Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

α οπότε έτσι κι αλλιώς δε θα έρθει το δέμα σπίτι ε? σε κάθε περίπτωση πληρώνω 14ευρώ ή υπάρχει κάποια κρυφή χρέωση που δεν έχω δει?

Με DHL τα στελνουν, παραδοση αποστολης απο τα ΕΛΤΑ της περιοχης σου. Συνηθως κανουν 14 μερες να ερθουν αλλα αν επικοινωνησεις (καλεσε απευθειας τα ΕΛΤΑ) θα σου πουν 20! Μακαρι να τα εστελναν με FEDEX, σε 3 μερες σπιτι σου, αλλα το κοστος θα ηταν 60 ευρω :lol:

[B][U] Όσες [/U][/B]φορές έχω παραγγείλει μέχρι 15 βινύλια μου τα έχουν στείλει με FEDEX σε 2-3 εργάσιμες από την πληρωμή μου…Με DHL όπως έγραψα παραπάνω στέλνουν τα μεγάλα πακέτα…Και τα ταχυδρομικά είναι 14 ευρώ για απεριόριστη ποσότητα…

Nα και κατι νεο, ποτε δεν μοu εστειλαν κατι με FEDEX :-k αμετρητα δεματα απο το 97…αλλα μαλλον ποτε δεν παραγγειλα λιγοτερα απο 20 τεμαχια :lol:

Αν και απο το 08 αγοραζα απο το ebay shop τους, το κοστος ηταν το ιδιο αλλα παντοτε τα εστελναν με DHL…

με μπερδέψατε πάντως, εγώ σε κάθε περίπτωση θα δω χαρτάκι/ειδοποίηση στο σπίτι έτσι? θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να έρθει το δέμα μόνο του (και να χαθεί)

και κάτι αλλο αφού υπάρχει το όριο +15:
αν πάρω 6 τριπλά βινυλια τα μετράνε για 18 και έρχεται πιο γρήγορα?!

και γω για πολλά σκέφτομαι για να μειώσω τις απώλειες από τα μεταφορικά :slight_smile:

Απλα δεν ηξερα οτι στελνουν με FEDEX τα πιο μικρα δεματα. :slight_smile: Ολα θα πανε καλα, και θα λαβεις τα τριπλα βινυλια (TRANSATLANTIC?? :stuck_out_tongue: ) γρηγορα.

Me Fedex από τις αρχές του 2010 έχουν αρχίσει να μου στέλνουν και όπως είπα ισχύει για μικρό αριθμό βινυλίων…

Έγραψα πιο πρίν πως πάντα τα δεματά τους τα στέλνουν [B][/B] συστημένα οπότε δεν έχεις φόβο!
Δεν υπάρχει όριο, απλά όταν στέλνουν τα πακέτα τους με Fedex τα στέλνουν με συγκεκριμμένα προπληρωμένα κουτιά τα οποία υποθέτω πως χωράνε μέχρι 15-20 βινύλια.
Μια πρόσφατη παραγγελία μου με 16 βινύλια χώραγε ακριβώς σε αύτο το πακέτο, οπότε συμπεραίνω πως για παραπάνω θα χρησιμοποιούν DHL…

αν δε σε βρει ο ταχυδρομος εκει θα σου αφησει ειδοποιηση να περασεις κ να το παρεις απο το ταχυδρομειο την επομενη :wink:

το online store της CENTURY MEDIA στέλνει από ευρώπη ή αμερική? (μη μπλέκουμε με τελωνεία)
έχει πάρει κανείς από κει βινύλια ή κάτι άλλο?
πόσες μέρες κάνουν να έρθουν?
στέλνουν με FEDEX όπως η Nuclear Blast? (μου ήρθαν σε 2 μερες!!)

Η Century Media έχει δύο online, ένα στην ευρώπη και ένα στην αμερική.Έχω κάνει αρκετές παραγγελιές και από τα δύο, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά μαγαζιά και δυστυχώς έχουν και διαφορετικά πράγματα, δηλαδή κάτι που ύπαρχει στο ευρωπαικό δεν υπάρχει στο αμερικάνικο κτλ…(και φυσικά δεν γίνεται συνδυασμός παραγγελιών…)
Πάντως και τα δύο στέλνουν με απλό ταχυδρομείο αλλά δεν μου έχει αργήσει ποτέ παραγγελία πάνω από 2 βδομάδες.Προτίμησε πάντως το ευρωπαικό έχει πολύ λίγα ταχυδρομικά (2 ευρώ για κάθε αντικείμενο, π.χ. 3 LP’S = 6 ευρώ κτλ…)

Οφείλω μία ενημέρωση σχετικά με το [B]CDWow![/B] για να να σχηματίσουν μία άποψη και όλοι όσοι πιθανόν ενδιαφέρονται…
Λοιπόν, οι 2 παραγγελίες που είχα κάνει έφτασαν στον προβλεπόμενο χρόνο:
Η 1η την περασμένη Παρασκευή 11/3 και η 2η χθες Δευτέρα.
Τα dispatch confirmation e-mails είχαν αποσταλεί για αμφότερα CD την ίδια μέρα με διαφορά μερικών ωρών, θεωρητικά μεσολάβησαν 5 και 6 εργάσιμες μέρες αντίστοιχα.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι [U]από ποια χώρα[/U].
Βλέπετε το 1ο CD (για την ιστορία πρόκειται για δίσκο της Frontiers Records για τον οποίο είχα κάποιες επιφυλάξεις, βλ. Russian pressings και άλλες λαμογιές, αλλά αποδείχθηκε 100% original) ήρθε με σφραγίδες ταχυδρομείου [B]Hong Kong[/B], ενώ το 2ο μέσω [B]Royal Mail[/B] (του Ηνωμένου Βασιλείου φυσικά)
Κατά συνέπεια, το κατάστημα διαθέτει αποθήκες σε τουλάχιστον 2 κράτη (ενδεχομένως για τους Αμερικανούς πελάτες να υπάρχουν και στις ΗΠΑ) και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει την χώρα αποστολής.

