Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

Περίεργο γιατί έχω πάραγγείλει πολλές φορές από εκεί τα τελευταία χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Μάλλον έπεσες στην περίπτωση…

Ειναι λογικο να να μου εχει ερθει αποδειξη με e-mail ενω στο site απ που αγορασα να εχει status: pending και Payment status: Not payed yet :-s

Μηπως ειναι απλα confirmation mail?:-k

Receipt for Your Payment to…
Γραφει:-k

Παληκάρια έχει αγοράσει κανένας από αυτό το site???

http://www.viagogo.gr/

πω, δεν έχει μπει καλά η χρονιά λέμε…

έφτασε παραγγελία από shelsmusic με ποσοστό επιτυχίας 0/3 :frowning:

το ένα σιντί δεν ήρθε, το άλλο ήρθε λειψό (ξεχάσανε ένα υφασμάτινο “booklet”) και επειδή δε φτάνανε αυτά, στείλανε και λάθος hoodie!!! πραγματικά πώς διάολο το καταφέρανε αυτό? :? :lol:

Όπως και να χει τους αγαπάμε, στείλε ένα mail στον mehdi (medi@shelsmusic.com)

Μιας και λετε για Shelsmusic σκεφτομαι να χτυπησω καμια μπλουζα με το σημα τους που εχει σε διαφορα χρωματα (οι πρωτες στη σειρα). Σαν να μου φαινεται ομως οτι εχουν στενη γραμμη…Μηπως εχει παρει κανεις? Υπο νορμαλ συνθηκες θα επαιρνα Large…

Εχω παρει εγω απο εκει.Νομιζω οτι αν στειλεις ενα email θα βγαλεις συνεννοηση για το μεγεθος.
Δεν θυμαμαι και τι μεγεθος μπλουζακι πηρα για να σε βοηθησω.

Thanks… τους έστειλα e-mail.

Από το [B][I][U]allthatisheavy[/U][/I][/B] έχει πάρει ποτέ κανείς τίποτα; Λέω να παραγγείλω κανένα μπλουζάκι…
Μήπως ξέρει κανένας κάνα καλό σάιτ με μεγάλη ποικιλία σε μπλουζάκια να ρίξω καμιά ματιά;

Κι εγώ θέλω να πάρω από κει αλλά δεν το αποφασίζω.
Γαμώτο, τώρα που κοιτάζω δεν έχει πλέον τις προσφορές με τα δωρεάν cd της meteor city (πάνω από ένα ποσό).

Για μπλουζάκια δεν μπορώ να σε βοηθήσω! :stuck_out_tongue:

λοιπον… εκανα το βημα κ πηρα απο αυτους…
οι γερμαναραδες ειναι μια χαρα…
εκανα τη παραγγελια, μου στειλανε με mail το ποσο που πρεπει να κανω καταθεση, την εκανα μεσω [B]paypal[/B], και σε μια εβδομαδα ειχα τα σιντια στα χερια μου…
γαμω!!!:slight_smile:

keyser έκανες παραγγελία? θέλω κι εγώ πράματα από κει, άμα είναι να κάνουμε μια μαζική

Το Allthastisheavy είναι αξιόπιστο, προχωράτε άφοβα. Πριν από 6 μήνες που πήρα μερικά CD από εκεί,όλα κύλησαν ομαλά, τα έστειλαν γρήγορα, και μου έδωσαν και κουπόνι για έκπτωση στην επόμενη παραγγελία μου.

οποιος θελει να παραγγειλει κατι απο το site της universal και κοστιζει πανω απο 35 λιρες, ας μου στειλει ενα πμ να του δωσω ενα voucher code για εκπτωση 5 λιρες…

Αγοραζουμε αφοβα απο www.musicfearsatan.com??

έχει αγοράσει κάποιος βινύλια από Nuclear Blast?

Το πακέτο έρχεται σπίτι ή πάω κάπου (ΕΛΤΑ) με την ειδοποίηση όπως όταν παίρνεις κάτι με αντικαταβολή? Με ενδιαφέρει αυτό γιατι η πολυκατοικία μου μπάζει…

ποια άλλα site θα προτείνατε για βινύλια?

ένα καλό ντίστρο είναι αυτό του agipunk από Ιταλία . πολλοί τίτλοι σε βινύλια σε πανκ-HC φάση . παρόλαυτα βρήκα μερικούς ωραίους θρας τίτλους . τα μεταφορικά είναι φθηνά , το μόνο κακό είναι πως η παραγγελία έφτασε μετά από κανέναν μήνα . αν δν βαριέστε να περιμένετε είναι πολύ καλή φάση . :wink:

Συνήθως τα στέλνει με FEDEX,εκτός και αν είναι πολύ μεγάλο πακέτο (20+βινύλια), οπότε θα σου έρθει ειδοποίηση για να πας ταχυδρομείο.Είναι αξιόπιστοι και πάντα στέλνουν συστημένα…