Site για αγορες μεσω ιντερνετ!

το τελωνείο για 200 ευρώ παραγγελία 2 φορές που έχω κάνει (μια hydrahead και μια rush) δεν ήρθε πάνω απο 6 ευρώ…

α εντάξει…δεν ειναι πολλα… τελικα δε καταλαβα τι παίζει ρόλο στο ταχυδρομείο, το βάρος ή η αξία των αγαθών…

ρε παιδια απο το second spin που αγοραζω
που ειναι αμερικη

δεν μου χρεωνουνε τιποτα τελωνειο

για τι ύψος παραγγελίας?

εγώ πάντως για μια αγορά των 80-90 ευρώ απο Καναδά είχα πληρώσει 6 ευρώ.

ακριβώς αυτά έλεγα κι εγώ χτες βράδυ. η μόνη μου αμφιβολία είναι αν για τα δωρεάν cd χρεώνουνε έξοδα μεταφοράς ή όχι. ισοτιμία έχουμε 1.3 τώρα, δεν είναι άσχημα

κοιτα η πιο μεγαλη που χω κανει ειναι γυρω στα 150 ευρω

You will not be charged shipping for the free CDs. Please read this carefully;
http://shop.relapse.com/store/spring_sale.aspx

Thanks!

ωπ, θεός! τετάρτη θα γίνει η παραγγελία, ελπίζω να μην έχει τελειώσει τπτ άλλο μέχρι τότε… ήδη είναι out of stock τα a sun that never sets, death is the communion (w dvd), elements και κάνα δυο ακόμα :frowning:

σοβαρα???

που το ειδες αυτο??

ακυρο

το γραφει σε καθε σιντι
οκ!!

μαλακα γαμηθηκε!!!

και το lazarus bird out of stock
και το necrophagist!!

. Dysrythmia
. Atheist
. Mastodon

__Μμμμ, έχει ενδιαφέρουσα σχήματα… :slight_smile: Αλλά είμαι φουλ από αγορές. Μόλις όμως βγει το καινούργιο Atheist, ίσως βέβαιααα… :-k :slight_smile:

όχι ρε και το λαζαρους μπερντ, γαμώτο… ούτε τα μισά που θέλω δε θα μείνουνε μέχρι την τετάρτη έτσι όπως το κόβω :frowning: είναι σύνηθες φαινόμενο να βγαίνουν out of stock best selling cds σε τέτοιες περιπτώσεις… και αμφιβάλλω αν όντως είναι out of stock τα περισσότερα απ αυτά, τέσπα.

που το στηριζεις αυτο???

υποθέσεις κάνω. λέω τώρα εγώ…

μπαίνει ο άλλος φτιαγμένος να πάρει κάμποσα αφού είναι ευκαιρία, βλέπει out of stock αρκετά απ τα δυνατά χαρτιά της εταιρείας, ε δε θα πάρει άλλα cd στη θέση τους που αλλιώς δε θα πούλαγαν τόσο πολύ? θα δούμε αν τις προσεχείς μέρες αποκτήσει πάλι απόθεμα ή αν θα αποκτήσει stock καμμιά βδομάδα μετά τη λήξη της προσφοράς! μακάρι να λέω πίπες βέβαια αλλά ρε γμτ μου κάθεται στραβά η ίδια η relapse να μένει από τα δικά της cd.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες, παντως στο ονλαην σοπ του μετροπολις ειναι τραγικοι οι ανθρωποι. Για ΚΑΘΕ σιντι που αγοραζεις εχει εξοδα αποστολης 3 ευρο. Και επισης βλεπεις και κατι κουλα, πχ δεν ειχε αλμπουμ απο στρατοβαριους η ειχε 1-2 απο οτι θυμαμαι. Αν και βρισκεις και πολυ καλες προσφορες, πχ -εκτος ροκ ειναι βεβαια αλλα δεν πειραζει- Dizzy Gillespie 10 cd με 11 ευρο .

αυτό το lazarus bird μια in stock, μια out of stock το δείχνει!

σήμερα η ισοτιμία πλησίασε επικίνδυνα το 1.35 μετά από πάααρα πολύ καιρό, σπεύσατε!

όποιος έκανε παραγγελία απο relapse, ένα πμ πλιζ.

Εγω τελευταια αγοραζω απο play.com.Βρηκα ομως και ενα καινουριο,για μενα, το www.base.com το οποιο χρεςνει για μεταφορικα 1 λιρα ΑΓγλιας.Εχει παρα πολλα cd απο 4,5-6 λιρες.Δλδ μαζι με μεταφορικα σου βγαινουν απο 6-7,5 ευρωπουλα.Επισης το play.com εχει πολλα cd στα 5,5-6,5 με μεταφορικα (http://www.play.com/Music/CD/3-/298683/2-/Promo.html).

Σήμερα ήρθε η δικιά μου παραγγελία από relapse. Έχουν μείνει 2 μέρες ακόμα (μαζί με τη σημερινή) για την προσφορά της, οπότε αν υπάρχει κάποιος που το σκέφτεται, να πω πως γενικά είναι πολύ οκ, αφού για 10 δίσκους που αγοράζεις πχ σου έρχονται 20 και βγαίνουν περίπου στα 5.5/6 ευρώ (για δίσκους που νομίζω στα εδώ καταστήματα δίνεις άνετα 15ευρα). Εμένα π.χ. 18 δίσκοι και κάτι μπιχλιμπίδια (2 υπογεγραμμένα ποστερ - αρχίδια μέντολες δλδ!) μού βγήκαν γύρω στα 95 ευρώ. Το αλλά της υπόθεσης είναι πως αρκετοί δίσκοι, εφόσον πάρεις πολλά, δεν θα είναι αυτοί που θέλεις πολύ πολύ και τους έχεις βάλει πρώτους σε προτίμηση στην παραγγελία. Εμένα μου ήρθαν τα 9 της κανονικής παραγγελίας όλα, αλλά από τα 9 που ήταν δώρο δεν μου ήρθαν κάποια που είχα αρκετά ψηλά στην λίστα προτίμησης και ήταν on stock την ώρα της παραγγελίας. Αντιθέτως μου ήρθαν οι 4 τελευταίες επιλογές μου. Επίσης, δεν μου έβαλαν το μπλουζάκι (πούστηδες [-X ) που υποτίθεται παίρνει όποιος κάνει παραγγελία άνω των 100 δολαρίων. Ωστόσο νιώθεις όμορφα για έναν ακόμα λόγο όταν παραλαμβάνεις το δέμα. Είναι από τις ελάχιστες φορές που όχι απλώς δεν θα πληρώσεις αυξημένα ταχυδρομικά, αλλά τους “κλέβεις” κιόλας :metal: Πλήρωσα 23 δολάρια ενώ τους βγήκαν 40 :hippy:
Τέλος, για όποιον σκέφτεται το τελωνείο, και χωρίς να τον πάρω στον λαιμό μου, πλήρωσα 3 ευρώ στο ταχυδρομείο. Καλά είναι πιστεύω. Αυτά!