Skinny Puppy

Δισκάρα το Too Dark Park, γαμάτα τα Rabies, VIVIsect αλλά και τα τελευταία τους (προσωπικά ανήκω σε κείνους που τα βρήκαν πολύ ενδιαφέροντα), αλλά κανένα άλμπουμ τους δε μου έκανε αυτό που μου έκανε το κάτω.

rot and assimilate\m/

το οποίο bites μπορεί να αλλάξει άνετα τίτλο σε “assimilate and other songs” μιας και ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ASSIMILATE ΛΑΙΜΑΙ!

fixed!

bump.

Poll added. Ναι. Και οι 4-5 που συμμετέχετε στο θρεντ μπορείτε να ψηφίσετε για τον καλύτερο δίσκο του γαλαξία. 8)

Για να χωρέσουν 10, άφησα έξω το περιορισμένο DIY ντεμπούτο Back and Forth (1984) και το Puppy Gristle (2002) που ουσιαστικά σόλο του Κέβιν Κη είναι.

Εγώ είμαι ανάμεσα σε VIVIsectVI, Rabies και Too Dark Park αν και δεν τα’χω ακούσει όλα… μμμ… μάλλον το πρώτο.

Σ’άλλα νέα…

In Solvent See is an upcoming album by Canadian industrial band Skinny Puppy. The title references the delay of the album due to insolvency issues by their label.

Πάμε μωρή ομάδα!

Hμερομηνια κυκλοφοριας σταντε δεν παιζει ομως πουθενα ε? :confused:

Οι επιλογες του πολλ οντως ειναι αρχικα οι 3 παραπανω,με κοντα για μενα το bites σαν απολυτο outsider που μπορει να κανει τη διαφορα λαστ μινιτ…και το last rights βεβαια,αλλα μπα,αυτα τα 3 ειναι σιγουρα οι φιναλιστ:p

OΠως και ναχει παντως…

\m/\m/

ελατε ρε γμτ ευρωπη για λαιβ…:frowning:

καλησπερα

μπορειτε να μου προτεινετε αλμπουμ τους με καθαρα κιθαριστικο μεταλ ριφφινγκ?

χμμμμ,

κριμα που δεν υπαρχει μεγαλη αγαπη στην industrial rock σκηνη των 90s!!

check Grotus αν γουσταρετε mood skinny!!!

:slight_smile:

Δεν έχουν αυτό που ψάχνεις.

Παρόλα αυτά, τσέκαρε το “Rabies” που έχει μέσα Fascist Jockitch & Tin Omen που φέρνουν λίγο σε Ministry. Αν δεν σου πει τίποτα ο δίσκος, οι Πάπι δεν είναι η μπάντα που ψάχνεις.

Ψήφισα το Bites, με τα Rabies, Too Dark Park και VIVisect να ακολουθούν.

http://www.skinnypuppy.com/tour.html

manchester…19 του Ιουλη…1.30 ωρα μακρια μου…
[SIZE=“7”]ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!![/SIZE]

γαμω τη τρελα μου μεσα,ακομα δεν μπορω να το πιστεψω…
:razz::razz::razz::razz::razz:

πτυχιακη παραδιδω,αλλα ρε πουστη,θα τα παιξω ολα για ολα…

Βληδιν,ψαξε τσαρτερ…:D8)
[SIZE=“7”]
ROT AND ASSIMILATE!!![/SIZE]

Ε πια με τα εξωτερικά σας όλοι.

(μη σου κάτσει μαλακία με την πτυχιακή πρόσεξε μόνο)

γιατί Δευτέρα μες στον Ιούλιο γαμώ? :(:(:(:(:frowning:

[κακια μοουντ ον] για να με αφησει το επομενο σαβατοκυριακο να παω high voltage :p[κακια μοουντ οφφ]

θελω να πιστευω πως μετα τον αυγουστο θα ανακοινωσουν και τιποτα αλλες ημερομηνιες και ισως περασουν και απο μας…

αφου ολοι ξερουμε οτι εσυ κινεις τα νηματα στη δουλεια:p,be wild και παρε κανα τριημερο8)…

αλλιως οκ,εχει και αλλες ημερομηνιες,και πιο κοντα,κινητοποιησου8)

κανα ινφο για ημερομηνια νεου αλμπουμ δεν βλεπω μονο…:confused:

τα καλα…

3 λεξεις:

ROT

AND

[/IMG]

ASSIMILATE

επισης πρωτη φορα ειμαι αναμεσα σε κοινο εδω στο κωλονησι,που δεν επαψε να κωλοχτυπιεται κατα τη διαρκεια τετοιου λαιβ…

στα λοιπα,το σετλιστ ειχε κομματαρες,ειχε καποια που δεν θα κοψω και το πουλι μου,ΑΛΛΑ δεν ειχε tin omen και ηταν λιγο weak…αλλα οπως και ναχει, κατα τη διαρκεια του λαιβ δεν μασας το κωλο σου,δεν σε νοιαζει τιποτα…

Love In Vein
Hatekill
Addiction
Dogshit
Deadlines :smiley:
Tormentor
Politikil
Pedafly
Rodent
Pro-Test
Morpheus Laughing
Ugli
Assimilate
+
Worlock(πουτανα ολα)
Brap

Τα κακα απο το χθεσινο λαιβ τους σε Μαντσεστερ,ηταν η τρυπα-υπογα-γιαφκα που παιζανε,ωραιο γκοθαδικο-κλαμπιδι αλλα με αισχρο ηχο και μηδεν εξαερισμο…τα πιο πολλα φωνητικα δεν βγαιναν καθαρα και ακουγονταν μια βαβουρα τις περισσοτερες φορες…α,και ο ιδρωτας ειχε κανει το μερος να βρωμαει απο πολυ νωρις…σαπιες καταστασεις-λες και το ειχαν στο μυαλο τους:-k:p-

οι skinny puppy live σκοτωνουν σαν γενικο συμπερασμα, μαζεψαμε τα μυαλα μας και τα σαγονια μας απο το πατωμα στο τελος και τρεκλιζοντας φυγαμε απο την κωλοτρυπα…αντε και fingers crossed απο τα μερη μας καποια στιγμη!!!

