SLAVEATGOD Feat. Jon Howard (Threat Signal) release Show w/United highlights/DTL/bree

SLAVEATGOD Feat. Jon Howard (Threat Signal) release Show w/United highlights/DTL/breed the trails

Η Trailblazer Records περήφανα παρουσιάζει:
SLAVEATGOD ? ?The Skyline Fission? live release party
Η μακρόχρονη αναμονή για το ?The Skyline Fission? των Ελλήνων progressive/ djent metallers SlavEATgoD έφτασε επιτέλους στο τέλος της.
Ηχογραφημένο στα Αθηναϊκά Growl Studios (ιδιοκτησίας του κιθαρίστα της μπάντας, Chris Nanos) και μιξαρισμένο/ μαστεραρισμένο στα Woodward Avenue Studios στο Ontario του Καναδά από τον vocalist της κυκλοφορίας, Jon Howard (επίσης μέλος των Threat Signal), το ?The Skyline Fission? μοιάζει να αποτελεί μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες κυκλοφορίες του χώρου για το 2014.
Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του έτους από την νεοσύστατη No Regrets Records, θυγατρική της επίσης Ελληνικής No Remorse Records, υπεύθυνης για την κυκλοφορία πολλών ποιοτικών classic και traditional metal κυκλοφοριών τα τελευταία χρόνια, η οποία πραγματοποιεί με αυτήν και άλλες κυκλοφορίες ένα άνοιγμα στον ακραίο metal χώρο.
Το ?The Skyline Fission? αποτελεί μία προοδευτική προσέγγιση σε όλα όσα δίδαξαν οι πρωτεργάτες του ήχου Messhuggah αλλά και στον απόηχο όλων των ακραίων metal ιδιωμάτων που άνθισαν στις τελευταίες δεκαετίες, όντας χαώδες μα ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό και μαθηματικά ακριβές.
Οι SlavEATgoD με την παρουσία του Καναδού Jon Howard πίσω από το μικρόφωνο, θα μας παρουσιάσουν την Κυριακή 9 Μαρτίου το πλήρες υλικό του ?The Skyline Fission?, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και σε μορφή CD για όποιον από τους παρευρισκομένους θέλουν να το αποκτήσουν.
Την βραδιά θα ανοίξουν οι local heroes UNITED HIGHTLIGHTS, DREAMS TO LET και BREED THE TRAILS, γνωστοί όλοι τους για τον πανικό που προκαλούν στις ζωντανές εμφανίσεις του, ζεσταίνοντας το κλίμα για τους headliners αλλά και εκπροσωπώντας το metalcore ιδίωμα, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!
SlavEATgoD lineup:
? Jon Howard ? vocals
? CRS ? guitars
? Sinnik Al ? lead guitars
? Stelios Nanos ? bass, keys
? Joni Moas ? drums

SlavEATgoD discography:
? ?SlavEATgoD? EP (self financed, 2008)
? ?Blank Core Inn? (self financed, 2009)
? ?The Skyline Fission? (No Regrets, 2014)
Links:
? SLAVEATGOD: www.facebook.com/SlavEATgoD
? UNITED HIGHLIGHTS: www.facebook.com/pages/United-Highlights
? DREAMS TO LET: www.facebook.com/dreamstolet
? BREED THE TRAILS: www.facebook.com/pages/Breed-The-Trails


http://www.youtube.com/watch?v=-St894GYZdU