λιγο οφ τοπικ αλλα για αγορες μεσω ιντερνετ χρειαζεται οπωσδηποτε πιστωτικη καρτα;
Μια χαρα on-topic εισαι φιλος!
Οχι!Δεν χρειαζεται πιστωτικη.Μπορεις να βγαλεις χρεωστικη καρτα που αναγνωριζεται παντου
και την “γεμιζεις” με οσα λεφτα θες και χαλας μονο οσα εχει μεσα.
thakns ρε φιλε!παντως εχω ακουσει οτι αυτες εχουν μεγαλη προμηθεια και δεν συμφερει
1 ευρω καθε φορα που βαζεις χρηματα εχει η δικια μου παντως.
μπορεις να μου πεις ποια ειναι ή αυτο θεωρειται διαφημηση;
Prepaid από τη Κύπρου!
Γεια σας παιδες!!! αυτο τον καιρο ψαχνω να αγορασω απο το net το cd των black metallers todeskult Als Die Farben Älter Wurden!!δν το βρισκω πουθενα για αγορα στο net!!Οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου το πει:)
θυμάμαι πως μερικοί είχα προπαραγγείλει το νεο lamb of god απ το play.com. έχει έρθει σε κανέναν? εμένα όχι ακόμα ενώ έχει αποσταλεί υποτίθεται απ τις 20 φλεβάρη… μάλιστα σήμερα ήρθαν 2 cd που χα παραγγείλει 2 βδομάδες μετά απ την ημερομηνία “αποστολής” του wrath. για πείτε.
και μενα το ιδιο
και αλλο ενα παληκαρι που ειδα το σαββατο το ιδιο
υποθετω
θα γινε μαζικη παραγγελια
και δεν θα χαν αποθεματα να στειλουν σε ολου (??)
εντάξει, αν ισχύει αυτό, μια μεγάλη μούτζα από μένα. ρε φίλε, προπαραγγελία κάνουμε, ξέρεις πόσα κομμάτια θα χρειαστείς κατ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ, κάνε τα κουμάντα σου… επίσης, αν δεν είχαν απόθεμα, ας μη στέλνανε mail ότι your order has been posted και καθόμαστε κ περιμένουμε σα μλκς… το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην κάνω το ίδιο λάθος με το crack the skye.
δεν ξερω
υποθετω
αλλα εχεις δικιο με το email που στειλανε οτι your order has been shipped
οπωτε λες να χει γινει μαλακια στα ελληνικα ποστ οφισιζ???
και λεει οτι για να κανουν τρακιν στην παραγγελια πρεπει να περασουν 21 μερες
οπωτε υπομονη…
δεν ξέρω ρε συ… γιατί να παιξε πρόβλημα με το wrath και όχι με τα άλλα που μου ρθαν απ το play.com? τέσπα, υποθετικά μιλάμε οπότε δεν έχει κ πολύ νόημα… απλά μ εκνευρίζει που χει περάσει τόσος καιρός απ όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος κ περιμένουμε ακόμα
oxι απαραιτητα,μπορεις να βγαλεις μια καρτα prepaid για μεγαλυτερη ασφαλεια:)
ωχ μαλακια σε αλλον πηγαινε αυτο
Έγω είχα παραγγείλει κάτι από US το οποίο στάλθηκε με Priority Mail και μου 'ρθε μετά από ένα μήνα. Και με cds καθυστερήσεις επίσης.
Υπομονή λογικά κάτι παίζει με τα ταχυδρομεία (το πιθανότερο)
Σκεφτομαι να αγορασω πρωτη φορα απο το Amazon.com, και γενικα πρωτη φορα απο ηλεκτρονικο site, λεω να παρω πρωπληρωμενη καρτα (Κυπρου σκεφτομαι).
Θελω να αγορασω t-shirts, γυρω στα 130$.
Και τωρα οι αποριες:
-
Τα μπλουζακια ειναι απο 3 διαφορετικες μαρκες. Καθε μια εχει διαφορετικα shipping costs, για παραδειγμα για την old glory (απο αυτη σκοπευω να παρω pink floyd t-shirts 8)) ισχυει $40.00 to $59.99 ->$21.95
ενω για την rockabilia $0.00 to $39.99 -> $23.00.
Τελικα θα πληρωσω εξοδα αποστολης πχ. 21 +23$, δηλ ξεχωριστα για καθε μαρκα, ή τα εξοδα αποστολης θα αφορουν ολες τις μαρκες μαζι? -
Εκτος απο το shipping cost θα πληρωσω και τιποτα αλλο, τελωνειο κτλ?
-
Η αντιστοιχιση ευρο-$ γινεται αυτοματα? Πρεπει να εχω δημιουργησει λογαριασμο paypal?
Ευχαριστω προκαταβολικα!
σκοπεύω σχετικά σύντομα να κάνω μια παραγγελία από inside out. αν ψήνεται κανείς (κατά προτίμηση αθηναίος), p.m.
Buy 1 CD RELEASED ON RELAPSE RECORDS and Get Another CD RELEASED ON RELAPSE RECORDS FREE, with absolutely no limit! Plus every order receives a FREE poster and a chance to score autographed CDs, posters, shirts, and more! This sale DOES NOT APPLY to any CDs NOT RELEASED on Relapse Records.
Καιρο ειχα να βρω καμια προσφορα ! :roll:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.
καλη προσφορα
πχ αν υποθεσουμε
οτι θες να παρεις 10 cd
ωστε να χεις 10 cd δωρο
θα πρεπει να δωσεις μεταφορικα
7 + 9Χ2 = 25 δολλαρια
τα δεκα cd με 12 δολλαρια που τα εχει πανω κατω
πανε στα 120
- 25
=145 δολλαρια =112 ευρω / 20 cd = 5,6 ευρω
καλη προσφορα ε???
απο αμερική δεν αγοράζεις όμως? Ε με τετοια αγορά πρεπει να υπολογίσεις και το τελεωνειο, το οποιο αναλογα με τις ορεξεις του εκει περα μπορει απλα να σε χαιδεψουν η να σε ξεσκίσουν.