Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

πω μαλακες ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Slayer, Down, Kvelertak, Rotting Christ και Napalm death με μόνο 35 ευρώ. Πόλεμος.

Θα κατέβω και εγώ μάλλον. Αξίζει.

Πω πάλι ΝΑΠΑΛΜ ρε παιδιά, άλλες δυο φορές τους έχω δει… :frowning:

[SPOILER]ΞΥΛΟ :!:[/SPOILER]

Νομίζω όχι

Ανεξαρτήτως μουσικών προτιμήσεων, το event αυτό, μαζί με το αυριανό των Universe217 με Agnes Vein, είναι το πιο value for money πακετάκι για φέτος.

Δηλαδη σε ενα φεστιβαλ θα ακουσουμε: Τhrash.Stoner/Southern.Black.Grind.Kαι ολα αυτα απο αρχοντες του καθε ειδους,οχι τυχαρπαστους! :drunk::thumbup:
Α ναι,και ο,τι διαβολο ειναι αυτο που παιζουν και οι Kvelertak :lol: μια χαρα ειναι για ανοιγμα τα παλλικαρια

Θα σου ζωγραφίζει ο Μπαρνευ εικόνες για να βρίσκεις τους τίτλους από τους δίσκους τους.

Easyjet γαμιέσαι.

σίγουρα όχι

Ευτυχώς πρόλαβα. Θα τα έδινα μόνο για Down, πόσω μάλλον για όλο αυτό το πράγμα που έρχεται!

ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΕΛΑ ΓΑΜΩΤΟΣΟΥ.

Ενταξει καθε Napalm Death συναυλια ειναι η ιδια, αν τους εχεις δει μια φορα ειναι σα να τους ειδες 100. ;p Αλλα κι 100 να τους δεις δεν τους βαριεσαι.

Ανακοίνωσε επίσημα η Detox ότι εξαντλήθηκαν. Πλέον διατίθενται των 35 ευρώ.

…με Napalm Death και τα 35 ευρώ, νορμάλ είναι:):!:

Παίδες καλησπέρα, έχω 2 εισητήρια των 35 ευρώ και τα πουλάω γιατί ήταν να έρθουν 2 άτομα αλλά τελικά δεν μπορούν. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα π.μ στην Καλλιθέα βρίσκομαι τα δίνω στα 60 ευρώ αν κάποιος αγοράσει και τα 2.

αν τα εχεις ενδιαφερομαι

Αν και αυτη η συναυλια δεν ξεπουλησει ειμαστε για τα μπαζα. Δεν θυμαμαι προσφατα παρομοια περιπτωση που να 'ναι τοσο value for money…

Ετσι απο περιεργεια, καλυτερο line up το φετινο ή Judas Priest, Whitesnake, Opeth, Firewind που ειχαμε δει στον ιδιο χωρο;
Να ξεπουλησει δεν το πιστευω καθως ο χωρος ειναι μεγαλος και χωραει γυρω στους 10000. Θα ημαστε τοσοι ; Μακαρι αλλα το θεωρω δυσκολο

Παιδιά άκυρο τελικά θα έρθουν τα φιλαράκια μου τα εισητήρια δεν είναι προς πώληση