[B]Εδώ[/B] λέει ότι κάθε Δευτέρα το τραμ λειτουργει μέχρι τις 00:15 :thumbdown:
Λέτε την συγκεκριμένη μέρα να παρατείνουν τα δρομολόγια για να μπορέσει να φύγει ο κόσμος;
ELLADISTAN!!! Αυτα ΔΕΝ γινονται! Μια τετοια παραταση του ωραριου θα επρεπε να περασει απο 10 συνελευσεις και 15 απεργιες!
Να τελειώσει νταν αποκλείεται, υπερβολικός αριθμός συγκροτημάτων για μια μέρα και τα πρώτα παίζουν υπερβολικά πολλή ώρα, ειδικά οι Kvertalak.
Εξωτερικό ένα 20λεπτο ή μισάωρο το πολύ παίζουν γιαυτό τελειώνουν πριν τα χαράματα και έχουν χρόνο οι Headliners που τραβάνε και τον κόσμο. [-X
Μ αυτο δε ξερω ακομα τι θα κανω, εχω πηξει στη χαρταδουρα. Οσοι ειστε τα πιτς παντως να θυμαστε πως ειμαι ο Χουλκ. ;p
εχω προβληματιστει και εγω με τα μεσα μεταφορας γιατι δινω και νωρις το επομενο πρωι, μαλλον θα την κανω πανω στα μισα των Slayer
Θα μας γαμήσει η ζέστη στους Kvelertak
Και εγώ βρίσκομαι σε δίλημμα. Θέλω να ακούσω Kvelertak, αλλά από την άλλη η ζέση με προβληματίζει… Κανένα συντριβάνι υπάρχει να βουτάμε?
η θαλασσα διπλα ειναι πεστε μεσα
Σε αυτη τη θαλασσα δεν βουταω ουτε με σφαιρες.
όποιος θέλει να βγάλει 3ο χέρι ας βουτήξει
Όποιος είναι τυχερός θα αποκτήσει υπερδυνάμεις. Οι υπόλοιποι καρκίνο
δεν θέλω αηδίες… θέλω κόσμο νωρίς…
Στο εξωτερικό τα εισιτήρια είναι σαν του σινεμα…
Κι εγώ ξενερώνω πάντως που όσο περνάνε τα χρόνια τα κάνουν λιγότερο fancy τα εισιτήρια. Η μισή γλύκα είναι όταν το παίρνεις και είναι όμορφο, νιώθεις ότι πας σε κάτι γαμάτο
Εγώ τα κρατάω και άσχημα αν είναι. Απλά και μόνο να αναγράφουν ημερομηνία και ονόματα
priest,megadeth,clutch k αυτο ειναι ιδια,κ εμενα δεν μ αρεσει καθολου
θεμα αισθητικης ειναι για τα πολιτισμενα ατομα. οι συνθηκες συνηθως στις συναυλιες ειναι απανθρωπες(δε μιλαω για τη συγκεκριμενη, δεν ξερω) στη μορφη του εισιτηριου θα κολλησουν;
Λοιπον αφηστε τις αηδιες μερικοι και να ειστε εκει απο νωρις. Πια ζεστη και μαλακιες τωρα, μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα φεστιβαλ ( τουλαχιστον απο ονοματα, απο διοργανωση θα δειξει ) των τελευταιων ετων. Εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι για Kvelertak, ισα ισα τους εμαθα περσυ με τους Megadeth που ειχαν ερθει και δεν με ειχαν τρελανει κι’ολας, αλλα την Δευτερα θα ειμαι απο νωρις εκει, με νταλα ηλιο, παγωμενη παγωμενη μπυρα, κανα “γελαστο” και θα περιμενω να ερθει και η υπολοιπη παρεα μου, γιατι ολοι θα ερθουν πιο αργα απο εμενα. Εχουμε φαει τοσα χρονια 40αρια στην μαπα απο τις συναυλιες, τωρα που εχουμε ενα καλο line-up θα κολησουμε? Οποιος δεν μπορει ας παρει καπελακι και ομπρελιτσα, ουτως ή αλλιως στους Slayer δεν θα μεινει ουτε καλτσα.
Οσο για τα εισιτηρια που λετε, εχω απο οοοοολες τις συναυλιες που εχω παει απο το 1995 και μερικα ειναι και βρεγμενα,κολημενα μεταξυ τους. Τρελη συλλογη λεμε…
εγω που θελω να ειμαι απο νωρις δε μπορω ρε πουστημ.
τα εισιτηρια τα εβαζα παντοτε σε ζελατινα και ολα ειναι σαν καινουρια.
εχω καυλωσει ασχημα λεμε. τωρα το συνειδητοποιησα
Ανεβασε μια φωτο σου για να ξερουμε,αμα σε δουμε την Δευτερα,να παμε τοιχο τοιχο…:p:lol:
Σωστός…
Μα και οι ξένοι βλήτα είναι: [I]τις ομπρέλες με τα band logos θα μπορούσαν να τα πουλάνε στους έλληνες φανς -θα πωλούσαν τρελά[/I]!
Αλλά και για όσους φαντάζει “φλωρίστικο” μια…ομπρέλλα -Slayer ([I]που την είδα, θα σας γελάσω, δεν πίστευα τα μάτια μου[/I]), απλά στη κουφόβραση ΒΓΑΖΟΥΜΕ τα μέταλ τι-σέρτια μας: τι τα΄χουμε τα tattoo μας;;; Αντιηλιακό-πολύ αντιηλιακό…
Σαχλαμάρες. [SIZE=“5”][B]ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΩΡΙΣ-ΝΩΡΙΣ ΕΚΕΙ[/B][/SIZE]!!!