Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

Βασικά δε βολεύει τίποτα απ ότι βλέπω. Υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο τραμ στις 1 το βράδυ, από ΣΕΦ προς Άγ. Κοσμά, δεν διευκολύνει όσους δεν μένουμε σε παραλιακές περιοχές. Δυστυχώς θα παίξει ταρίφας μάλλον.

Πάντως αν ισχύσει το πρόγραμμα, 75 λεπτά Down και σχεδόν 2ωρο Slayer μια χαρά είναι.

Με βαση αυτο που ειναι “χορταστικο” δεν νομιζω να βγαινει παραπανω απο 90 λεπτα
http://www.setlist.fm/setlist/slayer/2013/obihall-florence-italy-43d9c30f.html

Το 040 είναι 24ωρο και τερματίζει σύνταγμα.

Σωστός. Απλώς είναι αραιά τα δρομολόγιά του. Το πρώτο που βολεύει ξεκινάει 1.20 από Πειραιά.

Κριμα που θα το χασω τελικα, αλλα δυστυχως αδυνατον, υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες. Ηθελα πολυ να παω για Down, εχω και ενα καημο που δεν εχω δει Slayer με Bostaph, αλλα δε βγαινει με τιποτα. Και αμα παιξουν το Threshold γαμιεστε πατοκορφα, να το ξερετε.

Έτσι ακριβώς, μιάμιση ώρα παίζουν οι Slayer. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον οι Down να παίξουν παραπάνω από μία ώρα.

και να παίξουν και τίποτα απο ΙΙΙ ε. Κανένα saints, κανένα mourn, κανένα beneath the tides

never try, nothing in return… αλλα που τετοια τυχη

ό,τι πρέπει αν τελειώσει 00.40 νταν το live

Εγω παντως το βλεπω να τελειωνει πιο αργα το φεστιβαλ. Μου φαινεται λιγο αδυνατο να βγαινει το ενα συγκροτημα μετα το αλλο, μετα απο 10 λεπτα και γενικοτερα στις ωρες που λενε. 10 λεπτα να καθυστερησει ενα απο ολα, μετα και τα υπολοιπα θα πανε πισω.
Εμενα παντως προσωπικα δεν με νοιαζει οτι ωρα και να τελειωσει, με μηχανακι θα ειμαι οποτε ειναι ανετος. Οσον αφορα το προγραμμα που θα παιξουν, μου φαινεται πολυ καλο και χορταστικο. Ελπιζουμε να ειναι και η ολη διοργανωση πολυ καλη, για να το ευχαριστηθουμε ολοι μας.
11 μερουλες εμειναν…:metal:

[QUOTE=kalouas;1531769]ό,τι πρέπει αν τελειώσει 00.40 νταν το live[/QUOT

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 040 ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟ 500, ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ…) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ

Πάρκινγκ έχει αυτή η πλατεία?

δεν το πρότεινα εγώ, αλλά δεν είναι και πολύ περπάτημα από την Πλατεία Νερού μέχρι την αρχή της Ελ.Βενιζέλου/Θησέως για να το πετύχεις πάντως…

σε γενικές γραμμές ναι, εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα…

edit ακυρο

είναι ακριβώς δίπλα στο village.

[QUOTE=kalouas;1531835]δεν το πρότεινα εγώ, αλλά δεν είναι και πολύ περπάτημα από την Πλατεία Νερού μέχρι την αρχή της Ελ.Βενιζέλου/Θησέως για να το πετύχεις πάντως.ΧΕΧΕ ΔΕΝ ΤΗΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ!!! ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ!! ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΑΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ!!!

για το ένα διάζωμα υπάρχει σίγουρα υπόγεια διάβαση πίσω από το Δέλτα…
εκτός αν φοβάσαι μην καταλήξεις όπως η Μπελούτσι… :wink:

μαλλον σαν τον τυπο στο funny games με κοβω…αν ξεχασω τα χαπια μου…

Το σκεφτηκα απο δω, το σκεφτηκα απο κει και βλεπω να πηγαινω, αλλα η μαλακια ειναι πως θα δω μονο Down και οσο προλαβω Slayer μεχρι να εχει συγκοινωνια. 3 ωριτσες θα τις ξεκλεψουμε καπως, ξερουμε πως παει η προπωληση;

Setlist εν τω μεταξυ τουλαχιστον θεικο, εχει τα περισσοτερα αγαπημενα μου (ενα Dog Tired, Misfortune Teller ή κανα On March The Saints θα τα ηθελα, αλλα μπαινουν με Eyes of the South ρε μαλακες. Βασικα εγω να το χα φτιαξει δε μ αρεσε τοσο.)