Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

Ερώτηση…το Άμαζον έχει μεταφορικά…καιμ στα στέλνει συστημένα; ή απλό ταχυδρομίο;:):!:

ερωτηση και εγω :=p
το πλει ποσο καιρο κανει να στειλει?γιατι σκεφτομαι να παρω κατι τις επομενες μερες αλλα επειδη θα λειπω για πασχα 2 βδομαδες μν ερθει και δεν ειμαι εδω.να το αφησω γα μετα λετε?:-s

μέσο όρο 15 μέρες.
μου έχουν έρθει σε 7, σε 10, αλλά και σε 18-19.
υπολόγιζε 2 βδομάδες και είσαι οκ.

To αγγλικό άμαζον πάνω από 25 λίρες παραγγελία τα στέλνει δωρεάν.
Συστημένα έρχονται γιατί τα πακετάρει μαζί.
Αν και εγώ μπορώ να σου πω μόνο από μια παραγγελια που έχω κάνει έτσι.
Αν άλλος έχει διαφορετική εμπειρία ας πει.

ισα που προλαβαινω δηλαδη :expressionless:
μαλλον παει για μετα.θενξ οπως και να χει.
α και κατι αλλο που ρωτησαν απο πανω.ταχυδρομ. η σπιτι ερχονται?απο πλει παντα

Ok…σευχαριστώ πολύ:):!:

Ανάλογα.
Άμα πάρεις 2 σιντί μαζί ασπούμε, υπάρχει περίπτωση να στα στείλουν μαζί, και τότε πας ταχυδρομείο.
Άμα έρθουν ξεχωριστά όμως, σπίτι.
Για σιντί όμως αυτά ε, για μπλουζάκια ταχυδρομείο κατευθείαν.

παιδια ενα ειναι το site για αγορες στο ιντερνετ με δωρεαν μεταφορικα ειναι το play.com
respect

:thumbup: ειμαι πλεον ετοιμος για την πρωτη μου ιντερνετικη αγορα!

εμένα όλα σπίτι μου τα φέρνουν πάντως, και σιντίζ και μπλουζάκια. μια φορά μόνο που χα πάρει πολλά μαζί, τα μαζέψανε κ πήγα κ τα πήρα από ταχυδρομείο.

Θέλω να αγοράσω ενα t-shirt των DP απο ιντερνετ αλλα επειδη το ψιλοβιαζομαι(το θελω σε 20 μερες δηλαδη) δεν ξερω απο ποιο isite να αγορασω. εχω τσεκαρει σε ebay, amazon, στο επισημο των DP, και σε ενα site electric shirts. αλλα κανενα δεν διευκρινιζει το χρονο για delivery. μπορει κανεις να βοηθησει?? :slight_smile:

ε απο ebay αν ολα πανε καλα με τα καταραμενα ΕΛ.ΤΑ τοτε θα το χεις σε 20 μερες…

Στο play έκανα γενναία παραγγελία 48.95 ευρώ και στον λογαριασμό είχα 49.
Η κάρτα μου έχει δεσμεύσει το ποσό συναλλαγής, ωστόσο ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το σαητ ακόμη. Δηλαδή ένα mail thank you for your order.
Στο σαητ λέει σε όλα packed.:-k
Τα παρήγγειλα χθες το βράδυ στις 3.30

Κι εμένα μου συνέβη αυτό, εδώ και 10 μέρες μου έλεγε packing, έστειλα e-mail και την ίδια μέρα τα στείλανε.

το τηρει το play.com την αποστολη σε 7-10 μερες? να το τιμησω? γιατι απο τιμες ειναι καλα!

Την παίζει το πλεη γερά έτσι;
Μου λέει στο στάτους delivered τώρα και ότι έχω πληρώσει στην κάρτα.
Τους έστειλα μεηλ με γράψανε, τώρα ξανάστειλα.:?

(προηγούμενη σελίδα για το πρόβλημα)

…πάνω-κάτω, αλλά είναι και κάποιες φορές που η μαλακία πάει σύνεφο:):!:

http://www.nephilimstore.gr/

απο δω εχει παρει κανεις μπλουζακια? ποιοτικα ειναι καλα η τζαμπα τα 19 ευρα? σκεφτομεθα να παραγγειλουμε

κ γενικα αμα ξερει κανεις κανα καλο για παραγγελιες (μπλουζες) ας βοηθησει

στο καινούριο Metal hammer είδα διαφήμιση για αυτό

http://www.heavymetalmarket.com

*άσχετο με την απο πάνω ερώτηση

Το play όντως πρέπει να την παίζει αγρίως. Έχω παραγγείλει CD εδώ και πάνω από μήνα και ακόμα να φτάσει!!! Ούτε η κάρτα έχει χρεωθεί ακόμα, ούτε τίποτα. Μόνο πήρα ειδοποίηση ότι έχει ξεκινήσει η αποστολή…:-k