Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Kai h ygeia tou Araya einai, o opoios exei ginei sanida kai den mporei na kounhsei to sberko tou.

Sygnwmh gia ta greeklish, alla exei ena problhma to plhktrologio mou me ta ellhnika ayth th stigmh, mou grafei ola ta grammata dipla.

Εγώ γιατί νόμιζα ότι οι σλειερ πήραν την κάτω βόλτα όταν υπέγραψαν στην Ντεφ Τζαμ και τις παραγωγές τις ανέλαβε ο ρικ ρουμπιν;

Εννοείται ότι οι SLAYER είναι μέχρι “Hell Awaits”, απορώ ποιος ακούει τα υπόλοιπα…

Αν και ξέρω βλέποντας τα τελευταια live οτι οι Down θα μας πετάξουν στη μάπα το Nola (και καλά θα κάνουν) θα με έψηνε η ιδέα να έλεγαν και 3-4 δυναμίτες απο το 3. Άντε και τα the seed και dog tired απο το 2

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

και οχι new orlenas ?

Εχει παρει κανεις προσφατα εισητηριο μηπως υπαρχουν τα 30αρια ;;

Reign in Blood και South of Heaven δεν;

Το αυτο…

Γιατι ρε παιδια; Εμενα μου αρεσουν πολυ και τα Seasons… κ Divine…

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ε, εννοειται πως οι Slayer ειναι μεχρι τα τρια πρωτα (αυστηρα). Και οταν λεω τα τρια πρωτα, εννοω ασφαλως Show No Mercy, Hell Awaits και το EP, Haunting the Chapel. Μετα εγιναν εμπορικο μεταλ για κομμωτριες.

Είσαι trve kvlt αδερφέ. Μπράβο.

Σορρυ αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι καλτακηδες. Και πρωτοκαλτακηδες ενιοτε (πλεονασμος).

Τραγικός.

Δεν καταλαβαινω γιατι θυμωνεις, φιλε μου. Εσυ θεωρεις πως οι Slayer υπαρχουν και παραπερα απ το Hell Awaits, για μενα σταματησαν εκει. Δεν πρεπει σωνει και καλα οι αποψεις μας να συγκλινουν, δεξου και μια διαφορετικη αποψη.

Δεκτή η άποψή σου ότι τελειώνουν οι slayer στο hell awaits, αλλά όταν αποκαλείς άλμπουμς όπως Reign in Blood, South of Heaven, Seasons in the abyss εμπορικό μέταλ, με λόγια αποκαλείς ένα γιγάντιο ποσοστό του μέταλ εμπορικό, συγνώμη αλλά είσαι η απεικόνιση ενός elitist. Τέλος συζήτησης.

Εν συγκρισει με τα προηγουμενα; Προφανως και ειναι εμπορικα, φιλε μου. Προσπερνωντας τι μερα εχουμε σημερα παντως, οντως η χρυση περιοδος των Slayer για μενα ειναι μεχρι και το Hell Awaits. Και μη σου πω οτι πλεον ακουω συχνοτερα τους δισκους του Bostaph απ οτιδηποτε εκαναν εκ τοτε.

Περνάς παρατεταμένη περίοδο αμπαλίασης, τό 'χουμε καταλάβει.

Αν υπαρχει καποια αμπαλιαση αυτη ειναι στο οτι γουσταρω τοσο τη Μποσταφικη γαυριλα καθοτι Παναθηναικος.

Ναι… σου ξανά λέω δεκτή η άποψή σου ότι τελειώνουν στο hell awaits και ότι ήταν η χρυσή τους περίοδο, άποψή σου. Εμπορικό μεταλ είναι nu metal, metalcore κ.τ.λ…(υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά για κανέναν λόγο ιστορικά άλμπουμ όπως το Reign in Blood και έπειτα.
[SIZE=“5”]Γνώμη μου.[/SIZE]

Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν τρολλάρουν :stuck_out_tongue: