Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Βασικα στη πουτσα μας οι Σλεηερ ετσι οπως εχουν γινει. ;p Εχει Down, και εκατο ευρω να ειχε το εισιτηριο εγω θα τα δινα να σας πω την αληθεια. Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως δε μπορεσω λογω ημερομηνιας, κατα τ αλλα δφγφδγδη και κουβαδες.

Δεν είναι Ντάουν χωρίς Ρεξμπράουν :!:

Τι λες ρε αμπαλιδη. ;p Αν και για μενα ο Ρεξ ειναι οντως ο κανονικος μπασιστας τους.

Ρεξ μπράουν και ας κάνει κοκοράκια η φωνή του ανσέλμου.

Spot on. Εγώ για τους Down πήρα εισιτήριο.

Εγώ για τους T.B.A. :!:

Ευχαριστούμε :oops:

πρέπει να παίζουν γαμώ αυτοί…

Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί όλο ανακοινώνονται και πάντα τους τρώει την θέση άλλη μπάντα… πολύ γκαντέμικο συγκρότημα…

Φέρτε IMMORTAL να γουστάρουμε, λέμε!

Νομιζω οτι οι απαιτησεις σου ειναι πολυ υψηλες,αλλα εαν τους φερνανε και αυτους μαζι…ε ρε γλεντια…!
Τελικα ρε παιδες εχουμε μαθει το τελικο line up απο Slayer? Ο Dave θα ερθει τελικα εδω ή οχι?

εγω ακομα δεν παιρνω εισητηριο.αν δε δω τελικα line up.μπαντες κτλ.εχω δει slayer το 05-10 και down το 09.οποτε στο τελος θα αποφασισω αν θα παω.

Εμενα κατι μου βρωμαει για Testament, εχω ακουσει απο πολλες πηγες οτι το εψαχναν να τους φερουν φετος. Μακαρι, θα ειναι καυλα να προστεθουν και οι Testament, δεν θα μεινεις σβερκος χαλαρος…

King Diamond ίσως…:-k

Δε νομίζω να χάλαγαν κανένα και οι D.R.I.

Αν κολλησουν και Testament μαζι μαλλον το κοβω να χυνω μεχρι το 2025.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ! :!:

Εχμμμ δεν νομιζω να χαλουσε κανεναν να ερθει ενα απο τα προαναφερθεντα συγκροτηματα Testament,DRI & King Diamond. Για φανταστειτε να τα φερουν ολα…χαχχαχαχαχα καλο ε? Αντε να δουμε,ειμαστε στην αναμονη για τα υπολοιπα. Παντα ελπιζουμε στο καλυτερο.

Αρκεί όποιος έρθει, να παίξει κάτω από τους Down. Φτάνει που θα τους δούμε πριν το προσωπικό όχημα του βλαχο-Kerry, ας μην πάνε και πιο νωρίς στο billing.

Πλακα πλακα οσο κι αν δεν μ αρεσει να το παραδεχομαι, ψιλοθεωρω πως απ οταν ανελαβε ο Kerry οι Slayer εχουν παρει τη κατω βολτα. Συνθετικα και μονο να το δεις, God Hates Us All 70% Hanneman, 30% King, στο επομενο τα ποσοστα αντιστροφα και η ποιοτητα μιση. Και live εχουν πεσει τρομερα μετα το 05 αλλα ειναι και η ηλικια στη μεση…