Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Με διαφορετικο ντραμερ οι Kvelertak!

Η γνώμη μου είναι ότι μετά την περιοδεία θα πρέπει να το διαλύσουν, δυστυχώς και live αλλά και συνθετικά δεν είναι η μπάντα που αγάπησα. Θα τους δω το καλοκαίρι για να τους αποχαιρετήσω. Είμαι όμως σίγουρος πως ο καράφλας δεν θα θέλει να το διαλύσει οπότε είναι στο χέρι του Αραγια. Οι δηλώσεις του στα Golden Gods ήταν απαράδεκτες αλλά θα τον διακαιολογήσω μόνο αν είχε κάνει χρήση ουσιών ή ήταν τύφλα. Δεν μπορεί να πεθαίνει ο “αδελφός” σου και το ίδιο βράδυ να μου λες “The show must go on” ! Στην θέση του δεν θα πήγαινα καν.

Δεν βρήκα την υποτιθέμενη δήλωση αλλά βρήκα άρθρα στο Google με το λόγο του Kerry (παρουσίασε βραβείο μαζί με τον Wylde) και δεν λένε κάτι τέτοιο. Αρνήθηκε να μιλήσει στον τύπο σύμφωνα με το Billboard πάντως και ζήτησε από τον κόσμο όχι ένα λεπτό σιγή αλλα ένα λεπτό θορύβου!
Οι Anthrax που παίξανε κιόλας, προβάρανε τελευταία στιγμή και παίξανε και το raining blood στη μνήμη του Jeff.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Τι ακριβως δηλωσε ο King?

NOTE FROM [B]TOM AND KERRY[/B] TO UK/EURO FANS:

“We know that our fans everywhere are hurting for the loss of Jeff just as we are.
We want to let you all know that when we come to Europe this summer in June, July and August, we’ll ALL be making noise together for our brother and dear friend Jeff… We’ll See you then!”

Βασικά δεν είναι τόσο οι δηλώσεις, αυτό το “the show must go on” που είπε στο τέλος με χάλασε, από την άλλη αν δεις το βιντεάκι θα δεις το ύφος του, δεν πείθει ότι έχει χάσει μόλις τον “αδελφό” του. Δεν ξέρω ίσως τα βλέπω πιο ρομαντικά από ότι είναι, όπως είπα αν εγώ ήμουν στην θέση του Κινγκ δεν θα είχα καμία όρεξη να πάω σε ένα τέτοιο πανηγύρι την μέρα που πέθανε ο Τζεφ.

αμερικανιές…όπως οι slipknot, a7x κτλ

Και η παραπάνω -επίσημη-δήλωση τους πάλι δεν πείθει.

Για τους SLAYER μιλάμε, ποτέ δεν ήταν ούτε οικογένεια, ούτε φίλοι.
Μόνο για πρόβες και ηχογραφήσεις βρίσκονταν.

Αυτοί ήταν πάντα, μια φονική μηχανή στα πλαίσια της μουσικής βιομηχανίας.

Το αν χωρίς τον Τζεφ χάνουν τεράστιο κομμάτι της αίγλης τους είναι άλλο θέμα (και προφανώς είμαι και εγώ αυτής της άποψης), αλλά σοβαρά περιμένατε τώρα πένθος και ακυρωμένα show? Δεν θα ήταν οι SLAYER και δεν θα ήταν ο King.

Πινατε μπυρες στα 80ς μαζι να υποθεσω;

Στα 80ς όχι.

Επίσης μην προσπαθείς να με τρολάρεις, είναι σα να θέλει ο Μάγκσι Μπογκς να ρίξει τάπα στον Μουρεσάν.

http://www.youtube.com/watch?v=__jcf4dCIjw

Είπα Γιούιν εγώ, ΕΙΠΑ ΓΙΟΥΙΝ :?:

από fb Detox:

Heavy by the sea festival final announcement is coming !!!

Napalm death.

Ω ρε μάνα μου

Ξέρεις κανείς αν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια των 30???

Και ενώ ήμουν σε φάση “να πάω - να μην πάω”, έσκασε τούτο εδώ και δεν μου αφήνει άλλη επιλογή.

Ωραία ονόματα τελικά και πιστεύω ότι θα αξίζει τα λεφτά του

Αυτο.

Καυλα.