…τα φέρνει όλα μαζί ή ένα ένα όπως κάνει τελευταία το play;
…έχει κόστος μεταφοράς;
…τα φέρνει σχετικά γρήγορα;
:):!:
edit…τώρα είδα αυτά που έγραψες…αν τα φέρνει και όλα μαζί θα το προτιμήσω!
…τα φέρνει όλα μαζί ή ένα ένα όπως κάνει τελευταία το play;
…έχει κόστος μεταφοράς;
…τα φέρνει σχετικά γρήγορα;
:):!:
edit…τώρα είδα αυτά που έγραψες…αν τα φέρνει και όλα μαζί θα το προτιμήσω!
Ανάλογα με την διαθεσιμότητα.
Οι νέες κυκλοφορίες είναι συνήθως ?Ready to dispatch in 1~3 working days? για τα υπόλοιπα υπάρχουν διακυμάνσεις.
Αν λοιπόν παραγγείλεις μια παρτίδα από 5-6 CDs με [I]κοινή[/I] διαθεσιμότητα, θα τα παραλάβεις ταυτόχρονα.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα τα πάρεις σε δόσεις
Υπόψη, οι χρωματικές επιλογές των φακέλων ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα (λευκό, μουσταρδί, σκατουλί :p)
Σχεδόν τα μισά μου έχουν έρθει σε [COLOR=“Red”][B]κόκκινα[/B][/COLOR] jiffy bags.
Αναρωτιέμαι τι να σκέφτεται ο (ανυποψίαστος) διανομέας των ΕΛΤΑ σχετικά με το περιεχόμενο τους :lol:
Για να το λες εσυ που παιρνεις συχνα κατι θα ξερεις. εγω ειχα κανει παραγγελια 6-7 cd και στα 2 μου κανανε refund (οντως με πολυ χαμηλη, και το ενα το χα παρει 2 φορες μου εστειλαν μονο μια κοπια). Ενω ενα τριτο αφου τους εστειλα Mail γτ δε γινοταν dispatch και τους εκραξα, με τα πολλα μου το στειλανε
Πάντως στον τομέα αξιοπιστία -έως τώρα τουλάχιστον- παίρνουν καλό βαθμό.
Για να καταλάβεις σε μία από τις παραγγελίες που είχα κάνει στις 23 Νοεμβρίου 2010 [κρατάω αρχείο για να ελέγχω πως εξελίσσονται, αν καθυστερούν κ.ο.κ.] είχα την Remaster έκδοση του ομώνυμου των [B][COLOR=“Blue”]Heavens Edge[/COLOR][/B] [Rock Candy Records]
Επί 8 βδομάδες -και ενώ τα υπόλοιπα CDs είχαν παραληφθεί κανονικά- το συγκεκριμένο εκκρεμούσε (υπάρχει μια επισήμανση στα Γερμανικά)
Είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια γιατί συν τοις άλλοις δεν έβλεπα ούτε mail για refund πουθενά.
Τελικά το έστειλαν μετά από 2 μήνες(!). Από τέλη Νοεμβρίου [B]2010[/B], παρέλαβα 27 Ιανουαρίου [B]2011[/B]
Αυτή βεβαίως είναι η εξαίρεση του κανόνα.
Ήταν επίσης κι ένα ρίσκο που πήρα για να γλιτώσω 2-3 Ευρώ σε σχέση με την τιμή που είχε σε άλλα καταστήματα στα οποία και ήταν ετοιμοπαράδοτο
Για άλλα προβλήματα που μπορεί να τύχουν δεν μπορώ να δώσω εγγυήσεις, αφού δεν μου έχει τύχει καμιά στραβή
(π.χ. λάθος δίσκος ή πακέτο που χάθηκε κλπ ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!)
Μου 'χει ξανασυμβεί ρε συ παρόμοια φάση, όπως ακριβώς λες, και η ανταπόκριση ήταν όντως άμεση. Αλλά τώρα μου έστειλαν την αίτηση αυτή :-s
Για ρίξε ένα screenshot να δούμε τι λέει ακριβώς. Είμαι περίεργος, αμφισβητούν τα όσα υποστηρίζει ο πελάτης ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Εκτός και αν άλλαξε η πολιτική τους όσον αφορά στις παραγγελίες που δεν βρίσκουν τον προορισμό τους.
Θα ήθελα να επιβεβαιώσω αυτό σε περίπτωση που σταθώ κι εγώ άτυχος στο μέλλον.
Αλλαγή πολιτικής μπορεί να 'ναι, who knows.
