Slash - Slash

Εξαιρετικη κριτκη, οπως αξιζει να ειναι στον τελευταιο μεγαλο ροκ θρυλο της κιθαρας.:wink:

Συγνωμη που δεν γνωριζω αλλα ποιος Rocking Editor ειναι ο Χρηστος?

Ο Nihilist!

thanx στους από πάνω

:lol::lol::lol:

Nα΄σαι καλα Χρηστο (Οutshined)!!!:wink:

Μετά απο κάποιες μέρες ακροάσεων ο δίσκος γενικά μου άρεσε. Το τραγούδι με την fergie μια χαρά το βρήκα δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε μερικοί με την κυριά. Πολύ καλό το bonus με iggy pop καθώς και τα δύο του myles kennedy. Μια χαρούλα και του shadows ( βασικά μέτριο αλλά είμαι fanboys) και περιέργως μου άρεσε και αυτό με τον kid rock. Βέβαια με τόσες συνεργάσιες και το βάρος που έχουν κάποιες συνεργασίες ίσως να περίμενα και περισσότερα (βέβαια μετά το αστείο που λεγόταν velvet revolver πάλι καλά να λέμε)

To Contraband ήταν δισκάρα και να σκάσετε! 8)

καλά μακράν το Beautiful Dangerous είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου…ο Slash είναι θεός και η Fergie το΄χει αφάνταστα…ανεβαστικότατο και πολύ σέξυ…

πισω στο θεμα…

τις τελευταιες ημερες εχω φαει ενα κολλημα με το promise me. αν και κατι απλο, με οχι απολυτα ροκ υφος, εχει κατι το ιδιαιτερο (τουλαχιστον για μενα).

Kαι σε live εκτελεση τα σπαει!!!8)

τελικα το περιοδικο κυκλοφορησε??

Ναι ρε παιδια αν το πηρε καποιος ας ενημερωσει…

Αν εννοείτε το Classic Rock με το CD του Slash, το είχα παραγγείλει για ένα φίλο από US μέσω ebay και το παρέλαβα 2-3 βδομάδες μετά το Πάσχα αν θυμάμαι καλά.

Θυμασαι περιπου ποσο σου κοστισε?:-k

21 λίρες Αγγλίας δηλαδή περίπου 25?

Οπως ειπε ο ozzy τα lyrics του Crucify the dead αναφερονται στον Axl,ασχετως αν ο slash εμμεσως δεν το παραδεχεται.

OZZY Says ‘Crucify The Dead’ Lyrics Are What He Would Say To AXL ROSE If He Were SLASH

“Slash sent me the music of it and I worked on the melody and some lyrics for him and what I did with the lyrics, I thought, what’s always gotten me about the GUNS N’ ROSES guys and I say to Slash all the time, ‘Do you realize what you guys did? You’ll never understand. You guys could’ve been the next ROLLING STONES, the next superband,’” Ozzy said. "And what I wrote in the song, ‘Crucify The Dead’, is if I were Slash, what I would send in a message to Axl.

“I’ve never met Axl but I would be pissed off and the lyrics are about that.”

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140820

:p:p

Thanks!!!

Τελικα στην Ελλαδα κυκλοφορησε?:-k

δεν εχω ψαξει ακομα αν εχει κυκλοφορισει.παντως το κατεβασα και οι εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες!αρχικα βεβαια ξενερωσα με κατιι συνεργασιες σε στυλ fergie και kid rock,αλλα με καμποσα ακουσματα μου αρεσαν παρα πολυ.ο slash αποδεικνυει οτι ηταν το βασικο συστατικο που εκανε τους GnR τεραστιους!

με άφησε τόσο αδιάφορο όσο και το τελευταίο πόνημα του Axl. Τελικά αυτοί οι δύο όσο ήταν μαζί δημιουργούσαν φοβερή χημεία, χωριστά δείχνουν εντελώς ανίκανοι…

Εγω παλι το τελευταιο πονημα του αξλ το γουσταρα παρα πολυ.:smiley:

αιντε να δουμε τι εχει να μας πει κ ο Σλας8)

Και εκατομμυρια αλλοι επισης.:wink::smiley:

Νέο video

Back From Cali

http://awe.sm/59FxW