Το φετινό για μένα, αλλά γούστα είναι αυτα…
στους priest το εισητηριο ειχε 60 (!!!) ευρω απ οτι θυμαμαι
κι εγω πιστευω το φετινο σε συνδυασμο με την τιμη ειναι πολυ καλυτερο.
Οι priest ειναι η αγαπημενη μου μπαντα αλλα opeth και firewind δε μ αρεσουν καθολου και whitesnake τους εχει βαρεθει η ψυχη μου
σίγουρα γούστα είναι, αλλά μόνο που ακούς down. Down ρε φίλε! Δεν βλέπεις συχνά τέτοια παλικάρια (Anselmo, Kirk, Pepper και Bower) κάθε μέρα.
Θα γούσταρα πολύ να κάνουν ένα ανάλογο όπως πέρσι στην Ισπανία με Down, C.o.C., Crowbar και EHG μαζί εδώ.
Ειναι πολυ ανωτερο οχι μονο λογω συνδυασμου τιμης + ονοματων, αλλα και επειδη ολες οι μπαντες ειναι πολυ δυνατες live, αν και οι Slayer εχουν πεσει τελευταια. Οι Kvelertak ειναι οι μονοι που δεν εχω δει βεβαια, αλλα γενικα θεωρουνται live μπαντα.
50 είχαν οι Priest. Καλύτερο είναι το φετινό.
Τα εισιτήρια τελικά παίζουν στο 35αρι;
ξεφτίλα να μην εξαντληθούν. από ονόματα περιμένουμε κάτι άλλο ή τέλος;
το θέμα είναι ότι δεν έχουμε ιδέα και στα πόσα γίνεται sold out η Πλατεία Νερού… ή ξέρει κάποιος;
ναι, από ονόματα τέλος, με τους Napalm Death έκλεισε τo line-up…
Ναι των 30? εχουν εξαντληθει,τωρα εχει μονο 35αρια.
58 ειχανε βρηκα το εισητηριο
50 ισως ειχανε τα πρωτα
50 προπωληση, 58 ταμειο.
ε, γύρω στους 8 με 10 χιλιάδες είναι το max αν δεν κάνω λάθος…
Α τόσο λίγοι;; Της πουτανάρας θα γίνει δηλαδή
Ψιλοάκυρο, η detox δεν είχε κάνει και το rock em all το 08; Αν ναι πείτε τους αυτή τη φορά να χουν νερά για να μη γαμήσω τίποτα
Music Box ηταν αυτο ρε. H Detox το Ejekt κανει.
ααα μπραβο ναι. για το ejekt το ξερα εκείνο δε θυμόμουν ποιός το κανε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστοοοοοοοοοοοοος :lol::lol:
τους αγαπάω…
ας μην είμαστε 3 κι ο κούκος όταν παίξουν, πληζ… :-s
[B]KVELERTAK live at The Studio of Webster Hall, May 17th, 2013[/B]
Στην πλατεία νερού πας μάγκα μου λες να μην έχει νερά; :D:D
Πως να μην είναι η ίδια όταν τα τελευταία 6 άλμπουμ τους είναι καρμπόν φωτοτυπίες. Αλλάξτε τουλάχιστον κούρδισμα στις κιθάρες ρε παιδιά ή βρείτε καμιά καινου΄ργια θεματική, έλεος.
Δεν το λεω απο αυτη την αποψη, ξερεις τι θα δεις πανω κατω, δινουν επαγγελματικα λαιβ μεν αλλα δεν παυεις να τα ευχαριστιεσαι. Ισως να μου δινεται αυτη η εντυπωση επειδη τις περισσοτερες φορες που τους εχω δει ο Μπαρνεη ελεγε τα ιδια πραγματα / ατακες.