Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Ο Μπόσταφ ήταν και είναι Παοκτσής
Κι εσύ λαέ του Ντέηβ, να πας να…

:!:

Για μενα οι Slayer ηταν,ειναι και θα ειναι ενα απο τα κορυφαια thrash συγκροτηματα ολων των εποχων, απο τον 1ο εως τον τελευταιο τους δισκο. Ολα τα μεγαλα συγκροτηματα εχουν περασει περιοδους που εχουν βγαλει δισκους που σιγουρα δεν ειναι ισαξιοι με τους πρωτους. Μην ξεχναμε οτι η ιστορια των Slayer ξεκινα απο τα 80’ς που σημαινει τεραστια διαφορα με το σημερα οσων αφορα τα ακουσματα του κοσμου και την εξελιξη της μουσικης. Σιγουρα υστερα απο 3-4 κορυφαια αλμπουμ βγαινουν και καποια πιο εμπορικα,γιατι τι να κανουμε, ετσι ειναι οι εποχες.
Σε καμια περιπτωση δεν θα συμφωνησω με τον φιλο οτι Slayer ηταν μεχρι το Hell Awaits, γιατι δισκαρες οπως South Of Heaven, Reign in Blood, Divine intervention δεν μπορεις να τις παραβλεψεις. Ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε ακομα και γι’αυτο. Μουσικη ειναι μαγκες,οποιος γουσταρει γουσταρει.
Περιμενω να τους δω σαν τρελος, αν και τους εχω ξαναδει αλλες 3 φορες.

Γουστα ειναι αυτα, εμενα μου αρεσουν σχεδον ολα τα αλμπουμ τους. Δεν μου αρεσει μονο το Diabolus In Musica και δεν θα ακουσω συχνα το Undisputed Attitude (αν και αυτο ειναι αλμπουμ διασκευων με μια Slayer επιστρωση). Τα πρωτα 5 μαζι με το EP 6 ειναι αντικειμενικα τα καλυτερα τους δηλαδη η περιοδος 83-90, ο,τι εβγαζαν τοτε ηταν ακρως επιδραστικο για ολο το ακραιο metal. Προσωπικα η 3αδα Reign In Blood, South Of Heaven και Seasons In The Abyss, που ειναι και ο αγαπημενος μου δισκος Slayer, ειναι οι κορυφαιες στιγμες τους και τι δεν θα εδινα να τους εβλεπα live το 1990 στο Clash Of The Titans tour…

ΠΑΟΚΑΡΑ ηταν ο Quorthon (γιατι απο βορρα εννοειται πως Παοκ στηριζουμε). Αντε μη βγαλω τα αποδεικτικα στοιχεια.

Αν αυτοι το καλοκαιρι ειναι οι Slayer,εγω ειμαι ο Βασιλιας Διαμαντης…

http://www.metalsucks.net/2013/04/01/breaking-tom-araya-to-sit-out-slayers-summer-tour-leaving-kerry-king-as-sole-original-member-jason-newsted-announced-as-temporary-replacement/

Cover-band Slayer θα δουμε το καλοκαιρι…

Εδιτ: ΝΤΡΟΠΗ, πόσο πιο χαμηλά ο Κερρυ πλέον :!:

εξυπνο πρωταπριλιατικο παντως

Μας εδωσες 8)

ε νταξει ειναι too much για να το πιστεψει καποιος, ειδικα οταν λενε οτι ο Νιουστεντ θα αντικαταστησει τον Αραγια :Ρ

Αλλα το στησαν ωραια, χρησιμοποιησαν και το γνωστο προβλημα του Αραγια, απο τα λιγα εξυπνα πρωταπριλιατικα που βγηκαν.

“As a result, all of Newsted?s upcoming tour dates have been postponed until further notice, to the disappointment, I?m sure, of [U]tens of people[/U].”

πωπω καρφί…κρίμα ρε για τον Jason! [-X

αστείο ξε-αστείο, πιστεύω σαν lineup υπό άλλο όνομα, θα γ@μ@γε…

Ως τι; Ως σύμπραξη κάποιων φτασμένων μουσικών, ναι. Αλλά αν περίμενες να γράψουν κάτι καλό αυτοί, θα περίμενες πολύ…

γκουχ γκουχ

Έγραφε κιόλας ο Jasonic;

Ολα τα μπαςς τρακς δικα του ειναι, και βασικα εχει τις καλυτερες μπασσογραμμες σε δισκο των Voivod. Ειναι σα ν ακους δευτερη κιθαρα να παιζει.

Και αυτό το λες για καλό;
Καταλαβαίνω οτι θες να δείξεις οτι γαμεί στο συγκεκριμένο δίσκο, αλλά η έκφρασή σου ήταν μια αηδία και μισή! No offence ε…

Οχι, γενικα δε μ αρεσει το μπασο στους παλιους δισκους. Βασικα οχι δε μ αρεσει, δεν εχει κατι το αξιομνημονευτο κατα τη γνωμη μου. Ακομα και τον Ερικ Φορρεστ τον θεωρω πολυ καλυτερο μπασιστα για τους Βοηβοντ, η πραγματικη δυναμη του Μπλακυ φαινεται στα λαιβ περισσοτερο.

Ανακοινώσεις αύριο!! :slight_smile:

Εκτος απο slayer και down ξερει κανεις αν θα ανακοινωθουν και αλλα ονοματα?

αυτό…