Missing Item Confirmation Form
Dear [NAME]
We are sorry to hear you have not received your Play.com order for :
Redemption At The Puritan’s Hand
In order for us to issue you with a replacement / refund (please select below) we require a signed confirmation from you so that an official Royal Mail investigation can take place. Details of your missing item will be sent to Royal Mail as part of our ongoing efforts to ensure that our customers receive the items dispatched to them.
In order to confirm that you have not received the above item please sign this letter below and return it to us at the following address:
Play.com Claims Dept.
PO Box 1159
FREEPOST
BELFAST
BT1 9HGAlternatively you can send a scanned copy of this signed form to CNRF@play.com
We aim to review all claims within 3 working days from receipt. Please notify us immediately should the item arrive before you have returned this declaration. Once your claim has been approved we will issue you with a replacement and send a confirmation email.
Kind regards,
Declaration
The details requested below do NOT refer to any replacement that may have been sent to you since the original was reported missing.Has the order been received yet ? YES / NO . If YES, what date /___/
Would you like a Replacement [ ] or a Refund [ ] (tick as appropriate)
I [NAME] confirm that the above item has not been received at the delivery address listed. I will contact Play.com immediately should the original item arrive and understand that failure to do so will result in a charge for the replacement.
Signature
Print name
Date
Μάλιστα…
Το ερμηνεύω ως προσπάθεια περιορισμού των αιτήσεων για αποζημιώσεις ή αποστολής δεύτερων αντιτύπων.
Πιθανόν κάποιοι επιτήδειοι να νόμισαν πως βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Είναι παρατραβηγμένο το ξέρω, αλλά μήπως για αυτό δεν υπάρχει και ο περιορισμός για τις αποστολές προς την Ελλάδα;
[Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece]
Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε αν η παραπάνω αλλαγή αφορά ΜΟΝΟ εμάς ή το σύνολο των πελατών της Ε.Ε.
Αν ισχύει το τελευταίο, σημαίνει πως τα κριτήρια βάσει των οποίων προχώρησαν σε αυτή την τροποποίηση διαφέρουν.
Ίσως να έχει να κάνει με πιθανή υποβάθμιση των υπηρεσιών του Royal Mail αν και πολύ αμφιβάλλω…
Σε κάθε περίπτωση η όλη διαδικασία (που απαιτεί εκτύπωση/συμπλήρωση και επιστροφή του εντύπου) που ακολουθείται είναι [B]μανούρα[/B].
Ίσως πάλι να έχει να κάνει με καθυστερήσεις στους χρόνους αποστολής.
Μου έτυχε να παραλάβω CD μετά από 23~24 μέρες και ενώ είχα δηλώσει ότι δεν παρέλαβα μόλις την προηγούμενη.
[Αποτέλεσμα: 2 κόπιες του ίδιου δίσκου χωρίς να υπάρχει κανένας δόλος από πλευράς μου]
Ήταν όμως [B]εορταστική[/B] περίοδος και δικαιολογείτο σε κάποιο βαθμό, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους όμως;
Όλα αυτά αναφορικά με την τελευταία παράγραφο,
I will contact Play.com immediately should the original item arrive and understand that failure to do so will result in a charge for the replacement.
Έτσι όπως το βλέπω, αν υπάρξει επιβεβαίωση από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία ότι το αρχικό πακέτο ΟΝΤΩΣ έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος, σου λένε ?κόψτε το λαιμό σας?/βρείτε την άκρη μόνοι σας με τα ΕΛΤΑ.
Καλά τη τελευταία σου παράγραφο την απεύχομαι γιατί δε πρόκειται να βγάλω άκρη! Το θέμα γμτ είναι ότι πήρα τις προάλλες κάτι πράγματα απ’ το ebay.com και μου 'ρθαν απο Αμερική μέσα σε μια βδομάδα! Άρα τα ΕΛΤΑ δουλεύουν μια χαρά όπως φαίνεται. Εκτός αν απλά έτυχε η στραβή στο δικό μου κομμάτι.
Anyway έχω στείλει την επιστολή πίσω υπογεγραμμένη εδώ και 2 ημέρες, και περιμένω τώρα νέα τους.
Κι εμενα.Διαφορα πραγματα που αγορασα απο Αμερικη(cd,t-shirts) εφτασαν ακριβως σε μια εβδομαδα.Γενικα τα ΕΛΤΑ αυτο τον καιρο μπορω να πω οτι λειτουργουν μια χαρα.
με τα ελτα είναι ανάλογα και σε ποια πόλη μένεις…τι κόσμο εχει εκεί, πόσο όγκο δουλειάς…ας πούμε λαρισα(στη γειτονιά μου) έχουμε τον ταχυδρόμο 2 φορές την εβδομάδα.
