Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Ε ενταξει,μην τα ισοπεδωνουμε και ολα. Kvelertak πανω απο Christ, ειναι λιγο τραβηγμενο. Τι ιστορια εχει το ενα συγκροτημα και τι το αλλο. Ο καθενας βεβαια εχει τα γουστα του και θελει να ακουσει το αγαπημενο του συγκροτημα οσο πιο πολυ γινεται,αλλα…

Καλά δεν παίζει αυτό. Οι Christ πριν κάποια χρόνια είχαν παίξει πάνω από Type O Negative στο Gagarin Open Air, έχουν κάνει sold out σε Gagarin και Fuzz, δεν παίζει να παίξουν κάτω από Kvelertak που είναι το πολύ για κανένα An.

δεν είχαν παίξει πάνω από type o negative

Κάτω από Type είχαν παίξει το 06. Τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που τους είδα

oi type βγηκαν πριν τους paradise lost stadar.oi rotting πρεπει να παιξουν μετα τους klevertak

Σορρυ, καθεστε και μου συγκρινετε τους Type O και τον Pete Steele που εχουν μια αλφα ιστορια με τους Kvelertak. Οι RC δεν ειναι καμια ξεχασμενη ή πεσμενη μπαντα να πεις, ε ενταξει μωρε εχουν ιστορια, αλλα οι Kvelertak ειναι δημοφιλεις. Ειναι μπαντα και ιστορικη και εμπορικα επιτυχημενη.

Το βρίσκω χλωμό να παίξουν κάτω από Kvelertak. Άλλωστε και ο Σάκης είχε πει ότι δεν δέχονται να τους αντιμετωπίζουν σαν μικρό ελληνικό συγκρότημα και δεν δέχεται να παίξει κάτω από μπάντες που θεωρεί μικρότερες.

δεν έκανα σύγκριση kvelertak rotting christ, απλά είπα ότι rotting christ μπορώ να δω πιο εύκολα με full setlist απ’ ότι θα μπορώ να δω kvelertak, οπότε θα ήταν προτιμότερο να έπαιζαν παραπάνω κι ας μην έχουν την ίδια ιστορία.

Ποσο δηλαδη περιμενεις να παιξουν οι Kvelertak των δυο δισκων ακομα και αν εβγαιναν πιο αργα; =p Οι περισσοτερες μπαντες εχουν στανταρ σετλιστ οταν βγαινουν σε περιοδεια, καποιοι προβαρουν μερικα κομματια παραπανω, αλλα οι περισσοτερες μπαντες αυτης της κατηφοριας ειναι της ταξης του 40λεπτου. Και για μια ωρα να τους βαλουν να πεις, δε νομιζω γενικα να εχουν παιξει περισσοτερο.

Και πολύ καλά κάνει.

Δεν θα διαφωνήσω. Τα παιδιά έχουν και παρελθόν και παρών και μέλλον.

Βασικά οι Kvelertak είναι για ένα An να γίνει Το ασφυκτικό live και όχι για ντάλα μεσημέρι σε φεστιβάλ.

Όσο και να γουστάρω Kvelertak και να τους βάζω στα γούστα μου πιο ψηλά από τους RC, στο συγκεκριμένο φεστιβάλ εννοείται ότι πρέπει να είναι οι Kvelertak υπό.

Θα υπάρχει κι άλλη μπάντα…
Μου το είπε σήμερα άτομο που συνδέεται άμεσα με τη συναυλία οτι είναι ήδη κλεισμένοι…αλλά για να μη φάω εγώ το κράξιμο το λεω με επιφύλαξη μέχρι να ανακοινωθεί… :stuck_out_tongue:

[SPOILER][B]ghost[/B][/SPOILER]

Όντος;;; Γουστάρω τρελά αν έρθουν οι Ghost!

Ο διάλογος ήταν ο παρακάτω…

-Έμαθα οτι έκανες την ταδε δουλειά για το φεστιβάλ
-Ναι και τώρα πρέπει να την ξανακάνω επειδή έκλεισαν άλλους 3
-3?
-Ναι rc,kvelertak,ghost

αυτό μου είπε,αυτό μεταφέρω…

Νταξ. Ψιλοακυρη προσθηκη μου φαινεται μεσα σ ολα τα γκαζια και τα γρεζια.

θα πληρώσω μόνο για ghost μου φαίνεται

Μια χαρά προσθήκη είναι οι ghost. Αν και ο νέος πάπας δεν είναι τόσο καλός όσο ο προηγούμενος, δείχνουν να το ευχαριστιούνται περισσότερο μαζί του. Το μάρτιο που τους είδα ήταν και λίγο πιο “ζωντανοί” επί σκηνής. Λίγο έτσι…

γενικά ο πάππας είναι ο ίδιος απλα ονομάστηκε ΙΙ λόγω του 2ου άλμπουμ νομίζω… μπορει να κάνω και λάθος αλλά και στο metal archives έτσι γράφει νομίζω…

στην παρουσίαση του δίσκου, έφυγε ο παλιός από τη σκηνή και μπήκε ο δεύτερος. συστήθηκε ως πάπα εμέριτους ο δεύτερος. επίσης στην αμερικάνικη περιοδεία ανέφεραν ότι είναι η πρώτη του επαφή με το αμερικάνικο κοινό. νομίζω ότι άλλαξαν, αλλά μπορεί και να κάνω και λάθος.