asdfasdf
ρε ρε, μαλακίες λέω, νόμιζα ότι μιλάμε για βινύλια!
σίγουρα θα τα βρεις φθηνότερα λολ. να ψάχνεις στην εταιρία κάθε μπάντας.
asdfasdf
ρε ρε, μαλακίες λέω, νόμιζα ότι μιλάμε για βινύλια!
σίγουρα θα τα βρεις φθηνότερα λολ. να ψάχνεις στην εταιρία κάθε μπάντας.
thank you both
εχει αποσυρει κανεις χρηματα απο τον paypal λογαριασμο του σε τραπεζικο??
To 'χω κανει μερικες φορες χωρις κανενα προβληματακι απλα περνει κανα 5ημερο να φανουν τα λεφτα στον τραπεζικο λογαριασμο.
ωραια δινεις το ονομα σου σε λατινικους χαρακτηρες, το ονομα της τραπεζας (πχ Eurobank), το ΙΒΑΝ σου…στο Bank Location?
εχει παραγγειλει κανεις απο play 2 ιδια cd ταυτοχρονα?
γιατι την πρωτη φορα που πηρα ηρθαν μαζι και τα 2 πακετο,ενω τωρα που το ξαναεκανα ηρθε (προς το παρον ελπιζω) μονο το 1.
παιζει να ερχονται ξεχωριστα ή τα στελνουν παντα μαζι??
εμενα παντα ξεχωριστα ερχονται…
ευτυχως!
οποτε περιμενω…
To play τα στέλνει όλα ξεχωριστά. Μην ανησυχείς
απλα παραξενευτικα γιατι οπως ειπα και πριν, την προηγουμενη φορα που παρηγγειλα 2 ιδια cd, ηρθαν μαζι πακεταρισμενα
Δεν μου έχει τύχει…
Δεν τα είχε δέσει ο ταχυδρόμος με κανένα λάστιχο, εννοείς ότι ήταν στην ίδια συσκευασία;
ναι μεσα στην ιδια συσκευασια ηταν
τεσπα περιμενω μερικες μερες ακομα και βλεπουμε
20% off on every Classic, Prog & Psych CD & Vinyl LP- Horace Borrat fundraiser!
http://www.usedrecords.gr/index_en.php?op=frontpage&ctg=8&sub=2
[SPOILER]Fellow friends & customers,
Our beloved classic rock expert Horace, surprised us in a rather unpleasant way a couple of nights ago. Came meowing (in a way that scared even the calmest of the rest of our -15- cat-partners) and the fine doctor that treated him in the middle of the night diagnosed him with Feline lower urinary tract disease (FLUTD).
Horace Borrat
Not untreatable but as far as he will have to stay at the hospital for some days this will be a stressful experience for him. It will also be a rather expensive one for us so -even in his big pain- Horace thought to contribute in his medical expenses by offering a 20% discount on each & every Classic Rock vinyl LP & CD on our website. Actually we do not know if it was the anesthesia speaking but now he is not going to take it back so take advantage!Gentle giant Vavouras thought to contribute too by adding the whole Progressive, Garage & Psychedelic Rock stock in the deal.
So feel free to visit our UsedRecords.gr homepage on which the discount is already applied or if you are a Discogs, Ebay or Gemm customer feel free to pick any items you wish (regardless of music genre - this is the extra we throw in the deal!) and just mention Horace Borrat along with your order & the 20% discount will apply too.
We understand that you may not feel like shopping, no worries, passing this information to someone who might be interested does the job fine!
The discount will be valid until the end of January.Ah! And you can always pass by from our store & do your shopping.Don’t forget to mention Horace before you pay though!Many thanks!
George Fertakis (on behalf of the whole of our furry experts)
www.usedrecords.gr & Sonic Boom Records
Syrou 32 - 11361 - Athens - Greece
tel. : +302108253972
fax : +302108825692[/SPOILER]
http://www.becausesoundmatters.com/
δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα…
εγω απο αυτο εχω παραγγειλει καποια lp metallica γιατι τα μεταφορικα ηταν πολυ μικροτερα απ οτι στο metstore.
εχει και pantera, mastodon (τις επανακυκλοφοριες σσ lp 180gr) κ.α…
επειδή σόνικ μπουμ πήρα τους πρώτους μου δίσκους και συνεχίζω και παίρνω ακόμα, ΣΤΗΡΙΞΤΕ. γαμάτες τιμές, πολύ πράμα, και ο τύπος που το έχει ΞΕΡΕΙ.
θα πάω μια βόλτα αύριο \m/
πω, έχω κουραστεί να λαμβάνω 1 κόπια από οτιδήποτε παραγγέλνω 2 φορές και να κάθομαι να στέλνω μεηλ μετά για να μου στείλουνε κι αυτά που ξεχάσανε. πρώτη παραγγελία από season of mist και μου το κανε σε 2 τίτλους, καλή αρχή. γάλλοι θα μου πεις :P.
Να ρωτησω κατι ηλιθιο.Τα στοιχεια μου τα γραφω με ελληνικους ή λατινικους χαρακτηρες?
Λατινικούς πάντα.
ευχαριστω!
Aπο δω εχει κανεις υποψιν τι παιζει?Εχει dvd σε κινεζικες εκδοσεις κατα βαση,αλλα οι φωτο ειναι διαφορετικες απ αυτες που πετυχαινω στα κινεζικα στο ebay πχ.Οι τιμες ειναι πολυ καλες,στελνουν και δω,αλλα δεν ξερω κατα ποσο τα προιοντα ειναι μουφα ή οχι.:-k