[SPOILER] Θα ηθελα κατι απο το Show No Mercy, το Hell Awaits που ειναι υπερκομματαρα και κατι απο Divine Intervention ή Christ Illusion, αλλα και οπως ειναι γαμει και δερνει. Εκπληξεις τα Hallowed Point, At Dawn They Sleep, Stain Of Mind, Bloodline και ολες καλες εκπληξεις.[/SPOILER]
Ξέρετε πως κάμποσοι συμφορουμίτες (και μη) μεταλλάδες τα αποκόμμ.εισητηριων τα…φυλάμε “αρχείο” -[I]έτσι για να θυμόμαστε τις συναυλίες+φέστιβαλ που’χουμε πάει [/I]- έστω και χιλιοτσαλακωμένα/ ταλαιπωρημένα.
Μωρ’ τούτο εδώ το τικέτο του εν λόγω φεστ., ούτε…εικόνα δεν έχει background! Μιλάω για αυτό των 35 ευρά ε; Παίζει να’ναι έτσι η τελευταίες παρτιδες ή εξαρχής ήταν ; Νέτα-σκέτα αναγραφή [I]Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 [/I] και τίποτα άλλο; Ούτε καν μια εικόνα…νεκροκεφαλής να’ουμε (αν όχι καρμπόν εκείνο της αφίσσας)??? Ψιλά και αηδίες θα μου πείτε, αλλά η ξενέρα-ξενέρα. Λίγη παραπάνω φροντίδα δε θα’ βλαπτε σε αυτά. Κρίμας…
Ναι ρε παιδια, ειναι εξτρα εξοδα αυτα για τις εταιρειες. Καθε αλλο παρα περιεργο να τα κοψουν.
Εδω μερικες δεν τυπωνουν αφισες πλεον για τις συναυλιες. Απ’οπου μπορουν να κοψουν εξοδα, θα κοψουν.
Δεν ειναι περιεργο,ουτε κατακριτεο για μενα.
χμμ, δεν ξέρω παιδιά. [B]Όντως είναι[/B] (σημαντικό) [B]έξοδο[/B] για τις εταιρείες η…καλλιτεχνική ([I]να το πω έτσι)[/I] διαμόρφωση της εμφάνισης του τικέτου, αλλά…πως να το κάνουμε; Άλλη χάρη -άλλη γοητεία. Και δείχνει σεβασμό σε αυτόν που σκάει τα ωραία ευρουδάκια του. Αλλά θα ρωτήσετε: “[COLOR=“DarkSlateGray”]Για το τικέτο καθαυτό πληρώνεις ή για να πας να δεις τις μπάντες που σε ενδιαφέρουν[/COLOR];” και δίκιο θα έχετε. Παραυτά, η εμφάνιση του τικέτου από μόνη της αποτελεί…τέχνη κι αυτό. Τέχνη με παράδοση [I](θέλω να πιστεύω). [/I]Και φυσικά πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου. Τέλος πάντων…
εχω δει λαιβ στο εξωτερικο οπου σχεδον ολα τα εισιτηρια ειναι απλη αποδειξη, ενα λευκο πραμα με ονοματα μονο πανω, επισης εχω δει εξω συναυλιες οπου δεν ειχαν καν εισιτηριο, ηταν μια απλη σφραγιδα στο χερι για ν μπαινοβγαινεις. 1000 φορες ετσι και με τις τιμες και μπαντες που βλεπουν εξω, παρα τα εισιτηρια εδω που αποτελουν τεχνη και τις περισσοτερες φορες κοστιζουν 2 και 3 φορες περισσοτερο τουλαχιστον… και το λεω εγω που για ενθυμια μαζευω μεχρι και τα αποκομματα του an club… η ουσια δεν ειναι στο τι φαινεται, αλλα στο τι ειναι.
Ετσι ηταν και το εισιτηριο των megadeth με Kvelertak που ειχαν ερθει περσυ. Μου ειχε κανει και εμενα εντυπωση,αλλα αμεσως σκεφτηκα οτι ειναι εξοδα για την καθε εταιρια το να τυπωσει εχγρωμα εισιτηρια με λογοτυπα και και και.
Παντως και εγω που μαζευω εισιτηρια απο συναυλιες απο το 1995, ηταν η πρωτη φορα που ειχα παρει εισιτηριο και ηταν ενα ξερο λευκο χαρτονι. Οσο για Slayer, την αλλη βδομαδα που θα παω να παρω θα το δω και θα κρινω. Αλλα μικρο το κακο παιδες,δεν με χαλαει καθολου αυτο…ε ενταξει ισως λιγουλακι:p!
[SPOILER]World Painted Blood
Hallowed Point
War Ensemble
Hate Worldwide
At Dawn They Sleep
Stain of Mind
Disciple
Bloodline
Mandatory Suicide
Chemical Warfare
[B]Payback[/B]
Seasons in the Abyss