Skrillex

κραξτε χωρις τσιπα.

skrillbomb στον πατο σου.

τον φχαριστιεμαι περισσοτερο απο δεαδμαυ5, αλλα τιποτα σπεσιαλ στην τελικη.

ωραιο work ethic ομως. αψογο βασικα.

Νομίστερε, εγώ πριν σε κράξω θέλω να σε ρωτήσω, επειδή άκουσα ένα κομμάτι, τί ακριβώς σ’ αρέσει σ’ αυτό το… χμμμ… δεν ξέρω και πώς να το πω… “πράγμα” τέλος πάντων. Δεν είναι προβοκατόρικη ερώτηση πάντως, ε, είμαι πραγματικά περίεργος, γιατί εσύ όταν ακούς κάτι συνήθως ξέρεις τί κάνεις.

Πέρσι πήγα σε set του με παρέα χωρίς να 'χω ιδέα ποιος είναι και ήταν και γαμώ.

σε αντιθεση με αλλους που βαζουν τα τρανζιστορ να σκαναρουν τυχαια τα εφεμ και ο,τι πιασουν

Διακρίνω ένα παράπονο, Γιασονάκο;

WOB WOB WOB WOB

Dunno what that means

Πάντως επειδή είσαι και γκρινιάρης, εννοούσα ότι απλά εμπιστεύομαι το κριτήριο του Νομίστερου, τίποτα παραπάνω.

Eνω μαρεσει Dubstep, τον Skrillex δε τον πολυ γουσταρω. Ειναι λιγο μαινστρεαμ και σοφτ.
Προτιμω zeds dead, mt eden , black sun empire. Αν και το τραγουδι με τους Korn μαρεσε πολυ.

indeed

Ο τύπος δεν είναι καθόλου του γούστου μου μουσικά και με απωθεί εμφανισιακά. Είναι νερντ, φλώρος, ασέξουαλ, άσχημος, κοντός, άχρωμος και άοσμος. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι πολύ ταλαντούχος:

Το βρίσκω τουλάχιστον καταπληκτικό, ειδικά από τη στιγμή που θα μπορούσε εύκολα να διασκευαστεί σε πολλά μοτίβα, ακόμα και μέταλ. Το βίντεο είναι τέλειο και πραγματικά μπροστά (οι Korn δεν είναι χαζοί, σε αυτό συμφωνούμε όλοι φαντάζομαι). Τo επαγγελματικό επίπεδο του εν λόγω μαλακισμένου είναι κάτι που δε φτάνουν πολλοί και το ταλέντο του περισσεύει. Respect.

λοιπον πουστη, τι ειναι το δεαδμαυ5;

σχεδον συμφωνω με DeKay. γρακχε το scary monsters and nice sprites και τα επτακοσια ρεμιξ του ειναι σκατα, τα υπολοιπα ειναι καρακιτσαρια και γραφικα με μπρεηκς που περιμενεις, [I]αλλά[/I].

on topic
δεν μ αρεσουν καθολου οι βασεις τους ειναι αρκετα κιτς προτιμω πιο μινιμαλ βασεις στη νταμπστεπ

το νεο EP ειναι εκει εξω αν ενδιαφερει κανεναν.

εχει και κομματι μαζι με τους “doors”

Ξέχασες τα καβλόσπυρα…

μετανοειτε ρε!
οκ το δέχομαι αν δεν έχετε καμία σχέση με πριονομουσική να μην σας αρέσει!
αλλά ο ανθρωπος ειναι ταλενταρα και κανει παπαδες!

παντως ετσι πιο ωραια μουσικη εβγαζε. (πολυ κλαψομουνικο αλλα η μουσικη ειναι σχετικα καλη) (ο σκριλλεξ ειναι ο τραγουδιστης)