wtf, το III που γαμάει και δέρνει :?
και σε συνέχεια The Path, N.O.D, Mourn, In the Thrall of It All
wtf, το III που γαμάει και δέρνει :?
και σε συνέχεια The Path, N.O.D, Mourn, In the Thrall of It All
εδω μπορεις να δεις τα παντα… Απλα εαν δεν κανω λαθος η Πλατεια νερου ειναι μια σταση πριν /μετα (αναλογως απο που θα ερθεις)
http://www.villagecinemas.gr/include/popup_oasa.asp?a_id=115
Βασικα μιας κι ειναι ρεμπετες, ενα Never Try θα πρεπε να το παιξουνε. Και κανα Dog Tired ή κανα κουλο απο το ΙΙ, αμα ηταν κλαμπ σοου θα ηταν καλη φαση να παιζαν και κανα Where I’m Going. Αλλα δεν νομιζω να ταιριαζει με ανοιχτο χωρο και ατμοσφαιρα φεστιβαλ.
γιατι τωρα πως σου φαινεται?
Στα επιπεδα του ΙΙΙ, εχει δυο κομματαρες (Witchtripper, Misfortune Teller) και τα αλλα ειναι πολυ καλα. Αλλα να μου πεις εσενα δε σ αρεσουν γενικοτερα
εμαθε κανεις σε ποιο ξενοδοχειο ειναι οι μπαντες;
χθες το βραδυ περναγα εξω απο το μεγαλη βρετανια και ηταν καμποσοι τυποι με μπλουζες slayer και περιμεναν οποτε παιζει να ναι εκει και να χαν παει γι αυτογραφα
//εκτος κι αν εχει αποκτησει νεα πελατειακη βαση το μεγαλη βρετανια
1 μερουλα.1!
κανα τιπ πως να παμε πλατεια νερου απο σταθμο τρενων?δεν εχω ιδεα γαμωτο
Αν έρχεσαι από κέντρο, πιο πολύ βολεύει να πάρεις τραμ, ή κάποιο λεωφορείο από μετρό Συγγρού-Φιξ. Τεσπα, εδώ έχει κάποιες οδηγίες.
http://www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1692&Itemid=29
κανα 3ωρο πριν ανοιξουν θα παω εγω.ηλεκτρικο και μετα τραμ.
3ωρο πριν ανοίξουν;;;; 8O
Εφτασε η μέρα κύριοι!!! 8)
για τι λιγο ειναι;εδω κατι φιλοι μου θα πανε απτις 10 το πρωι.
απο εισιτηρια τι παιζει?κανα νεο εχουμε?
τον λόγο ψάχνω, αλλά οκ
α για να ειμαστε μπροστα.για να πιασουμε μπαρα.
αυτό το αντιλαμβάνομαι, το από τις 10 το πρωί απλά θεώρησα ότι δεν θα είναι απαραίτητο για κάτι τέτοιο
σε 5 ωριτσες σχολαω και εφυγα κατευθειαν για πλατεια νερου. Επιτελους εφτασε η μερα του 1ου φεστιβαλ του καλοκαιριου. Μπυρες, νερο ( ναι ρε νερο ) , καπελακι , αντιηλιακο και “γελαστουλια” και παμε να περασουμε καλα και να γουσταρουμε. Ραντεβου στα mosh pits…