Sixx:AM - This Is Gonna Hurt

καλυτερο και απο το saint of los angeles???

Εν τω μεταξύ έχω μια απορία: Η μπάντα αυτή δημιουργήθηκε από την ανάγκη των παιδιών για κάτι διαφορετικό, ή απλώς ήθελαν να κάνουν το Heroin Diaries δίσκο και μετά όπου τους βγάλει;

δεν είναι θέμα μόνο φωνής, ο τύπος είναι μουσικάρα, άντε να βρω τώρα κάτι αρχαία mail του Daz για το παλικάρι.

παίζει να ξυνίσεις αν σου πω Daughtry, αλλά ναι έχουν πολλά παράλληλα στοιχεία. δε συζητάω καν για προφανή τυπου Shinedown. άκου και το περσινό One Less Reason και μετά αν θες σε λιγότερα γνωστά πες μου.

για το πρώτο ούτε λόγος, αλλα ναι κι αυτό μου φαίνεται πιο μεστό άλμπουμ σε πρώτες ακροάσεις. δεν με τρελάνε πάντως το SOLA. καλό αλλά ως εκεί.

Θα είμαι εδώ σε λίγο καιρό που θα το ακούσετε καλύτερα και θα πάψετε να λέτε μαλακίες για τα κομμάτια που λέτε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΓΙΟΥ ΜΕΗΚ ΜΗ ΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΗΛ ΓΟΥΟΟΟΟΟΟΥ ΣΜΑΑΑΑΗΛ ΓΙΟΥ ΜΕΗΚ ΜΕ ΣΜΑΑΑΑαααΑΑΑΗ ΓΙΕΕΕ ΚΙΤΑΡ ΣΟΛΟ

Τρίβω την μούρη σας μέσα στα σκουπίδια και φεύγω. Χαζοί. :hippy:

Όμορφο δισκάκι, με κομματάρες αλλά και fillers, ντάξ ξέραμε ότι σα το πρώτο δε θα 'ταν, θετικό κρίνεται το αποτέλεσμα πάντως!

Πάντως το “Sure Feels Right”, for some damn reason it makes me smile…

το Oh My God σοδομίζει τα πάντα, ειδικά στο πρώτο ρεφραιν ο ρυθμός που μπαίνει μου θυμίζει κάποιο πολύ γκέη συγκρότημα, αλλά δε μπορώ να καταλάβω ποιό. νομίζω 30stm? γαμάει πάντως

επίσης, ποιός θα κάνει το review?

Συζήταγα με γίασονα για τον δίσκο και του είπα ότι ορισμένα σημεία μοιάζουν πολύ με Muse συγκεκριμένα πολύ λίγο στο This is gonna hurt εκεί που κάνει την αλλαγή και λέει killlng you because you know its true αλλά ακόμα περισσότερο στο Goodbye my friends!

Μου έκανε αρκετά εντύπωση αλλά μετά θυμήθηκα ότι σε συνέντευξη του sixx είχε δηλώσει πως του αρέσουν πολύ οι Muse!

Το Goodbye My Friends είναι 100% Muse κομμάτι!

^Ισχύει. Έχει και γαμώ τις μουσικές το Goodbye my friends. Δε το έχω ακούσει πολλές φορές το άλμπουμ για να το κρίνω στο σύνολό του, πάντως τα τραγούδια που έχω ξεχωρίσει ως τώρα (εκτος του GmF) είναι τα Lies of the beautiful people & Live forever. Έμορφο ριφφάκι =’)

Kαι γαμεί.

Επίσης μια χαρά Muse είναι και το Live forever.

Κατά τ’ άλλα, αν εξαιρέσεις Deadlihood και 3-4 ακόμα που είναι πολύ καλά, νιάου και νιάου ο δίσκος που λεν και στο χωριόμ. Γενική εντύπωση όμως θετική.

σε αλλο θρεντ σε θελω.

Το Musical Chairs το λιώνω απ’ τη στιγμή που διέρρευσε. Όταν ακούσω όλον το δίσκο θα το επισκεφθώ το θρέντι και όπως όλα δείχνουν θα εκθειάσω =)