Για αυτό είπα συντριβάνι…
Αν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε με την παρέα και έρθουμε νωρίς, θα είμαι με ψάθινο καπέλο,ομπρέλα και αντηλιακό…και οι κοπέλες με bikini…8)):hippy::hippy::hippy::hippy::hippy::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
Για αυτό είπα συντριβάνι…
Αν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε με την παρέα και έρθουμε νωρίς, θα είμαι με ψάθινο καπέλο,ομπρέλα και αντηλιακό…και οι κοπέλες με bikini…8)):hippy::hippy::hippy::hippy::hippy::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
Να ρωτήσω κάτι.το εισιτήριο μου εχει αριθμό 1.700 κάτι.ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ;;;; Τί χώρος είναι εκεί;;; Θα είμαστε πολλοι;;; Θα βλέπουμε ή θα ναι χάος;;
Το πήρες όταν κόστιζαν 30 ε; Εγώ το πήρα πριν ένα μήνα από τα 35άρια και έχω αριθμό 124. 2000 30άρια + καμία 500αριά 35άρια που θα έχουν πωληθεί μέχρι τώρα υπολογίζω 2500+ άτομα στο φεστιβάλ.
Ο χωρος ειναι στην ουσια μια αλανα/παρκινγκ που γινεται συναυλιακος χωρος. Για μπροστα-μπροστα δεν ξερω εαν θα πας, αλλα λιγο πιο πισω να κατσεις θα βλεπεις ανετα.
Οσο για το ποσοι θα ειναι, σιγουρα θα ειναι 5000 + (πιστευω)
Το πήρα σήμερα!!! Τώρα μολις…πωπω δε θα χει κόσμο λογικα!!! Μακάρι να μη γίνεται χαμος
Παιδες το τι αριθμο εχει το εισιτηριο πανω, δεν ισχυει οποτε μην τρελελε. Εγω το πηρα πριν 2 βδομαδες 35? και γραφει πανω 725 αλλα ολα αυτα ειναι ενδεικτικα.
Λογικα θα εχει γυρω στις 5000 που και παλι λιγοι θα ειμαστε για τετοιο φεστιβαλ με τετοια ονοματα.
Φιλε redmania γιατι να μην γινεται χαμος? Το θεμα ειναι να τα γαμησουμε ολα εκει και να γουσταρουμε. Παντως μην αγχωνεσαι και 7-8 χιλιαδες να εχει, οπως ειπε και ενας φιλος,αμα κατσεις λιγο πιο πισω,θα εισαι ανετα.
Slayer ομως δεν γινεται να μην πας μπροστα στα mosh-pit…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…:D:metal:
τι παιζει με τραμ και γενικα με μεσα μεταφορας για επιστροφη;;ξερει κανεις λεπτομεριες;;
Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες από τον χώρο να πάρουμε μια γεύση;
re mages mono me to tram pame ekei??
leoforeia den paizoun?
an xerei kanenas as pei pws pame
Nο greeklish μεσιέ.
Επίσης σχετικά με το σετλιστ των Down
[SPOILER]ούτε ένα από το ΙΙΙ; Κακώς.[/SPOILER]
Ναι οντως, ποιο ειναι αυτο το περιβοητο τραμ που περναει απο την πλατεια?
Εdit
…
[SPOILER]παλι καλα, με τρεχουν στη συναυλια, αν ειναι να ακουσω και απο το 3 θα φουνταρω
αλλα θα μου πεις εδω παιζουν απο την παπαρια το ep, το 3 σε χαλασε[/SPOILER]
[down setlist]
[SPOILER]Συμφωνώ με αυτά που λες, απλά πιστεύω ότι αν έχεις τρεις δίσκους όλους κι όλους, οφείλεις και για επικοινωνιακούς λόγους να τους εκπροσωπήσεις όλους, γιατί αλλιώς είναι σαν να λες “έβγαλα μαλακία δίσκο”. Ένα τραγούδι το ήθελα από το ΙΙΙ, ούτως ή άλλως έχει 2-3 που στέκονται εύκολα.[/SPOILER]
ρε παιδιά αφού δεν έχουν σταθερό setilist. τι το συζητάμε?
Μια χαρά σταθερό είναι το σετλιστ τους, απ’ όσο ξέρω.
[SPOILER]Βγαλαμε και μαλακια δισκο το III… Σηψη και διαφθορα εδω μεσα… ολη η μουργα…[/SPOILER]
Ban, τωρα, επιτοπου. Καντε με moderator για ενα λεπτο παρακαλω.
Για το ep παει στο διαολο, και μενα μαλακια μου χε φανει στην αρχη. Το ΙΙΙ ειναι μια χαρα δισκος, απλα δεν στεκεται ολο στο ιδιο επιπεδο και μερικα κομματια θελαν το τζατζικακι τους. Αμα το πρωτο ειναι το ποταμισιο Περαιας θυρα 7 φαση (παροτι Παναθηναικος, το τονιζω) και το δευτερο Δραπετσωνα φτωχια ελια φιλοτιμο, το τριτο ειναι λιγο Εξαρχεια ακουω αλις ιν τσεηνς αλλα βαζω και καμια πουκαμισια αμα λαχει. Δισκαρα παρολα αυτα.
Το III μπορει να μην φτανει στα επιπεδα του NOLA και του II με την καμμια, αλλα ειναι και αυτο τεραστιος δισκος, μην λεμε μαλακιες τωρα, Three Suns And One Star, On March The Saints, Never Try, Beneath The Tides, Nothing In Return (Walk Away) ολα ενα και ενα…
2 μερες μενουν μεχρι το μακελειο, μετραω αντιστροφα.