ωχ, πολύ ενθαρρυντικό το ποστ του κρισπ…

Για πείτε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω…!

Εδιτ. το μεσημέρι πάντως ήταν “pending”, τώρα είναι “processing”…

Έχει αγοράσει κανείς από [B]importcds.com[/B] ??

Προσπαθώ να κάνω παραγγελία , αλλά μου βγάζει … "Error, your transaction has been diclined " …Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι , να “νομίζει” ότι δεν υπάρχουν λεφτά ( το αντίθετο του Γιωργάκη δηλάδή ) … Παρ ότι τα βάζω στο όριο τα λεφτά , πιστευώ την καβαλάω την παραγγελία για 1-2euro τουλάχιστον :frowning: Και επίσης ξέρουμε αν τα στέλνουν , όλα σ ένα πακέτο ?

Και η αλήθεια είναι , ότι παρ ότι έχω ελλείμματα μεγαλύτερα και από της Ελλάδας , όταν χθες ξανάβαλα το " A Sun That Never Sets " ήταν σαν να μου είπε ο Θεός … " Χώσε παραγγελία " … Λέτε τελικά να θέλει να με προστατέψει ? #-o