Το γραψα και στο θρεντ των αγορών, το γράφω κι εδώ.
PsycheDOOMelic συστήνεται ανεπιφύλακτα για HEAVY πράματα.
Το γραψα και στο θρεντ των αγορών, το γράφω κι εδώ.
PsycheDOOMelic συστήνεται ανεπιφύλακτα για HEAVY πράματα.
'Exω πάρει και εγώ δύο φόρες κάτι καλούδια από το παραπάνω και είναι άψογοι!!! Συστήνονται και από μένα!!!
εχει ψωνισει κανεις αυτο??
http://www.karthagorecords.de/index.php?ID=racaj8e4433pmbhqkfu8oppo85
Εχει ωραια πραγματακια κ ενα πολυ θετικο ειναι οτι δεχεται πληρωμη μεσω paypal…
κάτι που είδα σήμερα…
έχω παραγγείλει motorhead, Freak Brothers, και Donnie Darko απο το αγγλικο amazon…
επειδή είχαν μια αξια έχει και Tracking …
το δεματάκι ειναι ήδη στην αθηνα εδώ και μίση ώρα…
και ο χρόνος παράδοσης ειναι την τελευταία μέρα του χρόνου…!! κι αν δεν κάτσει ο ταχυδρόμος εκείνη την μέρα πάει για 3 του μηνός(λογικά)…!!!
μιλάμε ούτε με χαλασμένη χελώνα να έρχονταν…
*σαν να λέμε οτι για κάθε κέντρο διαλογής θέλει 4 +μέρες,.!!!#-o
Αν σου έρχεται με ΕΛΤΑ τότε υποθέτω πως μπορείς να πας να το πάρεις μόνος σου από το ταχυδρομείο πριν στο φέρει ο ταχυδρόμος…:-k [SPOILER]…νομίζω[/SPOILER]
εγω που είμαι λαρισα με αυτό γλυτώνω μόνο μια μέρα…
Εγω που μενω Αθηνα,μια φορα ενα πακετο με Cd που ειχα παραγγηλει εκανε να ερθει κατι λιγοτερο απο 2 μηνες.Οταν μου εφεραν το χαρτι για να παω να παραλαβω το πακετο,το οποιο ηταν 2 CD το ενα πανω στο αλλο με γυρω γυρω χαρτονι περιπου οπως του Play,ειδα στο χαρτι οτι το πακετο ειχε φτασει στο ταχυδρομειο της περιοχης μου πανω κατω 20 μερες πριν!!!Το οποιο ταχυδρομιο απεχει απο το σπιτι μου 5 λεπτα περπατημα…
στην αθηνα ναι…στην λαρισα είναι μια μέρα δουλειά η διαλογή…
το πρόβλημα είναι απο την αθηνα στις πόλεις…
Είναι απλά ιδέα μου ή οι τιμές του Play έχουν καταντήσει χειρότερες και από Public? Πως πήραν έτσι την ανηφόρα?
εδω και κατι μήνες έχουν τσιμπήσει 1-2 ευρο…
αλλά το χειρότερο είναι οτι μερικοί τίτλοι αλλάζουν τιμή σαν σφαίρα…σαν χρηματιστήριο έχει γίνει…
Ανεβάζουν τις τιμές κυρίως στα nice/mid price CDs, εγώ τουλάχιστον εκεί εστιάζω το πρόβλημα.
Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα, έχει αλλάξει ο τρόπος προβολής των ?προσφορών? - προς το χειρότερο εννοείται :thumbdown:
Δεν είναι πλέον το ίδιο εύκολο να τις παρακολουθήσεις…
Συνεχίζει, πάντως, να συμφέρει σε (αρκετές από τις) νέες κυκλοφορίες.
περισσότερο ναι…
αλλά και σε μερικούς άλλους τίτλους οι τιμή δεν μένει σταθερή για μια μέρα…
ήθελα την επανέκδοση του blackwater park απο opeth και κάθε μέρα αλλάζει τιμή…
την βλέπω 12.49 λέω εδώ είμαστε…μεχρι να βάλω λεφτά και να γυρίσω σπίτι ειχε πάει 18.49…#-o
την επόμενη είχε 21.49…
σε 3 μέρες 14.49… ε εντάξει ρε πούστη μου…
επίσης αν κάποιος σε μια παραγγελία ξοδεύει πάνω απο 28,5 ευρο πλέον συμφέρει απο το αγγλικό αμαζον…
έχω κάνει τρεις παραγγελίες, και οι τρεις μου έβγαιναν απο 5 εως 17 ευρο παραπάνω απο το Play…οπότε…
Εχω σταματησει καν να κοιταζω στο Play,πλεον τα περισσοτερα τα βρισκεις στις ιδιες τιμες παντου.
Οι διακυμάνσεις αυτές ισχύουν 100%, χωρίς τα κριτήρια να είναι πάντα σαφή.
Καταλαβαίνω ότι για κάποιες νέες κυκλοφορίες προσφέρεται καλύτερη τιμή αν ο πελάτης κάνει [I]pre-order[/I]
(λογικό, δεδομένου ότι ΔΕΝ θα έχει ακούσει ακόμα το album που τον ενδιαφέρει, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίρνει ένα κάποιο ?ρίσκο?)
