Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Και για εμενα πλεον επιβαλλεται να γυρισει ο Lombardo και το tour να ειναι αφιερωμενο στον Jeff. Πρεπει να τον τιμησουν οπως του αξιζει…

R.I.P. Jeff Hanneman, θα μας λειψεις.

…αυτό χ 1000
:):!:

Δεν νομίζω οτι θα ακυρώσουν την υπόλοιπη περιοδεία τους καθότι έτσι και αλλιώς ο Jeff ήδη ήταν απών από την μπάντα εδώ και καιρό, οπότε η περιοδεία δεν επηρεάζεται. Εξάλλου η εμφανισή τους εδώ απέχει ακόμα αρκετά.
Όσο για το υποτιθέμενο τέλος των Slayer, άπειρες μπάντες έχουν χάσει σημαντικά μέλη που είτε αποχώρησαν είτε απεβίωσαν και κατάφεραν να συνεχίσουν την πορεία τους μια χαρά. Ο χρόνος θα δειξει αν η, μόνιμη πλέον, απουσία του Jeff, θα επηρεάσει τη μπάντα και σε ποιο βαθμό. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί περισσότερο από όσο ήταν ήδη ( σε οποιο βαθμό αυτό συνέβη) καθότι τα υπόλοιπα μέλη ήδη λειτουργούν για πάνω από ένα χρόνο χωρίς τον Jeff. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, η ζωή συνεχίζεται και το “show must go on”.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Τι στο διάολο υποτίθεται πως έχει νόημα να συνεχίσουν οι Slayer? Ανέκδοτο έχουν γίνει με όλα τα παρασκηνιακά θέματα, έστω από σεβασμό ας το διαλύσουν μια και καλή.

Πέρα από το συναίσθημα, ο Jeff έπαψε να είναι μέλος των Slayer τα τελευταία 2 χρόνια.
Ακόμα και το επερχόμενο αλμπουμ τους θα έβγαινε χωρίς αυτόν.

Kαι ο ίδιος ο Jeff έδειχνε αρκετά κουρασμένος από τις επί πολλά χρόνια συνεχείς υποχρεώσεις της μπάντας (http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1500370&postcount=581).

Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνουν οι Slayer είναι μάλλον δικό τους θέμα. Και το αν θα συνεχίσου/με οι fan τους στηρίζουν/με, καθαρά δικό μας.
Προσωπικά έχω ξενερώσει άσχημα με τον φαλάκρα εδώ και κάποιους μήνες, και μετά τις χθεσινές του δηλώσεις στο Golden Gods δε θέλω να τον βλέπω.

Εντάξει δεν καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να σταματήσουν οι Slayer επειδη “εφυγε” ο Jeff. Δηλαδή οι Metallica οταν πεθανε ο Burton, εαν ειχαν σταματήσει, τώρα δεν θα είχαμε υπερδίσκους όπως το Black Album. Παρεπιπτόντως τι δηλωσε ο Kerry King και έχει ξενερώσει απίστευτα ο απο πάνω? Ενα τελευταιο: ο Tom Araya φυσικά και θα ειναι στη συναυλία. Επειδή κάποιοι λένε ότι ο King θα είναι το μόνο original μέλος.

Πραγματικά, δε γίνεται να απαντήσω σοβαρά σε σύγκριση θανάτου Burton με θάνατο Hanneman. Φτάσαμε να συγκρίνουμε θανάτους? Λίγη αξιοπρέπεια γαμώ το φελέκι μου.

αστοχη η συγκιση!!
Οι Metallica ηταν στην αρχη της καριερας τους ενω τωρα μιλαμε για 20 χρονια πορειας των Slayer που ειναι σε ηλικια που μπορουν να σκεφτουν κατι τετοιο.
Αλλα μην ειμαστε βιαστικοι για το τι θα κανει η μπαντα.

30 ειναι τα χρονια…

Μπερδευτηκα Παντελη

Το εγραψα πιο πολυ για να το δω γραμμενο. 30 χρονια ρε…

Εγώ πάντως ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο για να σταματήσουν. Δηλαδή όταν πεθάνει ένα μέλος μπάντας σταματάει η ζωή? Και στην τελική γιατί να μην τον τιμήσουν συνεχίζοντας?

Γιατι δεν προσπαθουν. Οι Slayer δεν ειναι μπαντα που θελω να βλεπω γερασμενη και νομιζω πως ο καθε Slayer οπαδος το καταλαβαινει. Αυτη τη στιγμη εχεις τα 2/4 της μπαντας, αυτο δεν ειναι Slayer, ειναι προσωπικο project ειδικα οταν εχει ‘φυγει’ ο βασικος συνθετης. Και απο τα 2 (ή και 3)/4 δεν ειναι η live μπαντα που ηταν απο το 2005 και πισω (δεν σου βαζω παλαιοτερες εποχες, μιλαμε ρεαλιστικα).

δεν είναι οποιοδήποτε μέλος… είναι ο βασικός συνθέτης και ο πλέον αγαπημένος… end of story…

To τηλέφωνο σου το έχουν οι Slayer? Όχι τίποτα άλλο, μη πάρουν καμιά απόφαση και δεν σε ρωτήσουν πρώτα…

α χα καλό ε

στην τελική σκασίλα μου το τι θα κάνουν…

η ένστασή μου είναι στο ότι δεν είναι ένα οποιοδήποτε μέλος μιας μπάντας, όπως τόσων άλλων μπαντών που φεύγουν μέλη και συνεχίζουν, γι’αυτό και σηκώνει κουβέντα το όποιο μέλλον τους…

Του Καλουα δεν ξερω, αλλα το δικο μου το εχουνε, μιλαγα τις προαλλες με τον φιλαρα τον Κερρυ και του λεγα πως πρεπει να γυρισουνε στ’ 85 και στ’ Λαιβ Αντεντ να ακουσουμε λιγο θανατακι επιτελους.

Και κάτι άκουσα για μια μεγαλειώδη κλανιά του χοντρού, αλλά δεν ήξερα ότι είσαι συ υπεύθυνος.

όχι, ούτε εγώ συμφωνώ στο να σταματήσουν…πρέπει να πάρουν πίσω τον Lombardo και να συνεχίσουν…ίσα ίσα, συνεχίζοντας τιμούν περισσότερο την ιστορία τους…

Σιγουρα…