πάντα φταίνε τα ταχυδρομεία μας και η διανομή τους…
εχω παραγγελιά που είχε tracking στο πακέτο, και ειχε κολλήσει σε ενα σημείο στην ελλαδα για 5 μέρες.!!
από τις εταιρίες αν πουν οτι το έστειλαν, το έστειλαν…απο εκεί και πέρα…
πάντα φταίνε τα ταχυδρομεία μας και η διανομή τους…
εχω παραγγελιά που είχε tracking στο πακέτο, και ειχε κολλήσει σε ενα σημείο στην ελλαδα για 5 μέρες.!!
από τις εταιρίες αν πουν οτι το έστειλαν, το έστειλαν…απο εκεί και πέρα…
Μπορει να παιζουν καποια προβληματακια απο το Play αλλα τωρα δικαιολογουνται.Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου εστειλαν και μυνημα οτι οι παραγγελιες μου θα καθυστερησουν επειδη το αεροδρομιο ειναι κλειστο λογο κακοκαιριας.Επισης αυτο που λεει ο Crimson ειναι απολυτα σωστο.Απο τη στιγμη που το εκανε dispatch,γιατι το εχει στειλει οντως την επομενη μερα,δεν σου στελνει ψευτικο μηνυμα,παυει να ειναι ουσιαστικα ευθηνη του καταστηματος αλλα του αγγλικου και ελληνικου ταχυδρομειου.Ολοι εχουμε εμπειριες και δεν χρειαζετε να ξαναλεω τοτε που το πακετο μου ηταν στο ταχυδρομειο της “γειτονιας” μου 15 μερες πριν μου στειλουν ειδοποιητηριο ουτε να ξαναλεμε οτι ο “ταχυδρομος περναει συγκεκριμμενες μερες και μπορει αν φτασει το πακετο με μια μερα διαφορα να καθυστερησεις μια εβδομαδα να το παρεις” οπως ειχε ξαναπει(πανω κατω) ο κριμσον σε προηγουμενο ποστ.Τα προβληματα τα ξερουμε και θα ζησουμε με αυτα
Κανείς δεν μίλησε για ψεύτικο μήνυμα
Ήμουν, νομίζω, σαφής αλλά θα το επαναλάβω προς αποφυγή παρεξηγήσεων:
[B]?νέο ρεκόρ καθυστέρησης παραλαβής?[/B], αυτό έγραψα παραπάνω.
Αν με ενόχλησε κάτι ήταν ότι παραγγελίες που έκανα πολύ αργότερα από τις 13 Δεκεμβρίου, ήρθαν το προβλεπόμενο διάστημα (+ 3 μέρες παραπάνω λόγω φόρτου εργασίας ταχυδρομείων/δυσμενών καιρικών συνθηκών) ενώ αυτές που προηγούνταν χρονικά κόντεψα να τις ξεχάσω κι εγώ ο ίδιος…
Το ξερω οτι δεν μιλησες για ψευτικο μηνυμα και εχεις δικιο οτι υπηρχαν καθυστερησεις και εγω ακομα περιμενω πραγματα που εχω παραγγειλει πριν τα Χριστουγεννα απλα σε αυτο το θρεντ εχουν ποσταριστει τοσα “προβληματα” που εχουν προκυψει που η καθυστερηση φαινεται κατι λιγοτερο παραξενο παρα αναμενομενο :p,ιδιαιτερα με το φορτο Χριστουγεννων και την κακοκαιρια.
Kαλα εγω εχω παθει το κορυφαιο με το play.com. Εχω παραγγειλει το Youthanasia, εχουν περασει τρεις βδομαδες αλλα τζιφος, οποτε χρησιμοποιω τη δυνατοτητα της δηλωσης μη παραλαβης και μου το ξαναστελνουν, και το λαμβανω κανονικα αυτη τη φορα. Μετα απο λιγο καιρο μου ηρθε και το πρωτο που ειχα παραγγειλει, με σφραγιδα ταχυδρομειου στο Quebec του Καναδα, για λαθος διευθυνση παραληπτη. #-o
[B]Quebec [/B] 8O
πως δεν σου ήρθε απο τον πλουτωνα?
