κάποιος ξεφτιλίστηκε …
:lol: μαλάκα πνίγηκα
αποστολε όταν λες 1-2 μπάντες, και οι 2 ελληνικές?
Εαν εκανε το ιδιο φεστιβαλ μια αλλη εταιρεια (ονοματα δεν λεμε) …τι θα λεγαμε;
Slayer- με τα 2/4 δεν ειναι slayer κτλ…
Kvelertak -τους ειδαμε ενα χρονο πριν
RC- Ελληνικη μπαντα
Down-το μονο “φρεσκο” ονομα (για Ελλαδα παντα).
Δεν υπερασπιζομαι καμια εταιρεια , ισα ισα που ειναι καλο να υπαρχει “ανταγωνισμος” απλα το αναφερω σαν σκεψη
για εμάς που δεν τους είδαμε επειδή ήταν support στους Megadeth…
επίσης η άλλη εταιρεία δεν θα είχε επουδενί αυτή τη τιμή στο εισιτήριο αν έκανε αυτό το φεστιβάλ…
Μπροστά στην ανυπαρξία άλλου σοβαρού φεστιβαλ αυτό φαντάζει ιδανικό και κυρίως λόγο και της χαμηλής τιμής.
Όποια μπάντα και να έφερναν πάλι θα υπήρχαν αυτοί που γουστάρουν και αυτοί που γκρινιάζουν Πιστεύω οτι οι διοργανωτές σε όλα τα μεγάλα λάιβ φέρνουν στανταράκια,ονόματα που θα βγάλουν τα λεφτά τους και δεν θα μπεί μέσα η εταιρεία,ειδικά σε τέτοιες εποχές,αλλιώς καταστράφηκαν.
Μια χαρά μου φαινεται εμένα,αν και τις έχω δεί απο μια φορά όλες αυτές τις μπάντες,λογικα θα τιμήσουμε,αν το επιτρέψει και η τσέπη μας!
εάν έκανε το ίδιο φεστιβάλ μία άλλη εταιρεία θα επρεπε να τρεχουμε στου διαολου την μανα, το εισιτήριο πιθανότατα να ήταν το διπλάσιο
slayer-οταν ανακοινωθηκε το ονομα εκεινη την περιοδο ξεκινησαν τα προβληματα
kvelertak-περσυ τους ειδατε με megadeth με 30 ευρω εισιτηριο, προσωπικα δεν πηγα γιατι δεν μ’ αρεσουν ιδιαιτερα οι megadeth και οσους ξερω που δεν πηγαν ηταν αυτος ο λογος
για rc και down συμφωνω
Αν μου πεις ένα φεστιβαλ που έχει κάνει η “άλλη” εταιρία με 30 ευρώ εισητίριο και με ονόματα ίδιου βεληνεκούς θα πω ότι έχεις δίκιο
Αναλογικα το Rockwave , χωρις βεβαια να εχουν ανακοινωθει τα ονοματα , βγαινει και φτηνοτερο:p
Που εισαι King να κραξεις λιγο!!! ( με αφορμη μια γνωστη μας ιστορια )
Έχουν μείνει [B]500[/B] εισιτήρια των 30 ευρώ στα γνωστά σημεία προπώλησης.
Περισσότερες πληροφορίες για το Heavy By The Sea θα ανακοινωθούν σύντομα.Εισιτήρια:
30 ευρώ (τα πρώτα [B]2000 [/B]εισιτήρια) και 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public.
40 ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού την ημέρα της συναυλίας.
