Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

αν αγοράζεις με κάρτα να ξέρεις την πρώτη φορά σου αφαιρεί επιπλέον 1.5 ευρο περίπου για να συνδεθεί με την κάρτα σου…σε μερικές μέρες στα ξαναβάζει…μπορεί να είναι εκεί το πρόβλημα σου δηλαδή στο σύνολο μαζι με την παραγγελιά σου. (αν εχω καταλάβει καλά)

Ναι με prepaid είναι … λες έξτρα , απ το σύνολο που σου γράφει έ ? … δεν βλέπω να γράφει πουθενά γι αυτό , ή να έχουν προσπαθήσει να μου πάρουν καθόλου το 1.5euro… φαντάζομαι θα το πάρουν αν δεχτούν την παραγγελία … μλκια …

με Play , αμαζον(αγγλικο), ενα με περιοδικά και ακόμη κάνα δυο πάντα μου το έκανε την πρώτη φορά…

πάει να σου πάρει την παραγγελιά μαζί με την επιβεβαίωση της κάρτας και ετσι στο σύνολο βγαίνει παραπάνω και δεν φτάνουν…την είχα πάθει και εγώ έτσι 2 φορές (γιατί μια δεν είναι αρκετή:p)

Κανε ενα search.Εχω παρει εγω και κανα 2 αλλοι παντως.
Βαριεμαι να ξαναγραφω :-s

Όταν σου στέλνουν ένα αντικείμενο από το play.com φεύγει από τα outstanding orders? Γιατί πριν από λίγο ήταν packing και τώρα δεν υπάρχει καθόλου.

Αν θυμάμαι καλά, απ’ τη στιγμή που θα γίνει Posted μεταφέρεται στο Order history.

Έχω πάρει εγώ μια φορά. Βινύλια άψογα συσκευασμένα κλπ. δεν κάνει μούφες…

όμως

α) ο τύπος που τρέχει το mailorder παίζει σε μπάντα και όταν έστειλα την παραγγελία ήταν σε περιοδεία, με αποτέλεσμα η αποστολή να γίνει με δέκα μέρες καθυστέρηση.
β) Είχα βρει στο site του ένα σπάνιο μπλουζάκι Unearthly Trance ως “available” και το παρήγγειλα. Τελικά δεν ήταν και τόσο “available” γιατί στο κουτί τελικά βρήκα ένα άλλο.

Πάντως και τα πέντε βινυλια που’χω πάρει από αυτόν ήταν υπερκομπλέ.

Η Peaceville έβγαλε χριστουγεννιάτικες προσφορές σε cd, αν κάποιος ενδιαφέρεται…

http://www.burningshed.com/store/peaceville/collection/370/

δεν έχω λεφτααααααααααααααααα :frowning:

*έχει μερικούς καλούς τίτλους φθηνά

Σημερα λοιπον μου εκανε για πρωτη φορα μαλακια το Play.Παρηγειλα το Black Masses πριν καμια εβδομαδα και σημερα μου ηρθε ενα πακετο,απ’εξω ονομα σωστο μεσα στα χαρτια ονομα σωστο,ονομα αλμπουμ σωστο τιμη τα παντα σωστα αλλα μεσα αντι για το Black Masses βρηκα ενα αλμουμ του Santana το οποιο μαλιστα ηταν κι ανοιχτο,δηλαδη χωρις ζελατινα.Εστειλα μηνυμα αλλα ξερει κανεις τι παιζει σε τετοιες περιπτωσεις?

Δεν ξέρω μαν, αλλά πιθανότατα θα σου στείλουν το κανονικό…άλλη φόρα θα σε συμβούλευα να κάνεις ότι κάνω και εγώ κάθε φορά που ανοίγω δέμα από παραγγελία από ιντερνετ: τραβα βιντεάκι για να έχεις αποδείξεις:wink:

Mου θυμίζεις μια ταινία αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της…

:lol:

Γιατί; έχω άδικο…έχω διαβάσει άπειρες φορές για λάθος παραγγελίες…έτσι αν μου τύχει ποτέ τουλάχιστον να μπορώ να τους δείξω ότι δν τους λέω μαλακίες:p

Ποτε δεν το ειχα σκεφτει αυτο :-k Αλλα ελπιζω κι εγω να μου στειλουν το σωστο.