Μια γενική παρατήρηση για τις αγορές στο internet από την εμπειρία μου (γύρω στα 12 χρόνια συστηματικών αγορών)
Από Άγγλο και Γερμανό δεν χάνεις τα λεφτά σου. Ταχυδρομούν άμεσα και αποζημιώνουν το ίδιο άμεσα. Επίσης τα ταχυδρομεία τους παρέχουν πραγματικά σοβαρές υπηρεσίες.
Το πρόβλημα με τους Άγγλους είναι προσωρινό και οφείλεται στην κακοκαιρία. Αντίστοιχη περίπτωση είχε συμβεί το 2001 με τις μεγάλες απεργίες των ταχυδρομικών στην Αγγλία. Την είχα πάθει τότε γιατί είχα πάρει εισιτήριο τον Μάρτη για το Ozzfest UK και έφτασε σπίτι μου Σεπτέμβρη (μετά το φεστιβάλ φυσικά)
Οι Αμερικάνοι και οι Καναδοί αργούν αλλά είναι επίσης αξιόπιστοι.
Μακριά από Βραζιλία (ταχυδρομεία για γέλια), χώρες της πρώην ΕΣΣΔ (πολλά cd unofficial με διαφορετικά set lists από τα ευρωπαϊκά και τα αμερικάνικα) και γενικά κράτη με όχι και τόσο δημοκρατικά καθεστώτα (συχνό φαινόμενο να ανοίγουν τα πακέτα ως ύποπτα ή να μην φτάνουν ποτέ)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: ! απίστευτο !
Ωραια τα λες ! Με οσους εχω κανει αγορες απο αυτες τις χωρες οπως τα λες ειναι.
Επισης να προσθεσω οτι οι σκανδιναβικες χωρες (τουλαχιστον σε μενα) εχουν
υπεγρηγορα ταχυδρομεια.Πακετο εχει κανει 3:!: μερες απο Σουηδια μεχρι την
πορτα του σπιτιου μου.
Ισχύει. Οι Σκανδιναβοί είναι σούπερ επίσης
6 μέρες από αμερικη έχει κανείς?
*ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό.
Eγω εχω αγχωθει λιγακι,γιατι περιμενω διαφορες παραγγελιες απο αμαζον και ο ταχυδρομος(που πλεον κοντευουμε να γινουμε κολληταρια)εχει αδεια και φοβαμαι μην ο αντικαταστατης του(ο φορεστ γκαμπ ταχυδρομος…) κανει καμια μαλακια και τα αφησει πουθενα αλλου…[B]παλι[/B].
Έχει αγοράσει κάποιος από witchinghour?Πολωνία μεριά…
όχι αλλά δε καταλαβαίνω γιατί θες_να, τις τιμές που έχει εκεί τις βρίσκεις και σε ελληνικά μαγαζιά.
Σαν?
πες μου ποιά απ’αυτά που έχει εκεί θες, να σου πω.
[SPOILER]το άβαταρ που έχεις το έχω σε ένα άλλο φόρουμ και σκάλωσα λολ, λέω πότε το 'γραψα εγώ αυτό.[/SPOILER]
ντάξει, τα συγκεκριμένα δε νομίζω να τα βρεις φθηνότερα. το Coldworld δε ξέρω τι είναι, τα άλλα δύο τα έχω βρει ακριβότερα απ’ότι στα λινκ σου.
γενικά για το ύφος που νομίζω_ότι_σε_ενδιαφέρει, πέρνα καμιά μέρα απ’το Rhythm Records, στη Μπενάκη. αν είσαι από πρωτεύουσα.
@Weeping Willow
Το τρίτο [I]“αυτό”[/I] υπάρχει δίπλα σου αν είσαι Αθήνα(και λίγο φθηνότερα).
http://bowelofnoise.com/eshop/product_info.php?cPath=21_58&products_id=599
για συναλλαγές εκτός συνόρων μπορείς να τσεκάρεις εδώ και να γλυτώσεις μεταφορικά αφού ψάχνεις για περισσότερα cd
http://www.amazon.com/Two-Hunters-Wolves-Throne-Room/dp/B000UZ4EIY
ή να το πάρεις κατευθείαν από τη μπάντα (δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά)
http://www.wittr.com/store/view/two_hunters_cd