Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

Ρε σεις πόσο ασφαλείς / συμφέρουσες είναι οι αγορές μέσω Ίντερνετ, και δη Άμαζον /Ιμπέη? Ποιο σάιτ από αυτά τα 2 να προτιμήσω? Θα αργήσουν πάρα πολύ τα προϊόντα?

Amazon είναι ψιλοστάνταρ οι τιμές, ebay παίζουν cds και με 1$.
Η ασφάλεια των ιστοσελίδων είναι εγγυημένη όπως και πολλών άλλων, συν διάφορα distros (ηλεκτρονικά δισκάδικα ας πούμε) κλπ
Πληρωμές κάνε με paypal αφού σε καλύπτει με refund αν κάτι δεν πάει καλά με την συναλλαγή και φταίει ο seller (διαλυμένο cd, χαμένο στο ταχυδρόμειο κλπ).
Ο χρόνος διανομής σε σένα εξαρτάται από το τι ταχυδρομείο επιλέγεις αλλά και από ποιά χώρα στο στέλνουν (μερικές είναι αρκετά συχνά χελώνες). Αλλά γενικά με απλό ταχυδρομείο κάνει συνήθως το πολύ 2 εβδομάδες, με express 3-4 εργάσιμες.

Απο αμαζον 10000% καλυτερα απο ι μπει…εχεις επιλογες για το ποτε μπορεις να τα παραλαβεις, αλλα κ με το αναλογο κοστος…

Καλυτερα να διαλεγεις σελιδες που ειναι με paypal!

Edit: ΒΑΝ, ετσι οπως τα λες!

και προσοχη στις συνδιαλαγες μεσω netcafe ή απο ξενους υπολογιστες γενικοτερα, γιατι δεν ξερεις τι malware κουβαλανε πανω. Αν χρειαστει να γινει η συνδιαλαγη μεσω ξενου υπολογιστη, ολα τα ζητουμενα στοιχεια (κωδικοι κυριως και αριθμοι πιστωτικων/χρεωστικων καρτων) να δινονται μεσω του “πληκτρολογιου οθονης” που υπαρχει στα βοηθηματα. Ετσι κανενα keylogger Προγραμμα δεν μπορει να σου υποκλεψει κρισιμα στοιχεια για τον λογαριασμο σου.

Και, μπορεί να γίνει καμιά συναλλαγή με αντικαταβολή?

απο εξωτερικο πολυ δυσκολο εως αδυνατο.

Περι amazon:

Ενα δίσκο μου γράφει :

$7.39

• $2.98shipping

Αυτό το + τι είναι?

μεταφορικά?

Και δλδ ισχύει για οποιαδήποτε χώρα?

δεν έχω αγοράζει ποτέ από άμαζον, αλλά νομίζω πως ναι…

Thanx dude!

Ρε σεις, επειδή δεν έχω πιστωτικές και μαλακίες, μήπως μπορεί κάποιος να μου πάρει κάτι και να του δώσω τα λεφτά? Σας ικετεύω…

Μιας και εχουμε εορταστικο mood και αγοραζουμε ολοι,το ξαναποσταρω μην τυχον
το θελησει κανενας.

Το Nykta εχει προσφορα,τα αλλα ως εχουν.

To Amazon.com μου γράφει οτι δε στέλνει ελλάδα?:?

ρε παιδια, έπαιζα λιγο στο play.com, έβαζα πράματα στο καλάθι αλλά δεν προχώρησα σε checkout. ε σε μια φάση μου ρχεται μεηλ που ξεκινάει ως εξής:

Dear Customer

Thank you for your recent order with www.play.com

και περιγραφει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα παρακάτω.

τι διάολο :!:

επίσης, το καλάθι δεν χωράει πάνω από 10 κομμάτια?

πω, βάζω 9 σιντίζ, πατάω check out και μου βγάζει You have no outstanding orders. any ideas? η ν αρχίσω να τραβάω τα βυζά μου?

Παίζει να έχει παιχτεί μαλακία γιατί κι εγώ έχω παραγγήλει ένα σδ, αλλά ακόμα να το ταχυδρομήσουν :-s

Εγω παιδια το Ebay κυριως το εχω ξεσκισει κι ολα μια χαρα,εχω γλυτωσει αρκετα χρηματα στα χρονια που το χρησιμοποιω…

ρε, άμα σου πω τι έφταιγε θα τραβάς κι εσύ τις πουλότριχές σου

opera.

http://www.ahdistuksenaihio.com/main.php

Finland = > Shipping costs for all orders are 2 euros IF the order doesn’t contain any 10"s, 12"s or hoodies.
Shipping fees for those titles vary according to your location so email us your order and we’ll calculate the total costs.

Καφριλες κυριως.

Οποιο καλοπαιδο δει καποιο αλμπουμ των Reverend Bizarre σε προσιτη τιμη να το πει εδω.
Στο ebay μονο το ΙΙ ειναι φτηνο.