[CENTER][SIZE=“6”]Sixx:AM - This Is Gonna Hurt
[/SIZE]
[/CENTER]
This Is Gonna Hurt
Lies of the Beautiful People
Live Forever
Are You With Me
Sure Feels Right
Deadlihood
Smile
Oh My God
Goodbye My friends
Skin
Help Is On The Way
Το φτιαχνω, γιατι θαρρω πως πρεπει.
Εξι μειον Εναν θα μιλησουν για τουτο, οποτε ισως δεν εχει ιδιαιτερο νοημα, αλλα απο την αλλη, με την προσθηκη του DJ Ashba στους GnR ίσως συγκινηθουν κιαλλοι κουφοι, και νιωσουν λιγακι.
Eχει γινει μια μικρη συζητηση στο Groups And Artists thread τους, αλλα οκ, κουλ.
Ενηγουεη, μια απο τις πιο αναμενομενες κυκλοφοριες στα δικα μου τεφτερια φετος, και αν καταφερουν και κανουν αυτο που εκαναν με το ντεμπουτο, ισως μιλησουμε για κυκλοφορια της χρονιας.
Αυτα, discuss.
edit: μετα απο καποιες ωρες, γιατι απλα ηθελα να τονισω πως ΓΟΥΣΤΑΡΩ την αισθητκη του sixx, μπορει με με motley να’χω μηδαμινη σχεση, κυριως με την σληζοδιαθεση τους, αλλα μοναχος του ο Σιχχ, διακατεχεται απο ενα γκριζωπο στο οποιο κανω relate. Bγαζει ενα ‘χαλασμενο’, το οποιο ειναι λιγακι οικειο, αλλα και πολυ ξενο παραλληλα. Ενηγουεη. Αυτα.
Καλησπέρα ,
Ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που έλιωσα το Heroin Diaries . Περιμένω με αγωνία το νέο επιχείρημα του Nikki Sixx το singleμου άρεσε αν και πιστεύω ότι το album θα έχει και πολύ καλύτερα τραγούδια , Πιστεύω στον Nikki διότι είναι πολυτάλαντος και επιλέγει κάλους συνεργάτες. Δεν πρέπει να γίνει κόπια κίνηση από κάποιους να έρθουν προς την χώρα μας τι λέτε ?
8):rockon:
Μονο σε φεστιβαλ θα μπορουσαν να ερχοντουσαν. Εαν ερχοντουσαν μονοι τους ουτε …(βαλε οτι νουμερο θελεις) θα ημασταν…Παντως απο οσο ξερω δεν ειναι στα αμμεσα σχεδια του Nikki η περιοδεια καθως ολο το καλοκαιρι θα ειναι Αμερικη με Motley-Poison-New York Dolls. Αντε να βγει ο δισκος να δουμε τι θα λεει:)
Κρίμα καλά θα ήταν να τους βλέπαμε . Πάντως σε τέτοιες συναυλίες το καλύτερο είναι να είμαστε λίγοι και καλοί ώστε να μην έχουμε να ακούμε τα σχόλια των ?επιστημόνων ? . Ωραία περιοδεία θα είναι αυτή στην Αμερική βαλε και Hellyeah μαζί και δέσαμε .:D:bow2:
Σιγά μη περνάει από το μυαλό ελλήνων διοργανωτών να φέρουν Sixx A.M.
Στα του άλμπουμ, από τις κυκλοφορίες που περιμένω πως και πως! Αν έχει έστω τις μισές τραγουδάρες του heroin diaries θα είμαι ευχαριστήμενη. Δε ξέρω τι λέτε για το Lies of the beautiful people, πάντως είναι άκρως κολλητικό και το βάζω στο ρηπητ. Που να’χει και κάνα ΤΟΥΜΟΡΟ, θα πάρει φωτιά ο σιντοπαίκτης.
ο κυριος Sixx καποτε ειχε την πλακα του…απο τοτε εχει αναιρεση τον εαυτο του απειρες φορες…απο τις δηλωσεις περι poison οτι δεν θα επαιζαν ποτε μαζι γιατι ειναι ποζεραδες κτλ…μεχρι τις νουθεσιες για τα ναρκωτικα λες και ηταν κανας johnny thunders και τα ‘‘ψεματα των ωραιων ανθρωπων’’…εχει γινει χειροτερος και απο τον gene simmons…
Εχτες το βραδυ ειχαμε μια κινητικοτητα στο utube, σημερα τα εβγαλαν:p
Δεν ξερω τελικα εαν φτασει στα επιπεδα του ντεμπουτου τους, αλλα ενα κομματι με απογειωσε εχτες… Τελικα ο DJ είναι καλος, πολυ καλος, παρα πολυ καλος:wink:
Παρτε και ενα videaki που παιζει το single
χμου σαν να ηρεμήσαν τα παιδιά και δεν μου αρέσει αυτο.
Αρκετά χειρότερο του πρώτου μου φαίνεται αλλά θέλει ακόμα πολλές ακροάσεις για να πω με σιγουρία…
[SPOILER]βέβαια ειναι συνεχώς στο ρηπήτ [/SPOILER]
Smile, Goodbye My Friends είναι σίγουρα πατάτες μεγατόνων.
ίσως και το Skin, με μια μικρή επιφύλαξη γιατί δε πιάνω όλους τους στίχους, αλλά το Smile είναι σίγουρα μια κουράδα και μισή, μουσικά και στιχουργικά.
Sure Feels Right επίσης πατάτα στιχουργικά, αλλά πολύ ανάλαφρο και ωραίο.
κρίμα, γιατί το Heroin δεν είχε ούτε ένα μέτριο κομμάτι.
στα καλά τώρα:
Lies of the Beautiful People, Are You With Me, Live Forever, Deadlihood είναι [B]απίστευτα[/B].
Help Is On The Way τρελή έκπληξη, δε ξέρω τι σκατά μου θυμίζει, αλλά εύκολα μπαίνει σε διαφήμηση Vodafone ξερωγώ.
δεν περίμενα να φτάσει επίπεδα Heroin για ευνόητους λόγους, αλλά σε σημεία μου θύμησε γιατί αγαπάω τόσο πολύ το αμερικάνικο mainstream rock. ειδικά το Sure Feels Right σχεδόν με συνεπήρε.
δε συζητάμε ότι είναι πολύ ανώτερο από ότι έχουν βγάλει οι Motley, από κι εγώ δεν θυμάμαι πότε. όλα τα εύσημα στον James Michael ε…