Slash - Slash

Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλό album ,και όντως αν εξαιρέσεις κανα δυο τραγούδια όλα τα άλλα είναι γαμηστερά .
Προσωπικά γουστάρω το doctor alibi (LEMMY IS GOD),
το Crucify the dead (α,ρε Ozzy βρές έναν παλιομοδίτη ροκά να σου γράψει τραγούδια και άσε τα σύγχρονα για άλλους),
το nothing to say ,που heavymetal-ίζει κάργα
και το instrumental με τον Duff και τον Grohl ,φοβερό solo.
Πάντως απο τα album με συνεργασίες είναι απο τα καλύτερα που έχω ακούσει , έχω όμως την εντύπωση ότι o Slash για να αναδεικνύει το τεράστιο ταλέντο του ,χρειάζεται και ισάξιους με αυτόν μουσικούς .
Το λέω διότι με τα 2 προηγούμενα προσωπικά album πέρα απο τρία , άντε τέσσερα τραγούδια δεν ξεχωρίζεις κάτι.
Για τα Velvet Revolver δεν το συζητάω ,δεν ήταν του γούστου μου ,αν ήταν λιγότερο ‘‘γυαλισμένα’’ και περισσότερο ‘‘βρώμικα’’ ίσως.

Eννοεις τους Slash’s Snakepit προφανως…

Παντως ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει απο την χρυση εποχη των GN’R…
Ωστοσο τεραστιο RESPECT σε μια συμμετοχη του το 2003 στην τραγουδιστρια Elan - Street Child οπου απλα δειχνει ποσο τεραστιος κιθαριστας, καθως χτυπαει σαν σφαιρα στην καρδια σου και σε διαλυει.:bow2:

Ακριβώς, και αν το It’s five o’clock somewhere έχει τον ύμνο Beggars & Hangers-On ,το δεύτερο είναι πιο αλήτικο και γκαζιάρικο ,αλλά εγώ δεν ξεχώρισα κάποιο κομμάτι ιδιαίτερα.

τι κομματάρα

:thumbup:

Προσεγμενο και ποιοτικο album οπως μας εχει συνηθισει ο Slash εξάλλου…ξεχωριζω τα κομμάτια με τις συμμετοχες των Ian Αstbury, Ozzy (κομματαρα) και Myles Kennedy

Ποσο μοναδικος ειναι ο Slash, σε καθηλωνει με οτι κι αν παιξει…:bow2:

Το Watch This απλα αριστουργηματικο!!! Και live τα σπαει!!!:respect:

Με τον Slash εχει πλακα το εξης,η σχεση που εχει ο Axl με τα media ο Slash ειναι ακριβως το αντιθετο,πραγματικα απορω πως δεν εχει βαρεθει να δινει καθε τρεις κ λιγο συνεντευξεις αυτος ο ανθρωπος,σε περιοδικα,σε ραδιοφωνικους σταθμους,σε διαφορα shows,σε οτι θες.:lol: Και τον ρωτανε συνεχεια τα ιδια πραγματα,GNR reunion κλασσικα,για το καπελο,για τον frontman που ακομα ψαχνουν για τους VR κλπ.

Δλδ πηγαινεις σε κανενα site να δεις τπτ νεα και καθε 2-3 μερες δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεις ενα "SLASH Interviewed by Χ ,Ψ "#-o:lol:

βγηκε καινουρια εκδοση , και για οποιον δεν ειχε παρει την αρχικη ειναι μια χαρα…

[B]Disc: 1[/B]

1. Ghost (feat Ian Astbury)
  2. Crucify The Dead (feat Ozzy Osbourne)
  3. Beautiful Dangerous (feat Fergie)
  4. Back From Cali (feat Myles Kennedy)
  5. Promise (feat Chris Cornell)
  6. By The Sword (Andrew Stockdale)
  7. Gotten (feat Adam Levine)
  8. Doctor Alibi (feat Lemmy)
  9. Watch This (feat Dave Grohl/Duff McKagan)
  10. I Hold On (feat Kid Rock)
  11. Nothing To Say (feat M Shadows)
  12. Starlight (feat Myles Kenendy)
  13. Saint Is A Sinner Too (feat Rocco De Luca)
  14. We’re All Gonna Die (feat Iggy Pop)
    [B]15. Back From Cali (Live Acoustic)*
  15. Fall To Pieces (Live Acoustic)*
  16. Sweet Child O’Mine (Live Acoustic)*[/B]
    [B]Disc: 2[/B]
  17. Making Of The Album documentary
  18. Back From Cali (Live At The Roxy)
  19. ByThe Sword (promo video)
  20. By The Sword ? Behind The Scenes (documentary)
  21. Starlight (Live From MTV Classic Launch)
  22. Mean Bone (Live From MTV Classic Launch)
  23. Track by track interview with Slash
  24. Back From Cali (feat Myles Kennedy) (promo video)
  25. Beautiful Dangerous (feat Fergie) (promo video)

Το μαλάκα, πάλι δεν έβαλε το Baby Can’t Drive :-k.

όντως τί γίνεται με αυτό το κομμάτι δεν θα μπεί ποτέ σε άλμπουμ;