Μπορείς και μετά από κάποιο διάστημα , να δηλώσεις απώλεια στη φόρμα που έχουν έτοιμοι αυτοί … για να μην μπλέκεις με επιστροφές κλπ … εγώ όσες φορές δήλωσα απώλεια - και δεν ήταν λίγες - , δεν είχα πρόβλημα … είτε το ξαναέστελναν , είτε έπαιρνες τα χρήματα πίσω …

το χωρίς ζελατίνα δεν είναι περίεργο πάντως, πολλά cds του play έρχονται έτσι.

κατά τ’ άλλα, εγώ προτείνω να τους πεις ότι δεν ήρθε ποτέ για να μη μπλέκεις…

Εχω ηδη στειλει μηνυμα.Θα δω τι θα μου απαντησουν.Αμα μπλεξω με επιστροφες οντως θα ειναι λιγο προβλημα αλλα βλεπουμε.Οσο για την ζελατινα εμενα ποτε δεν μου εχει ερθει Cd απο το Play χωρις ζελατινα για αυτο μου φανηκε περιεργο :-k:-k:.Και εχω αγορασει πολλα Cd.

edit:Κοιταω τωρα το Return Policy και βλεπω οτι οντως ειναι πακετο.Πρεπει να ακολουθησεις μια διαδικασια με mail και οδηγιες και να το ξανατυληξεις πφφφφφφ.

Έχεις την επιλογή είτε να το στείλεις πίσω ώστε να σου στείλουν άμεσα το σωστό, είτε να περιμένεις ένα χρονικό διάστημα (3 βδομάδες από ημέρα αποστολής νομίζω) ώστε να δηλώσεις πως δεν ήρθε ποτέ.

Ακριβώς.
Θα πρέπει να περιμένεις να συμπληρωθεί το χρονικό όριο από την ημερομηνία αποστολής και στην συνέχεια θα δηλώσεις (clickάρεις) την επιλογή ?I have not received my item? (ή κάπως έτσι).
Ακολούθως σου δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε refund του ποσού που είχες καταβάλει ή εκ νέου αποστολή του CD που είχες παραγγείλει.
Έχε υπόψη, ότι αν διαλέξεις τον (άβολο) δρόμο της επιστροφής του λάθος τίτλου θα χρειαστεί να στείλεις το CD [B]συστημένο[/B] (αν έχεις κρατήσει τον χαρτονένιο φάκελο του Play.com, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις αλλάζοντας απλώς τις διευθύνσεις ?from? & ?to?)
Το κατάστημα δικαιολογεί ένα ποσό [B]έως ?3[/B] (αν θυμάμαι καλά) για επιστροφές, κατά συνέπεια [U]θα χρειαστεί να scanάρεις την απόδειξη των ΕΛΤΑ[/U] και να τους την στείλεις μέσω mail (support@play.com) αν θες να σου επιστραφεί η [I]διαφορά[/I].

When an order is faulty or a mis-pick, we normally refund £1.40/3 euros towards postage costs. If it costs you more than this to return the incorrect item to us, please forward the receipt to us via email and we will refund you the difference.
Είναι μανούρα, το ξέρω (ως παθών). Είναι όμως και το ?σωστό?

Όσον αφορά το θέμα των shrink-wrapped CDs σε σχέση με όσα έρχονται άνευ ζελατίνας, η αναλογία είναι περίπου 9 προς 1.
Η εμπειρία μου λέει πως οι παλιότερες κυκλοφορίες συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ασφράγιστες.
Αφορά και τα policies της εκάστοτε δισκογραφικής εταιρείας πάντως…

Αυτά, αν χρειαστείς κάτι άλλο εδώ είμαστε :wink:

Δεν μου εχουν απαντησει αλλα θα το επιστρεψω.Ευχαριστω ολουw για τη βοηθεια. :smiley: