Εγώ απ’ όσα έχω πάρει ευχαριστημένος είχα μείνει, είναι και οfficial merchandise των συγκροτημάτων, όχι μούφες.
Τι σκατά συμβαίνει; Εμένα δεν μου στείλανε καν thanks for your order, με χρέωσαν στην κάρτα, στο στάτους η παραγγελία είναι “delivered home”,και μου στειλαν σήμερα μεηλ μετά από 2 μεηλ δικά μου ότι αν δεν έχει έρθει σε 21 μέρες θα το ερευνήσουνε.
Εντωμεταξύ τα 2 από αυτά που παρήγγειλα είναι out of stock και ακόμη λένε delivered στο στάτους.
Οτι να ναι.
ωραιος, θενξ ρε!
μη μου λετε τετοια ρε παιδια και εχω παραγγειλει απο το play και τα βιαζομαι κιολας!!!
εχω ψηθει ασχημα να παραγγειλω ενα δυο απο τα νεα μπλουζακια απο το official site τν system…
δωστε ινφο οσοι γνωριζετε τις διαδικασιες γιατι δν εχω ιδεα πραγματικα. ποσο μαλλον απο εξωτερικο.
μα δε γαμανε???
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
επειδη ειμαι εντελως ασχετος θα σας σκοτισω λιγο ακομα.
οταν στο στατους της παραγγελιας γραφει checking τι σημαινει?
[ol]
http://www.psychedoomelic.com/store2/index.html
[/ol]
Πιο πολύ για doom.
κι αυτό για doom.
Η Shadow Kingdom ξέρει κανείς αν φέρνει Ελλάδα?
Επίσης 2 ερωτήσεις. Είδα πριν που έγραψε ένας για το Play :
Δηλάδη μετά τη φάση Posted στο Status, ακολουθεί το “DELIVERED HOME”? Επειδή εγώ παρήγγειλα κάτι πράματα στις 5-5 και δεν έχουν έρθει ακόμα και γράφει ακόμα Posted. Να μην ανησυχώ ε?
Τέλος ξέρει κανείς αν πληρώνεις τελωνείο με την αγορά ενός μόνο CD από Amazon π.χ.? Και μετά από ποιο ποσό σε πηδάνε στο ΤΕΛΩΝΕΙΟ? ΘΕΝΞ.
ηρθε το πρωτο μου σιντι απο ιντερνετ:D
απο αμαζον υκ μονο με μεταφορικα μεσα.τελωνειο τπτ.για τον αποπανω αυτο.αν λες τωρα το αμερικανικο δε ξερω
Eυχαριστώ για την απάντηση midnight. Για το αμερικάνικο έλεγα, αλλά ευχαριστώ που ξεκαθάρισες κι αυτό. Θέλω να παραγγείλω το box set Pink Floyd όταν θα χω λεφτά και θέλω να ξέρω τι θα πληρώσω. Αν έρθει πολύ ακριβά από Αμερική (έξοδα αποστολής + τελωνείο) θα παραγγείλω από amazon.uk/de.
Από τελωνεία ξέρει κανείς ?
Rip_Noob Thanks! Η ερώτηση για τα τελωνεία αναφερόταν στο μετά από ποιο ποσό αρχίζει η χρέωση. Και στο πως κυμαίνονται από κει και πέρα (αν υπάρχει κάτι στάνταρ).
Άμα αγοράσεις από ευρωπαϊκό eshop δεν περνάει τελωνείο.
Rip_Noob Thanks! Η ερώτηση για τα τελωνεία αναφερόταν στο μετά από ποιο ποσό αρχίζει η χρέωση. Και στο πως κυμαίνονται από κει και πέρα (αν υπάρχει κάτι στάνταρ).
(βλακώδες αυτό που έκανα με το έντιτ από πάνω…Συγγνώμη είμαι ηλίθιος. Μερικές φορές δεν ξέρω τι παθαίνω)
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο στανταρ με το τελωνείο, βαράνε όσο θέλουνε.
Εγώ για ένα πακέτο των 50? περίπου είχα δώσει 8? για το τελωνείο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις όταν παραγγέλνεις από Αμερική είναι να διαλέγεις να σου στέλνουν το πακέτο μέσω USPS (τα δικά μας ΕΛΤΑ δηλαδή) και όχι με κάποια κουριερ εταιρία (ups, fedex, dhl κτλ) γιατί στην δεύτερη περίπτωση έχεις πολύ μεγάλη πιθανότητα να περάσει τελωνείο.