Μονο 1500 ατομα εχουν παρει ticket
Αρα οταν μαθουμε οτι τελειωσαν τα εισιτηρια των 30 Ε θα ξερουμε οτι παμε για 2000 κοσμο και βλεπουμε
χωρίς τις βενζίνες και τα διόδια ή τα εισιτήρια του τρένου
Τς τς τς πολυ μυστηκοπαθεια ρε παιδια.΄
Εγω θα το πω. ΒΛΕΠΕ DIDI ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
Εμενα δεν με χαλανει καθολου ουτε οι Slayer που εχω δει,εχω ξαναδει,θα ξαναδω και θελω να ξαναδω, ουτε οι Down που δεν εχω δει, ουτε οι RC που ειναι το κορυφαιο Ελληνικο συγκροτημα και παγκοσμιως γνωστο στο μεταλ κοινο ( εξω κανουν κρα να τους δουν και εμας μας χαλανε??? ) αλλα και ουτε οι Kvelertak που παρολο που δεν τους ακουω, παρολο που τους ειδα περσυ με MEgadeth ,δεν θα με χαλουσε να τους ξαναδω πισω πισω με μπυριτσα και να γουσταρω. 30?/35? για αυτα + οτι αλλο ανακοινωθει,δεν με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ…ακουτε ντιντιδες???
Στο Rockwave του 2009 όπου είχαν ξαναέρθει οι Down, έβγαινε 30 ευρώ την ημέρα το εισιτήριο αν έπαιρνες τετραήμερο. Βέβαια, το σκάνδαλο έγινε την προηγούμενη μέρα από τους Down από τη “συγκεκριμένη εταιρία” :lol:, που ακύρωσαν τη συναυλία Motley Crue με το έτσι θέλω λόγω χαμηλής προπώλησης.
θεωρείς πως πολλοί από αυτούς που ήθελαν να δουν Down και Crue Θα έπαιρναν τετραήμερο για να δουν και duffy, Killers και Placebo?
Δεν νομιζω οτι εχω παει σε συναυλια της Detox οποτε δεν μπορω να την κρινω.
Η τιμη του εισητηριου ειναι υπερκομπλε παντως.35 ευρω προπωληση μονο και μονο
για Slayer ειναι λιγα.Με Down & RC ειναι υπερκομπλε.
Η Didi με το TerraVibe εβαλε ενα μεγαλο στοιχημα,αλλα ας προσεχε.
Εγω εκει περα δεν ξαναπαταω.Βγαλε τα εξοδα να πας και να ερθεις,εχεις εξωφρενικες
τιμες εισητηριου για εναν χωρο ο οποιος ειναι καλος και βολικος μονο στο φαινεσθαι.
Η τιμη ενος εισητηριου ειναι σχετικη για τους περισσοτερους.35 ευρω για καποιο λαηβ
ειναι πολλα για καποιον λιγα για καποιον αλλον.Το ζητημα ειναι αν στο τελος του λαηβ
εισαι ευχαριστημενος με την ολη διοργανωση.
Νταξ… μαζι και με Kvelertak ειναι το πλεον ΜΑΣΤ.
το κακό με τη DIDI είναι ότι δεν εξελίχθηκε. όταν κάνεις ένα φεστιβάλ εκτος πολης, δεν το κρατάς στα στερεότυπα μιας περασμένης 10ετίας. Σε όλα τα φεστιβαλ του εξωτερικού δεν πας μόνο για τους καλλιτέχνες. Αυτά πληρώνει ο κύριος. Τον πρόσκαιρο “πλουτισμό”. Αν και αρχικά δεν ψηνόμουν, τώρα το βλέπω με διαφορετικό μάτι. Και ΝΑΙ, η προσθήκη 2 συγκροτημάτων μεσαίου προς μεγάλου βεληνεκούς αλλάζει τα πράγματα.
Να κολλήσουν κάπου και τους Amon Amarth να γίνει της πουτάνας [-o<
καλα μεγαλε,εσυ εχεις ξεφυγει μου φαινεται…
Ας κολησουν μαζι με τους Amon Amarth και Dimmu Borgir να λιωσουμε εντελως,παντελως…
Έχω την εντύπωση ότι θα είναι ελληνικές αλλά δεν παίρνω και όρκο! Έχει βαλθεί να μας τρελάνει η detox