Slayer,Down,Rotting Christ,Napalm Death,Kvelertak 01/07/13 @ Πλατεια Νερου

εμενα δεν με χαλανε καθολου οι Down

εγω περιμενω να τους δω απο τοτε που πρωτοακουσα το Over the under…δεν το πιστευω…DOWN…

:lol::lol::lol:

ή να μην εχει άμμο πουθενά :stuck_out_tongue:

Η detox εχει αρχισει να ανεβαίνει… αν και δε τρελένομαι αν χωσουν κανα-δυο καλά ονόματα ακόμα με λογικό (πάντα) εισητήριο νομίζω ότι θα μιλάμε για ένα σοβαρό (επιτέλους) φεστιβάλ στην Ελλάδα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σοβαρο festival στην Ελλαδα εχουμε να δουμε απο το Sonisphere του 2010! :!: 8)

Παίζουν με την υπομονή μας… [-X Και τουλάχιστον δεν διευκρινίζουν ότι η ανακοίνωση δεν αφορά το ejekt να μην περιμένουμε κι εμείς…:roll:

[SIZE=“6”]ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ![/SIZE]

8O8O

με λογική τιμή είμαι μέσα (τα οικονομικά δε αφήνουν περιθώρια για μετακινήσεις για συναυλίες πλέον)

και δεν ψήνομαι και για Slayer…αλλά [I]Down[/I] λέει…[B]Down[/B]…[B][SIZE=“5”]DOWN[/SIZE][/B]

ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ

Τι λεει? Slayer και μαζι τους οι Down? Down? Με Slayer?

[B][SIZE=“4”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…[/SIZE][/B]:vibrate:

[B][SIZE=“4”]ΠΕΘΑΙΝΩ ΛΕΜΕ, ΠΕΘΑΙΝΩ…[/SIZE][/B]

Ας πούμε ότι αυτό το λάιβ θα είναι κατά κάποιο τρόπο η εκδίκηση για όσους έχασαν εκείνο το ακυρωθέν λάιβ Pantera-Slayer το 2001!

Αρκεί να μην φωνάζουν πάλι “Pantera, Pantera” όπως στο Rockwave.

1 Ιουλίου 2013
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

SLAYER
+
DOWN
+
more names tba

H 1η Ιουλίου είναι η σημαντικότερη ημερομηνία της χρονιάς για το metal κοινό της χώρας. Είναι η ημέρα που θα δούμε τουςSlayer και τους Down στην Πλατεία Νερού, τον καλύτερο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της πόλης.
Μπορείς να πεις ότι είναι η κορυφαία metal μπάντα ever, ότι το ?Reign In Blood? είναι ο πιο heavy δίσκος ever, ότι δεν ξεπουλήθηκαν, ότι το κοινό τους είναι το πιο πωρωμένο ever; Ναι, μπορείς, γιατί είναι οι Slayer. Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Την 1η Ιουλίου, οι τιτάνες του thrash θα είναι εδώ. Τα σχόλια περιττεύουν.
Οι Down, το σούπερ-γκρουπ από την Νέα Ορλεάνη, θα έρθει για να κατεδαφίσει. Ο τρελαμένος Phil Anselmo να ξορκίζει τους δαίμονές του και οι υπόλοιποι μάστορες να ξαναγράφουν την ιστορία του metal, αγνά και αγριεμένα.

Αλλά έχει κι άλλο: σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα συγκροτήματα που θα δούμε την 1η Ιουλίου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
30 ευρώ (τα πρώτα 2000 εισιτήρια) και 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και (από 26 Φεβρουαρίου) στο Tickethouse και τα Public.
40 Ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού την ημέρα της συναυλίας
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Μονο εμενα δεν ταρακουνησε τοσο η προσθηκη των Down λοιπον…Ισως αναθεωρησω στη συναυλια, ποιος ξερει.

Δεν ήμουν τότε αλλά έλεος, ελπίζω πώς όχι!

απο την ανακοινωση φαινεται οτι δεν θα μπει καποιος πανω απο slayer οποτε ακυρο απο μενα… απο τις αντιδρασεις καταλαβαινω οτι μαλλον ειναι καλο το πακετο αλλα δε μου λεει τιποτα… ωραιες οι τιμες παντως…

Τουλάχιστον αφελής όποιος απαιτεί Pantera από μια μπάντα που το μόνο κοινό που έχει είναι ο Anselmo (και παλιότερα ο Rex οκ).

Από κει και πέρα η τιμή είναι πολύ καλή και οι Down είναι παραπάνω από εγγύηση τόσο σε φεστιβάλ και ακόμη περισσότερο μόνοι τους.
Κανείς δεν απολαμβάνει το show περισσότερο από τον Phil.

Αυτό, δεν με ενδιαφέρουν οι μπάντες, αλλά βλέπω πολύ κόσμο να γουστάρει και μ αρέσει !!!1 8)8)

Αλλά το κυριότερο, το εισιτήριο είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!
έτσι για να βλέπουν μερικοί τυχάρπαστοι μπακάληδες, και να δημιουργηθεί επιτέλους ένα αντίπαλο δέος !!! :D:D:D μακάρι να είναι και η διοργάνωση εξίσου καλή με την τιμή …:stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”][B]ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΑΑΑ!![/B][/SIZE]

Μπορείς να πεις ότι είναι η κορυφαία metal μπάντα ever, ότι το “Reign In Blood” είναι ο πιο heavy δίσκος ever, ότι δεν ξεπουλήθηκαν, ότι το κοινό τους είναι το πιο πωρωμένο ever; Ναι, μπορείς, γιατί είναι οι Slayer

λατρεύω slayer, αν βρω παρεα-χρημα θα είμαι και εγω. αλλά όταν το διάβασα για κάποιο λόγο γέλασα