Από την στιγμή που ήταν αυθεντικά, shrink-wrapped και έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με τις ημερομηνίες που δόθηκαν, δεν έχω το παραμικρό παράπονο.
Συμπερασματικά θα έλεγα:
?Πρώτο δείγμα [B]θετικό[/B]? αλλά και
?Proceed with caution? καθότι υπάρχουν αναφορές για το αντίθετο από άλλα μέλη.
[Ίσως να στάθηκα τυχερός κλπ]

Ας αναφέρω και κάτι που έκανε θετική εντύπωση και απορώ πως δεν το έχουν συμπεριλάβει κι άλλα καταστήματα, π.χ. το Play.com ή το GROOVES-INC.com:
Η περίφημη [B][I]wish-list[/I][/B].
Προσθέτεις ό,τι σε ενδιαφέρει στην λίστα και κάθε φορά που κάνεις log-in είναι εκεί υπάρχει ένδειξη -εκτός της διαθεσιμότητας- της [B][I]τρέχουσας τιμής[/I][/B].
Αν νομίζετε ότι δεν είναι και τόσο χρήσιμο, σας πληροφορώ ότι κάνετε ΜΕΓΑΛΟ λάθος.
Εκτός, φυσικά, και αν είστε ιδιαιτέρως εύποροι πράγμα που σημαίνει ότι οι διακυμάνσεις των τιμών δεν σας συγκινούν…
Για όλους τους υπόλοιπους που μετράμε και τα ψιλά, είναι υψίστης σημασίας.
Δεν έχετε ιδέα πόσα CDs με ενδιαφέρουν/έχω σταμπάρει αλλά είναι ?τσιμπημένα? και περιμένω να πέσουν :wink:

Θα φροντίσω να στείλω σχετικό mail στο Play.com μπας και προσθέσουν κι αυτοί κάτι παρεμφερές…
Στείλτε κι εσείς αν δεν βαριέστε, τι στο Διάολο feedback είναι.
Αν υπάρχει το ίδιο από σεβαστό αριθμό πελατών, θέλουν δεν θέλουν θα το λάβουν υπόψη.

thanx, μόλις το τσέκαρα και αξίζει!
όταν λες απλό ταχυδρομείο ισχύει ότι και στους άλλους όμως ε? πάω και το παίρνω από το τοπικό υποκατάστημα έτσι?

Δεν μου έχει τύχει να μου στείλουν κάτι και να μην είναι συστημένο.Άν είναι μικρό το δέμα θα στο φέρει ο ταχυδρόμος για να το παραλάβεις με υπογραφή ή θα αν δε σε βρεί θα σου αφήσει ειδοποίηση…Αλλά για βινύλια πάντα μου ερχόταν ειδοποίηση από το ταχυδρομείο, οπότε δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με αυτό.

Μολις προ παρηγγειλα το DVD των Eyehategod απο το Αμερικανικο της CM.Θα γραψω εδω για οποια προβληματα ειχα δεν ειχα.Αυτο ομως που ειπε ο Scaphism.Tα δυο καταστηματα ειναι τελειως διαφορετικα.Επισης με τα βινυλια ειναι λιγο περιεργο το θεμα.Για παραδειγμα αν παρεις 3-4 βινυλια μπορει να στο σταματησουν,ενω cd και dvd πολυ δυσκολα στα σταματανε.Επισης απο το Αμερικανικο η τιμη των μεταφορικων ανεβαινει αρκετα οταν παραγγελνεις βινυλια!

ωραία, θα πάρω απο το ευρωπαικό να είμαι σιγουρος

http://rockmerchuniverse.com/index.html
απο εδω εχει παρει κανεις?
και αν μπορείτε πείτε μου και κανενα αλλο αξιόπιστο για μπλουζες…

(δεν εκανα πολυ search να δω αν αναφέρετε τίποτα πιο πριν για αυτο προκαταβολικά σορι… :smiley: )

να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι δν ξερω?θελω να φτιαξω ενα λογαριασμο στο play στο τηλεφωνο που μου ζηταει πρεπει να βαλω καποιο κωδικο μπροστα?για εξωτερικο?:-s

Δεν νομίζω οτι έχει μεγάλη σημασία, δεν επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου μαζί σου. Αλλά βάλε ένα +30 μπροστά για να είσαι καλυμμένος.

α οκ επειδη ζητουσε στα στοιχεια το ρωτησα!θενξ μαν:):slight_smile:
εν καιρω θα επανελθω λογικα και με αλλες ερωτησεις γιατι ειμαι τελειως ασχετος:p

Εχω ενα προβλημα.Εκανα μια παραγγελια και πληρωσα με PayPal.Το Order Status ηταν Pending καθως η συναλλαγη θα ολοκληρωνοταν οταν θα μου εστελναν το προιον.Περασε μια εβδομαδα και η συναλλαγη εξαφανιστικε απο το account στο PayPal.Σημερα μου εστειλε μυνημα οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τη συναλλαγη και οτι ακυρωσε την παραγγελια για να του ξαναστειλω τα λεφτα.Στο PayPal εμφανιστικε τωρα οτι η παραγγελια ακυρωθηκε αλλα στο account της καρτας το συγκεκριμμενο ποσο το εχει σε “Συναλλαγη σε εκρεμμοτητα” που σημαινει οτι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.Τι πρεπει να κανω τωρα ?? :-k