*πάντως μια κουτά με πράγματα που ειχε tracking και έβλεπα που εχει καθυστερήσει, στο αεροδρόμιο ειχε μείνει 6 μέρες.!!! τι σκατά? του άρεσε και είπε να μείνει εκεί?
Υπέροχα…σευχαριστώ:):!:
Δε το βρήκαν το cd, προχώρησαν σε refund τελικά.
επειδή δεν εχω αγοράσει ποτέ κάτι από το [B]e-bay[/B] θα ήθελα μια διευκρίνηση απο κάποιον που ασχολείται με τις δημοπρασίες…
υπαρχουν κάποια προϊόντα που λίγο πριν λήξει η δημοπρασία έχουν πρόσφορες που είναι υπερβολικά μικρές(μισό,1 ευρό) ή άλλες που δεν έχουν καμία…
υπάρχει κάποιο ελάχιστο ποσό που έχει θέσει ο πωλητής που πρέπει να καλυφθεί για να καταφέρεις να αγοράσεις το προϊόν?? …δηλαδή αυτό που εννοώ είναι οτι δεν μπορείς με μια απλή προσφορά των 2-3 ευρο(ή γενικά με ενα μικρο ποσό) να καταφέρεις να κάνεις αγορά…
ελπιζω να μην είναι χαζή η ερώτηση.:-s
Οχι, απλα μερικες φορες οριζει ο πωλητης απο που θα αρχισει η δημοπρασια, απο ποιο ποσο. Κατα τα αλλα αν εχει 1 $ ξερω γω αρχικη τιμη, και 1 λεπτο πριν κανεις προσφορα 1,01 $ και δεν το χτπυησει κανεις αλλος, ειναι δικο σου
! ω ρε.! τι γρήγορη ανταπόκριση είναι αυτή…
ευχαριστώ για την απάντηση…χθες που το συζητούσα με τον κολλητό μου που αγοράζει αβερτα απο το ιντερνετ, μου είπε οτι υπάρχει το ελάχιστο πόσο που εχει βάλει ο πωλητής και δεν μπορείς να κάνεις απλά μια πολύ μικρή προσφορά και ας είναι και η μοναδική.!!
υπάρχει άλλος που να το έχει ακούσει αυτό.:-k
Πχ εδω σ αυτο το αντικειμενο ο πωλητης σου εχει βαλει ελαχιστο ποσο.
http://global.ebay.com/Slayer---Hell-Awaits-CD-1st-Press-Metal-Blade-88-OOP/320701836399/item
Σε αλλα απλα βαζει το ελαχιστο 1 $ και αν…
ναι το ξέρω…σε αυτά που θέλω εγω το ελάχιστο είναι πολύ μικρο ή δεν υπάρχει καν…
και βλέπω οτι πριν λήξουν δεν έχουν προφορά ή έχουν κάτι 0.90 , 1,20 …
τι να πω…πάντως και τώρα που ξαναρώτησα τον κολλητό μου επιμένει οτι υπάρχει κάποιο ελάχιστο που εχει σαν στόχο αλλά απλά δεν φαίνεται…και δεν μπορείς να κάνει υπερβολικά μικρή προσφορά…
πάντως και εμένα μου φαίνεται περίεργο αυτό…τι να πω…ευχαριστώ για τον χρόνο σου
Τι να σου πω, εγω δεν εχω παρει με δημοπρασια, απλα απο φιλους μου κι εγω εχω ακουσει οτι πηραν πραγματα με πολυ πολυ λιγα χρηματα… Λες να με κοροιδευουν???
Εαν κατω απο το ποσο λεει ‘‘RESERVE NOT MET’’ τοτε ναι, διαφορετικα η τελικη αξια θα ειναι αυτη στο τελος της δημοπρασιας.
Δεν ειναι παραλογο, αρκετες φορες (για διαφορους λογους) ενα CD η LP δεν θα εχει το ενδιαφερον που ο πωλητης θα περιμενε οποτε για να μην το δωσει σε χαμηλη τιμη επιλεγει την επιλογη ‘‘RESERVE PRICE’’. Μπορει να μην μας αρεσει αλλα η επιλογη υπαρχει, και σωστα για εμενα.
Βεβαια οι γνωστοι αγνωστοι (κυριως απο Ελλαδα, Ανατολικη Ευρωπη) προτμουν το αγαπημενο τους χομπι to shill bidding :lol: Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια…
Σε αυτη τη περιπτωση ο πωλητης δεχεται BEST OFFERS. Δεν εχει ελαχιστο ποσο, το δινει τοσο αλλα θα εξετασει χαμηλοτερες λογικες προσφορες. Συνηθως 10%-15%.