υγ:National express και railways,γαμιεστε…
υγ:α,και τα support-2- που επαιξαν χτες,μακαρι στο επομενο λαιβ που θα κανουν να βγει καποιος απο το κοινο και να τους σαπισει στο ξυλο επι σκηνης…ανεκδοτα και εκνευριστικοι οσο δεν παει…

όμορφα πράγματα.

Ωραίος ο Lupin!!!

[SPOILER][SIZE=“5”]ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΛΕΜΕ![/SIZE]

:x

:D[/SPOILER]

πρώτ’απόλλα τομπαίρνεις λίγο ε, λιγάκι. :stuck_out_tongue:

αποκεικαιπερα

Love In Vein
Hatekill
Addiction
Dogshit 8O
Deadlines
Tormentor
Politikil
Pedafly
Rodent 8O
Pro-Test 8O
Morpheus Laughing
Ugli
Assimilate 8O
+
Worlock(πουτανα ολα) 8O8O8O8O8O
Brap

μακαρι οπως και ναχει να ερθουν Ελλαδα καποια στιγμη,ειμασταν καμια 500αρα μεσα στο κλαμπ και ενιωθες λες και ησουν σε ροκγουεηβ με 10000 ατομα…

απο τα highlights ηταν και τα σκηνικα-εφε-κτλ-αναμενομενο λιγο- που τα γαμησαν ολα…ειδικα στη φαση που ‘χειρουργικα’ πισω απο παραβαν εβγαλε την πρωτη μασκα ο Ogre και γεμισε το παραβαν ψευτικο αιμα,το οποιο ‘πηρε’ οποιους στεκοντουσαν μπροστα στη σκηνη με αποτελεσμα να δω ξαφνικα ενα τυπο διπλα μου να κωλοχτυπιεται με τη μουρη λες και του την ειχαν σαπισει στα μπουκετα απο τα ‘αιματα’…

αλλα οκ,πλην τα αναμενομενα γαμηστερα εφεδια, ο Ogre ειχε τρομερη ορεξη και εδωσε κυριολεκτικα σοου επι σκηνης…δεν ξερω αν εφταιγε το κοινο που για τα αγγλικα δεδομενα και το ειδος της συναυλιας το περιμενα σαπιο,αλλα ο τυπος μπηκε στο πανθεον των καλυτερων περφορμερ που εχω δει λαιβ…κυριολεκτικα γυαλιζε το ματι του-οταν φαινοταν δλδ:p ενω σχεδον μπλεχτηκε με το κοινο σε καποια κομματια,τρομερη αλληλεπιδραση…επισης πολλες αγαπες στον Key ο οποιος επαιζε σαν 25χρονος πισω απο τα κονσολια και χτυπιοταν συνεχως…1.30 ωριτσα το ολο λαιβ και δεν μας χαλασε καθολου…

bottom line,ελπιζω να γινει κατι και να ερθουν και προς τα μερη μας καποια στιγμη,ειναι κριμα…οσα ατομα και να μαζευτουμε,θα τα γαμησουμε ολα…σοου και ουσια,μεγαλη εμφανιση…

περιμενουμε και νεο δισκο,αντε να δουμε ποτε θα βγει και αυτος:D

Με αυτά που βλέπω να ανακοινώνονται κατά καιρούς πάντως, δεν το βλέπω απίθανο!
Α, και γαμάτες οι φώτο ρε! Μπράβο!

χμ,τι παιχθηκε τωρα-και ζηταω φωτα βληδινς,φορκμποης κτλ αμα παιζει καμια αλλη πληροφορια…

Χτες εβλεπα Robocop \m/ και σε μια φαση ακουσα ενα κομματι που τραγουδαγε ο Ogre-το οποιο δεν μου θυμησε κατι γνωστο αρχικα απο τα αλμπουμς των Puppy…οπωτε παω soundtrack λιστα μετα σε imdb και δεν εχει πραμα, ομως στο wiki γραφει εν τελη πως το κομματι ηταν συνεργασια του Jourgensen με τον Orge, αποτελεσμα του προτζεκτ τους PTP, κομματι που επαιξε στη ταινια αλλα δεν μπηκε στα κρεντιτς…οπως και ναχει, ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ
http://www.youtube.com/watch?v=ZflAaRrqwIM

αλλο ενα κομματι, αυτη τη φορα με τον αλανιαρη τον Connelly στα φωνητικα, το οποιο βγηκε σαν σινγκλε 2 χρονια μετα, το 1988…
http://www.youtube.com/watch?v=uvSWVcff76k

+
ενα τριτο κομματι, το My favourite things το οποιο δεν το βρηκα με μια γρηγορη ματια στο γιουτουμπ…

ενδιαφερον μου φαινεται ολο το παραπανω, θα ηθελα να δω καποια εξελιξη ισως μιας και το πρωτο ειδικα κομματι γαμει(καλα,οχι τωρα πια εξελιξη αλλα τοτες)…

επισης ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετο με τα παραπανω, κανα νεο για τον καινουριο δισκο μπα ε?