Προσπαθώ ακόμα να κατανοήσω το σκεπτικό τους…
Την έχω πατήσει κι εγώ σαν κι εσένα με δίσκους που είχα σταμπάρει σε ?προσιτές? (το προσιτές εντός εισαγωγικών πάντα, αφού μιλάμε για διψήφια νούμερα σε ?) τιμές που άλλαξαν εν μία νυκτί.
Συνέβη βεβαίως και το αντίστροφο (η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα κλπ)
π.χ. τσίμπησα το τελευταίο [B]Accept[/B] στην digipack έκδοση + bonus track προς ?9,99
Λίγες ώρες αφού το έκλεισα, έστειλα email σε ένα φίλο για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.
Ε, μέχρι να κοιτάξει η τιμή είχε επανέλθει στα κανονικά επίπεδα (?16 αν θυμάμαι)
Την ίδια μέρα είχα πετύχει και το ?The human condition? των [B]Saga[/B] στα ?3,99 (!).
Υπό άλλες συνθήκες δεν θα το σκεφτόμουν, η τιμή όμως το έκανε πολύ ελκυστικό ακόμα κι αν αποδεικνύονταν κατώτερο των προσδοκιών μου.
Αποφάσισα παρόλα αυτά να του ρίξω μια αυτιά προτού επενδύσω κατεβάζοντας το σε mp3.
Όταν επέστρεψα η τιμή ήταν ?13,99 - τέζα ο καμπούρης #-o
Κατά τα άλλα, συνιστώ να τσεκάρετε (το 'χω ξαναγράψει νομίζω) το [B][COLOR=“Blue”]Grooves-Inc.com[/COLOR][/B]
Σε παλιές κυκλοφορίες πολυεθνικών εταιριών (αναφέρω τυχαία τα reissues AC/DC, Van Halen) είναι οικονομικότερο σε σχέση με Play.com, HMV.com κλπ
To αγγλικο αμαζον πλεον εβγαλε την αυτοματη μετατροπη σε ευρω οταν πας ταμειο…χμ…:-k
Δοκιμαστικα εβαλα προς παραγγελια το Mothership των Led Zeppelin.
7,5 λιρες με μεταφορικα ή 9.03 ? με τη μετατροπη του Αmazon.
Συμφωνα με xe.com 7.5 λιρες αντιστοιχουν πανω κατω με 8.73 ?, αρα 30 λεπτα του ευρω πανω η μετατροπη του Amazon, μαλλον κραταει προμηθεια σαν ενα συνηθισμενο exchange office…
Ουσιαστικα κατι παρομοιο πραττει και το play.com. Παρολο που ευαγγελιζεται δωρεαν μεταφορικα σε ευρωπαικο εδαφος, οι τιμες σε ευρω ειναι ουσιαστικα μεγαλυτερες εναντι τψν αντιστοχων τιμων σε λιρες, οποτε μια πληρωνουμε μεταφορικα κανονικοτατα και με το νομο.
Κλασικα πραγματα…!!Τωρα που το ξαναδοκιμασα βεβαια,οντως βγαζει κανονικα…στην προηγουμενη παραγγελια μου εκανε την παπια…:!:
Πλεον και το αμαζον εχει συμπεριλαβει την ελλαδα στις free dalivery χωρες του,αλλα επειδη κανω μεγαλες παραγγελιες συνηθως και δεν εμπιστευομαι το απλο ταχυδρομειο(μια και την πατησα χοντρα μια φορα) δεν εχω τσεκαρει τι παιζει ακριβως ακομα.:-k
Να αναφέρω κάτι σχετικό με την ποιότητα υπηρεσιών του Play.com για τον μήνα που μας πέρασε.
Ναι ήταν εορταστική περίοδος, οι καιρικές συνθήκες κατέστησαν αδύνατες τις μεταφορές σε κάποια αεροδρόμια κλπ κλπ κλπ.
Αλλά…
Κατοχυρώθηκε [B]νέο ρεκόρ καθυστέρησης παραλαβής[/B]:
Είχα παραγγείλει 2 albums των Lynyrd Skynyrd (το τελευταίο ?God & Guns? και το ?One more from the road?, Deluxe Editions αμφότερα) τα οποία έφτασαν μόλις χθες.
Χρειάστηκαν ακριβώς 3 βδομάδες (!) - Η πληρωμή είχε γίνει στις [B]13 Δεκεμβρίου[/B] και το ?Dispatch confirmation: Your order has been posted? mail είχε σταλεί την αμέσως επόμενη.
Τα είχα ξεγράψει και ήμουν έτοιμος να τα δηλώσω ως missing items, αλλά με πρόλαβε ο ταχυδρόμος…
καλά είσαι μαν. εγώ μια φορά πέρασα το 21ήμερο, δε μου ρθε το cd, τους ζήτησα να το ξαναστείλουν, έφτασε το cd - αντικαταστάτης και μετά μου ρθε και το πρώτο, λωλ. που διάολο είχε σκαλώσει, ένας θεός ξέρει.