Πολλά ευχαριστώ μεν.
Κοίταξα και εδώ :
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19617
(λίγο αρχαίο, αλλά πιστεύω δεν έχουν αλλάξει πολλά, αφού και συ τα ίδια λες) και τελικά δεν συμφέρει να παραγγέλνεις από e-shops αμερικής, αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον πωλητή να σε “κάνει μάγκα”.
Να το πάμε και πιο συγκεκριμένα, το box set των pink floyd που σε ενδιαφέρει σίγουρα θα το έχει και το αγγλικό ή το γερμανικό amazon. Οπότε δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να το αγοράσεις από το αμερικάνικο.
Kι εγώ το πρόσεξα απο το hammer και χτες που κοίταξα στο site του είδα ότι έχει καλές τιμές σε αρκετά cd’s-τουλάχιστον καλύτερες απο το public…π.χ το Handful of rain απο Savatage μόνο 3,90Ε8O
Προς το παρόν βέβαια υπάρχουν ελλείψεις,για παραδειγμα στους Μetallica/Manowar( ενδεικτικα αναφέρω αυτους τους 2) δεν έχει την πλήρη δισκογραφία τους ,αλλά σιγά-σιγά θα προσθέτουν καινούργια albums στον κατάλογο τους.8)
[I]We have 30.000 (even more) different titles to your disposal. At this time you find register about 5.000 titles and every day we add new ones. So if you are looking for any item non registered, please email your wish. Probably we will be able to supply[/I]
Υ.Γ Τζάμπα διαφήμιση τους κάνω:D:p
Ξέρει κανείς αν το grooves λειτουργεί σαν το play;
…αν όχι πως λειτουργεί;
:):!:
Τι ακριβώς εννοείς; [Ψωνίζω τακτικά απ’ το Grooves-Inc]
Kι εγω αγορασα τελευταια κατι πραγματακια απο κει, αλλα μου παιξανε μαλακια και δυο cd δε μου τα στειλανε (προφανως με refund). Απλα για να χεις free delivery πρεπει να κανεις παραγγελια ανω των 20 ευρω νομιζω.
Το play συνουσιάζεται αγρίως. Αφού έχουν περάσει κι εγώ δε ξέρω πόσος καιρός που παρήγγειλα το Primordial, δεν έφτασε ποτέ, έκανα request για refund αφού πέρασε το διάστημα που δίνουν, μου έστειλαν να τους συμπληρώσω μια αίτηση για να το στείλουν στη Royal Mail για να ψάξουν να βρουν τι έγινε. Καληνύχτες.
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για ?απολεσθέντα αντικείμενα?, και πίστεψε με γνωρίζω την διαδικασία γιατί μου έχει συμβεί 2-3 φορές.
Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, ήταν (και εξακολουθεί να είναι νομίζω) straight forward διαδικασία.
Μετά την πάροδο 21 ημερών από το dispatch date ζητάς είτε refund είτε εκ νέου αποστολή [όσες φορές μου έτυχε ζήτησα να ξανασταλεί]
Όσο για το GROOVES-INC.com, αυτό που επισημαίνει ο [B]cynic[/B] αποτελεί και το κύριο μειονέκτημα του καταστήματος.
Η συχνότητα με την οποία εξαφανίζονται διάφοροι τίτλοι απ’ το stock ξεπερνά κατά πολύ τα λογικά όρια.
Θα έλεγα πως για 1 στα 6 ή 1 στα 7 CDs που έχω παραγγείλει, έχω πάρει το γνωστό μήνυμα για partial refund.
Και κατά Σατανική σύμπτωση επρόκειτο για δίσκους που είχαν τιμολογηθεί αρκετά κάτω από τις τρέχουσες τιμές της αγοράς.
Αυτό το τελευταίο με βάζει σε υποψίες (…), τις αποζημιώσεις πάντως τις δίνουν κανονικά και τα χρήματα πιστώνονται άμεσα (1-2 εργάσιμες μέρες μετά το mail που ενημερώνει για την εξέλιξη της παραγγελίας)