Ε, καινούριο άλμπουμ βγάζουν, το καλοκαίρι θα οργώσουν τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, στην ελλάδα έρχονται εύκολα, οπότε γιατί να μην τους δούμε και εδώ;; :roll:
edit: μαλακία, τελη Ιουνίου- αρχές Ιουλίου θα είναι αμερίκη. γαμώτο
Ε, καινούριο άλμπουμ βγάζουν, το καλοκαίρι θα οργώσουν τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, στην ελλάδα έρχονται εύκολα, οπότε γιατί να μην τους δούμε και εδώ;; :roll:
edit: μαλακία, τελη Ιουνίου- αρχές Ιουλίου θα είναι αμερίκη. γαμώτο
Αφού θα έρθει που θα έρθει ο Holt, το πιο εύκολο είναι να φέρουν και τους υπόλοιπους Exodus
Ναι, εγώ είχα πάρει τετραήμερο :). Προφανώς για να υπάρχουν, κάπου απευθύνονταν. Μια χαρά θα ήταν εκείνο το Rockwave αν είχε γίνει κανονικά. Κι ας είχε …Slipknot.
Δεν ξέρω αν θα λιώσουμε εμείς, το make up των Dimmu Borgir θα λιώσει σίγουρα πάντως με τα 35άρια που θα έχει τον Ιούλιο :lol::lol:.
εγω παντως με τιποτα Nightstalker δε θα χαλιομουν 8)
Καλη και η προσθηκη των Kvelertak τους οποιους ειχα προλαβει ελαχιστα σαν support στους Megadeth. Οντως παντως μιλαμε για value for money, αυτα τα 4 συγκροτηματα με 30 ή 35 ευρω, ενω προπερσι π.χ. ειδα W.A.S.P. με 30 ευρω στο Fuzz και επαιξαν και μονο 1 ωρα… Μπραβο στην Detox, θα ειναι κριμα να μην μαζευτει κοσμος σε αυτο το live. Για τα υπολοιπα ονοματα που θα ανακοινωθουν το κοβω να ειναι ελληνικες μπαντες. Αλλα παντα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι φετος επαιζε πολυ δυνατα για Testament…
Δε θα τιμήσω λόγω του ότι μάλλον δε θα βρίσκομαι αθήνα συν του ότι δεν ακούω ούτε slayer ούτε down αλλά ένα μεγάλο μπράβο στη detox για αυτό το φεστιβάλ με αυτές τις τιμές… ξεφτιίστε και άλλο την ντίντι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!
Amon Amarth θα τους δούμε όπως πρέπει (ελπίζω και εύχομαι) σε κλειστό χώρο με φουλ σετλιστ και με τη νέα δισκάρα να τσακίζει κόκαλα όπως φαίνεται… Πραγματικά ελπίζω να μη σκάσουν σε κανένα φεστιβάλ…
rockwave 2011: prodigy,kyuss,monster magnet,gogol,flogging molly,therapy? k.a
28e!!!
ναι, και επαναλαμβάνω, χωρίς τις βενζίνες και τα διόδια (ένα 20-ρικο σιγουράκι). Επίσης, προσωπικά, αν και Kyuss, MM και Flogging Molly είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα δεν τα θεωρώ ίδιου βεληνεκούς με Slayer-Down.
Αν ειναι να χωθουν λογω hype παιζει να ερθουν εδω οι Ghost η το πολυ πολυ σε κανα ροκγουεηβ;Τι λετε;
παμε μωρη
ξέρει κανείς τι παίζει με τα εισιτήρια? υπάρχουν ακόμα?
Εννοειται οτι υπαρχουν,μην αγχωνεσαι δεν παιζει να γινει sold out. Σε ανοιχτο χωρο ειναι το φεστιβαλ οποτε ολα κομπλε. Απλα δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα 30αρια,που νομιζω υπαρχουν.
και με προσθηκη kvelertak, πετάει ψηλά το φεστιβάλ μέχρι στιγμης! Παίζει να χουμε και καμια εκπληξη ακόμη?
μπααα… τα ονόματα τ καλά έχουν ανακοινωθεί! το πολύ το πολύ να φέρουν κάνα ακόμα όνομα σε στυλ kveletark (η πως σκατά λέγονται τέλος πάντων). αν και εγώ πιστεύω ότι θα χει 1 αντε το πολύ 2 ακόμα ελληνικά groups! βλέπε και τν τιμή του εισητηρίου…
αν και πολυ δυσκολα θα κατεβουμε γτ λεφτα δεν παιζουν τα ονοματα ειναι πολυ καλα!!! η προσθηκη christ και kvelertak(που βγαλαν και δισκαρα παλι) ανεβασε το φεστιβαλ πολλα επιπεδα…!
…έτσι είναι…τώρα θέλω πιο πολύ να πάω:):!:
Ελπιζω ο τιτλος του θρεντ να ειναι ετσι κατα λαθος, μη παιζουν οι κβελερτακ πανω απο Κραηστ και τα σπασω ολα:!:
γιατί να μην παίζουν kvelertak πάνω από RC? ξένη μπαντάρα είναι πιστεύω δικαιούνται να παίξουν παραπάνω από οποιαδήποτε ελληνική μπάντα όσο καλύτερη κι αν θεωρείς ότι είναι. τους rotting christ σίγουρα θα μπορούμε να τους δούμε και μόνους τους κάποια στιγμή με full setlist, ενώ kvelertak λίγο δύσκολο
Νταξει, ωραιοι οι Kvelertak μ αρεσουνε, αλλα μη λεμε οτι μας κατεβει παιδια. Συγκρινετε πολυ ανομοια μεγεθη.
ε βασικά όχι